- 17 Şubat 2015
- 7.796
- 20.787
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.101
maşallah diyelim. Safi hormon şeyleri o işler. üç beş sene ömrü var. Sevgi başka ama o öyle değil.Daha genciz yaa bende 40ask damarlarımda dolaşıyor hunharca
Isin esprisi tabi Benim oğlan 20 yaşında onun aşk hikayelerini dinliyorum artıkmaşallah diyelim. Safi hormon şeyleri o işler. üç beş sene ömrü var. Sevgi başka ama o öyle değil.
Ne büyük gurur maşallahIsin esprisi tabi Benim oğlan 20 yaşında onun aşk hikayelerini dinliyorum artık
Kız kahkaha attım o nası video adıHacı hocayı mekkede deli deliyi dakikada...
Kış sogugu geçirir ama kurt kurtlar ayazın kurdun bu video geldi aklıma
Buyuyene kadar anam ağladı desem yeridir çalışıyordum ailem baska sehirde birakacak kimse yok tek başıma büyüttüm zordu ama çok şükür artık büyüdü kiz arkadaslariyla tanisiyorum yillar zorlu olsada cabuk geciyor Allah sanada nasip etsin inş o günleri görmeyi acılarını göstermesinNe büyük gurur maşallahyani çocuğun büyümesi, sohbet etmek, arkadaş olmak…
Ben daha yolun başındayım her anı gurur her anı eşsiz heyecankız arkadaşını, eşini, evladını her şeyini sağlıkla görmeyi çok isterim
Instigramda bir reels adam çorba etti söyleyemedi link atılmıyor burdan sanirsam bi dolan instagramda çıkar karşınaKız kahkaha attım o nası video adı
Kdjdjjdjdj ay gözümden yaş geldiInstigramda bir reels adam çorba etti söyleyemedi link atılmıyor burdan sanirsam bi dolan instagramda çıkar karşına
Bak modun yerine geldi yarın çıkarsın yola işin ucunda bilet var tamamen duygusalKdjdjjdjdj ay gözümden yaş geldi
Ne demek firansız şarabımMune şimdi gördüm ben yokken listeyi toparlamışısın, tartıları almışsın ya canımsın ya çok teşekkür ederim
Bu hatun esprili, konuşkan bir şey ama henüz benim tırpanı yemeyenlerden olduğu için bu enerjisi hahahahahahahaKdjdjjdjdj ay gözümden yaş geldi
Kdjdjjdjdj ay gözümden yaş geldi
Tırpanin kalorisine baktım şimdi çok yüksekmiş diyetime uygun değil nö nö yiyememBu hatun esprili, konuşkan bir şey ama henüz benim tırpanı yemeyenlerden olduğu için bu enerjisi hahahahahahaha
Şeyy tam olarak bu kırbaç nasıl yeniyor ne yapmak gerekiyor bileyim de gol yemeyeyimBu hatun esprili, konuşkan bir şey ama henüz benim tırpanı yemeyenlerden olduğu için bu enerjisi hahahahahahaha
Mune toparlayamadım, gelemeyeceğim biletimi yakıyorum düşün ne haldeyimNe demek firansız şarabımya önce işine karışıyor gibi sana danışmadan etmeden paldır küldür dalıyorum gibi hissettim ama dedim kız hasta, fırçalarsa da kuyruğu kıstırır haklısın derim diye düşünüp sen gelene kadar grubu bir arada tutayım dedim
Artık emir komuta sende, hasta olma kendini iyi hisset valla aklım kaldı, seni hep canlı canlı görmeye alışığım, günlerce gelemeyince üzüldüm
Fırçalamak ne demek aşkolsun böyle deme üzme beni yaNe demek firansız şarabımya önce işine karışıyor gibi sana danışmadan etmeden paldır küldür dalıyorum gibi hissettim ama dedim kız hasta, fırçalarsa da kuyruğu kıstırır haklısın derim diye düşünüp sen gelene kadar grubu bir arada tutayım dedim
Artık emir komuta sende, hasta olma kendini iyi hisset valla aklım kaldı, seni hep canlı canlı görmeye alışığım, günlerce gelemeyince üzüldüm