Diyetin Sultanları 😎

Pekinez ırkı zormuş duymustum benimki golden her sözümü dinler uysal esyalara zarar vermez evde havlamaz dışarı çıkmaya zorlamam haricinde her sözümü komutumu dinler
Biz bilmiyorduk, zaten biz onu değil o bizi bulup seçti, barınaktan bir can sahiplenmeye giderken yolumuza çıktı araba altında kalmaktan kurtardık öyle tanıştık bu hanımefendiyle, o gün bugündür bizimle.
Sakindir ev içinde havlaması vs yok ama tam bir keçi :)))
Goldenlar öyle, ne kadar golden gördüysem hepsi sakin.

Yaaa çok duygusal ne güzel birbirinizi bulmanız birlikte sağlıklı uzun ömrünüz olsun inş

Çok tospikk mincirmak gerek maşallah
Evde öpülme rekoru onda Kendini köpek gibi de görmüyor hahahaha, bizi anne baba olarak tanıyor, isimlerimizi söyleyen olursa algılayamıyor ama anne baba deyin hemen dibimizde biter :))
Baba düşkünü bir kız, saldırmaz ama babasının yanına ben dahi otursam oyuncaklarla kandırıp uzaklaştırmaya çalışır

Yaaa çok duygusal ne güzel birbirinizi bulmanız birlikte sağlıklı uzun ömrünüz olsun inş
Amin sizin de inşallah biz ailece hayvanları çok seviyoruz, 52 yaşındayım hayvan olmayan yerde duramıyorum, illa kedi köpek olacak ama tabii hasta olduklarında ya da Allah korusun öldüklerinde mahvoluyoruz
Bu minnoşuma gözümüz gibi bakıyoruz, bebeğimiz o bizim ama bir gün gidecek olması ne yaparız hiç bilmiyorum

Ben izninizle çıkayım, biraz ortalığı toparlayayım
Sohbet için teşekkür ederim, hayırlı geceler

Benim hikayem biraz değişik kısaca anlatmak isterim benim hayvan fobim vardı dokunamıyordum kedi köpek farketmiyordu seneler önce şirketten çıktıktan sonra yolda ayagini araba ezmiş bir kedi sürüklenerek gitmeye çalışıyordu ben kayıtsız kalamadım hemen veterineri aradım karşı sokaktaydi bana yakindayiz getirin ama ben dokunamam dedim onlar gelene kadar telefonun ışığıyla kediyi oyaladim gelip aldilar tedavisini yaptırdım hergun ziyarete gidiyordum en son iyileşti dediler artık kucağına almalisin o kadar ilgilendin kucağıma aldım korkumu yendim sahiplenip eve goturecektim taburcu olmasına bir gün kala enfeksiyondan öldü çok üzüldüm korkumu yenmistim artık suanki kopegimde gençlik hastaligi vardı buldugumda 3 aylikti tedavisini yaptırdım ve 7 senedir benimle

Hastasın, senin için acelesi yoktu kuzucum, biraz iyi hissedince yapardın.
Çocukları doktora götürdum yani hareket halindeydim biraz fazla yürümeye çalışıp aradan çıkarayim dedim yoksa şimdi hastayız diye tamamlamak biraz zor ola bilirdi.

günaydın kızlar hayırlı cumalara diliyorum hepinize hafta sonuna giriyoruz aman diyim dikkat edin yediklerinize tabiki en başta ben keşke zayıflayana kadar hafta sonlarına ara versek tatil matil olmasa

Yürürüm evet

benimde hayvan fobim var malesef. küçük hayvanlara değilde yani balık baktım. muhabbet kuşuda bakmıştık ailemle küçükken. ama kedi köpek kesinlikle elleyemiyorum. uzaktan şişt pişt yapıyorum ama bana yaklaştıkları zaman kaçıyorum. köpek görsem yolumu değiştiririm o derece.ama bakan insanlara imreniyorum. nasıl çocuğunuz gibi ilgileniyorsunuz maşallah.

Günaydın kızlar bu bir itiraf mesajıdır.
Dün çok iyi gidiyordum sabah; 1 yumurta az peynir 4 zeytin 1 grissini yemiştim
ara da yarım elma
akşam da proteinli sebzeli sağlıklı bir tabak
Ama sen gel tüm gün dikkat et, çay içerken toblerone gömdüm
1 parça vs değil baya gömdüm
Kınayın beni, eşim uyumadan önce üzerinden 3 saat geçmiş 'nasıl yedin onu öyle ya hiç mi acımadın diyetine dedi' sus dedim ve uyudum hahah pişman mıyım yo siz kınayın ama yine de bi daha yapmam

kınıyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…