- 12 Temmuz 2006
- 55.970
- 215.085
- 52
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.041
A-aaaa nispet yapar gibiUslu kızlar gri olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A-aaaa nispet yapar gibiUslu kızlar gri olmuyor
Çok usluyum diyetime uydum suyumu içtim sporumu yaptım azimle duvarı delicemUslu kızlar gri olmuyor
Beni 1 ocakta unutun ablaÇok geçmiş olsun access
Hatunlar 25’inde vereceğimiz tartıda ikinizi de izinli yazalım, hastalık gelince kafadan 2 hafta silkeliyor vücudu.
Zaten sonraki Çarşamba’da 1 Ocak, o gün herkes ya akşamdan kalma olur ya yılbaşı planı olur.
O yüzden bence 25 Aralık’ta sizin dışınızdakilerin hepsi tartı versin, 1 Ocak’ta hepimiz tartıdan muaf olalım ne dersiniz?
@Infinite Soul accessdenied @gelengiden Tenceresiz kaldim anne @Margaret Hale @Nowaybabe @Cledyana Cemoos @Bllossom @WOMAN Processes @Istenmeyentuyy @Berrfeelinda Orenda @Led_BiR_Vele_DisTiri @prensesss016 @COLIN @yosunlupapatya ARZELYAA
Ara tatili iple çekiyorum ben de çocuklar ve büyükler arasında dolanıyor hastalık bizde deTam hastalık mevsimi, çoğunlukla çocuklu aileler hasta, önce çocuklar virüs kapıyor sonra anneleri, bu sene grip ishal vb vakalar uzun sürmeye başladı maalesef
Valla fikrimi soracak olursan çok elzem değilse gelme access, bak sana diyeyim 2 haftadan önce toparlanman zor, ki öncesinde de bağırsaklarını bozmuştun bağışıklık sistemin zayıflamıştır şu an, bu halde yolculuk sarsar bence.Grip kötü bişeymiş, bacaklarım leğen kemiğim, dişlerim ağrıdı deli bir baş ağrısına ek olarak, İzmire nası gidicem gidemiycem sanki , o derece vurdu beni
İnşallahÇok usluyum diyetime uydum suyumu içtim sporumu yaptım azimle duvarı delicem
1 Ocak’ı tatil ilan ettik zaten Cemoos, herkesin kendine göre bir yılbaşı programı vardır, yılbaşı gecesi de kimseye yoğurt tüketin, bol su için, egzersiz yapın diyemeyeceğimize göreBeni 1 ocakta unutun abla
Korona sonrası zaten virüsler önce çocuklarda görülmeye başladı sonra ailelere taşındı, çocuksuz ailelerde eğer çocuklularla hiçbir temas yoksa hastalık da yok ama tabii çoğumuz illa ki temas ediyoruz.Ara tatili iple çekiyorum ben de çocuklar ve büyükler arasında dolanıyor hastalık bizde de
Hic farketmez kilo verdiğim yok tarti vermesem de olurÇok geçmiş olsun access
Hatunlar 25’inde vereceğimiz tartıda ikinizi de izinli yazalım, hastalık gelince kafadan 2 hafta silkeliyor vücudu.
Zaten sonraki Çarşamba’da 1 Ocak, o gün herkes ya akşamdan kalma olur ya yılbaşı planı olur.
O yüzden bence 25 Aralık’ta sizin dışınızdakilerin hepsi tartı versin, 1 Ocak’ta hepimiz tartıdan muaf olalım ne dersiniz?
