- 31 Mart 2013
- 1.061
- 420
- 39
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.081
Yarına biletim var gidebilirsem alayım, yanıcak bilet diye içim yanıyor bcbxb ama kafamı ayakta tutamıyorum, Allam hep bi ikilemlerdeyimUyguladığım bir bilgiyi sizlerle de paylaşmak isterim belki bir faydasi olur sizlerede çok açlık krizim tuttuğunda bir bardak sıcak süt içine karniyarik otu (taneli bir tohum) bir kaşık tahin biraz tarcin karıştırıp içiyorum uzun süre tok tutuyor karnıyarık otunu aktardan aldım suyun sütün içine koyunca jöle kıvamına geliyor kilo verme sürecinde baya etkili bende olumsuz bir etkisi olmadı deneyimlenebilir
Soğuk algınlığı mı yaİyileşemiyorum gerçekten ben de şoktayım kafam külçe gibi
Yok, grip artı kulak boğaz enfeksiyonu artı sinüzitSoğuk algınlığı mı ya
Kışı bir tek bu yüzden sevmiyorum hep hastalık hepYok, grip artı kulak boğaz enfeksiyonu artı sinüzitondan değil de içtiğim antibiyotikin yan etkisi, baş dönmesi kusma mide bulantısı falanmış, onu da Penguş buldu. İlaçtan böyle oldum şu an artık hastalık değil bence
Hastalık kötü zamana denk gelmiş ama bir avaz kalkar gelirsin toparlarsinYarına biletim var gidebilirsem alayım, yanıcak bilet diye içim yanıyor bcbxb ama kafamı ayakta tutamıyorum, Allam hep bi ikilemlerdeyim
Moringa benim bildiğim balıktı yaw hxhxbHastalık kötü zamana denk gelmiş ama bir avaz kalkar gelirsin toparlarsin
Ins gelebilirsen karniyarik otu alırken moringa tozu da al bu ikisini suda karıştırıp içiyorum bagirsaklarim coşuyor
Moringayi ayrıca yüz maskesi de yapıyorum Arap bol bulunca hesabı benimki
Hindistan yada Pakistan yada başka yer hatırlamıyorum sadece orda yetisiyormusMoringa benim bildiğim balıktı yaw hxhxb
Kız sen buralara nerden geldin diye giricem şimdi kediyle konuşan camii amcası gibiHindistan yada Pakistan yada başka yer hatırlamıyorum sadece orda yetisiyormus
google amcadan kopyaladim
Moringa yaprağı tozu, vücut glikoz seviyelerini düşürmede ve diyabetik hastalardaki hücre hasarını azaltmada etkilidir.
Düzenli kullanımda kan şekerini ve kolesterolü düşürdüğü gözlenmiştir.
Kan kolesterol düzeyini düşürdüğünden kalp hastalıkları ve damar sertliğine karşı koruma sağlar.
Aynı zamanda bu bitkiyi cilt maskesi olarak da kullanabilirsiniz.
Sende iyi bir mizahşörsünKız sen buralara nerden geldin diye giricem şimdi kediyle konuşan camii amcası gibiay bize böyleli şeyler anlat arada
Belki aynı yastayızdir ablama dedim amaKız sen buralara nerden geldin diye giricem şimdi kediyle konuşan camii amcası gibiay bize böyleli şeyler anlat arada
Ay çok iyi yaptın iyi ki geldin yenidenBelki aynı yastayızdir ablama dedim ama
Üyelik tarihimiz aynı 2013 o zamanlar baya aktiftim sonra kayboldum kara batak gibiyimyeniden sahalara döndüm diyelim
BilmukabeleAy çok iyi yaptın iyi ki geldin yenidenvalla günüm güzelleşti senle konuşurken yahu
Hamdü Senalar olsun karşılaştık şekerimBilmukabele
(Araya böyle kelimeler yerlestirince daha havalı oluyo diyolaaa)
Hacı hocayı mekkede deli deliyi dakikada...Hamdü Senalar olsun karşılaştık şekerimarayı açmıyoruz artık
Kilo vermek için ya hasta olcan ya aşk acısı cekicen kilolar zoru seviyor
Olmayın tabi be sağlık gibisi yok
Ne aşkı ya gelmişim 37 yaşıma valla kimsenin acısını çekememKilo vermek için ya hasta olcan ya aşk acısı cekicen kilolar zoru seviyor
Daha genciz yaa bende 40Ne aşkı ya gelmişim 37 yaşıma valla kimsenin acısını çekememhasta da olmam gider Efeler gibi koşar zıplar kas ağrısı çeker zayıflarım