Diyetin Sultanları 😎

Isin esprisi tabi Benim oğlan 20 yaşında onun aşk hikayelerini dinliyorum artık
Ne büyük gurur maşallah yani çocuğun büyümesi, sohbet etmek, arkadaş olmak…
Ben daha yolun başındayım her anı gurur her anı eşsiz heyecan kız arkadaşını, eşini, evladını her şeyini sağlıkla görmeyi çok isterim

Buyuyene kadar anam ağladı desem yeridir çalışıyordum ailem baska sehirde birakacak kimse yok tek başıma büyüttüm zordu ama çok şükür artık büyüdü kiz arkadaslariyla tanisiyorum yillar zorlu olsada cabuk geciyor Allah sanada nasip etsin inş o günleri görmeyi acılarını göstermesin

Mune şimdi gördüm ben yokken listeyi toparlamışısın, tartıları almışsın ya canımsın ya çok teşekkür ederim
Ne demek firansız şarabım ya önce işine karışıyor gibi sana danışmadan etmeden paldır küldür dalıyorum gibi hissettim ama dedim kız hasta, fırçalarsa da kuyruğu kıstırır haklısın derim diye düşünüp sen gelene kadar grubu bir arada tutayım dedim

Artık emir komuta sende, hasta olma kendini iyi hisset valla aklım kaldı, seni hep canlı canlı görmeye alışığım, günlerce gelemeyince üzüldüm

Mune toparlayamadım, gelemeyeceğim biletimi yakıyorum düşün ne haldeyim İzmire biletim ve yılbaşına yapılmış planlarım var ama gelemiycem gerçekten iyi değilim hala

Fırçalamak ne demek aşkolsun böyle deme üzme beni ya valla o kadar mutlu ettin ki beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…