@Infinite Soul accessdenied @gelengiden Tenceresiz kaldim anne @Margaret Hale @Nowaybabe @Cledyana Cemoos @Bllossom @WOMAN Processes @Istenmeyentuyy @Berrfeelinda Orenda @Led_BiR_Vele_DisTiri @prensesss016 @COLIN @yosunlupapatya ARZELYAA
Hadi bakalım duvardelen ARZELYAA Çarşambaları da görelim bu yürekli halleriniziÇok usluyum diyetime uydum suyumu içtim sporumu yaptım azimle duvarı delicem
ay bu çok çok doğru. Bazen sırf gri olmayayım diye emaaaan diyip sakinleşiyorum hshshsjakÖnemli olan gri olmamak
Uslu kızlar gri olmuyor
Öyle deme ablacım, kilo verirsin şu an sana direniyordur hınzır ama vereceksin sen, azimli ol spor yap az ye.Hic farketmez kilo verdiğim yok tarti vermesem de olur
Tek korkum çok kilo verdim vücut artık zor veriyor ins kilitlenmem 34 kilo verdikten sonra şuan geri 7 kilo aldım onu def edip üstüne 5 kilo daha vermek dua ediyoreHadi bakalım duvardelen ARZELYAA Çarşambaları da görelim bu yürekli hallerinizi
1000 küsür mesajın var çok da yeni hoşgelmemişsindir bence ya olmuştur birazHosgeldin şakası olarak gri yapmadiklarina dua edeyim o zaman
Siteye yeni gelmedim geri geldim1000 küsür mesajın var çok da yeni hoşgelmemişsindir bence ya olmuştur biraz
İşte sorun bende bak bugün o kadar yürüdüm (yürüdüm dediigmde market ve kızı almaya çıktık sadece )Öyle deme ablacım, kilo verirsin şu an sana direniyordur hınzır ama vereceksin sen, azimli ol spor yap az ye.
Heee spor dedim de günlük yürüyebilen yürüsün, su ve yürüyüş takıntım ve ben yürüyenler sahilde gezer gibi yürümeyin tempolu olun, kişiye göre değişmekle beraber 1000 adımdan sonra ter atmaya başlarsınız.
Biz tabii kendimizce birbirimizi gaza getirmek için toplandık burada, profesyonel değiliz bir uzmandan destek almanız faydalı olur belki ama kişisel fikrim kilo verirken kendinizi sevdiğiniz şeylerden yoksun bırakmamanız lazım, misal tümüyle atıyorum makarna yemeyi seviyorsunuzdur diyet yaparken makarna yemeyi kesmişsinizdir, istediğiniz kiloya ulaşınca tekrar makarna yediğinizde her tabak makarna size kilo olarak döner.Tek korkum çok kilo verdim vücut artık zor veriyor ins kilitlenmem 34 kilo verdikten sonra şuan geri 7 kilo aldım onu def edip üstüne 5 kilo daha vermek dua ediyore
Çok haklısın Benimde şuan tam olarak gaza ihtiyacım var ben diyetisyenle çalışamıyorum kendim daha iyi yapıyorum diye düşünüyorum dengeli beslenmeye çalışıyorum ama buranın motivasyonu bana iyi geldiBiz tabii kendimizce birbirimizi gaza getirmek için toplandık burada, profesyonel değiliz bir uzmandan destek almanız faydalı olur belki ama kişisel fikrim kilo verirken kendinizi sevdiğiniz şeylerden yoksun bırakmamanız lazım, misal tümüyle atıyorum makarna yemeyi seviyorsunuzdur diyet yaparken makarna yemeyi kesmişsinizdir, istediğiniz kiloya ulaşınca tekrar makarna yediğinizde her tabak makarna size kilo olarak döner.
Sağlıklı ve dengeli beslenmeyi yaşam tarzı haline getirir bunu da sporla desteklerseniz verdiğiniz kilo kalıcı olur.
Birtanecim demek ki kilo vermende sorun yok, daha önce vermişsin verebiliyorsun, sendeki sorun istikrarlı değilsin sanırım, bir de kendine zaman ayırıp yürüyüş veya spor yapmıyorsun.İşte sorun bende bak bugün o kadar yürüdüm (yürüdüm dediigmde market ve kızı almaya çıktık sadece )
Spor yapmıyorum o bir gerçek. Biraz da bende kabahat vat
Kk ya ilk geldigimde 90 civariydim 73.9 u bile gördüm buralarda tekrardan o gücü bulmam lazım