- 12 Ocak 2021
- 4.456
- 18.696
- 158
- 30
- Konu Sahibi accessdenied
-
Aaaa resmen kedi gibi kaptın püühh ben diyettesin sandımBen yerim nasılsa diyet grubunda değilim uzaktan bandım çatalımı
ailecek uzunuz hayatım genetik galibaBoyun iyiymiş ha
Neyse sen zaten bahane arıyosun sanki ben olmayayım sebebinAllah razı olsun bebeem, göz hakkı böyleyse zctım ben açık ve net ifade edeyim
İhmal etme sakın bunalr tetikliyor maalesef.Sabahları bir demet yiyordum beybi zaten yani her şeyi denedim tüm tuşlara bastım…
Annem yanımdaydı hep lohusa dönemim düzel geçti ama içsel bir takım sıkıntılar hâlâ yaşıyorum evim tadilatta dönünce psikoloğa gideceğim
Kaparım anında yok diyette değilim göz kulak oluyorum kızlaraAaaa resmen kedi gibi kaptın püühh ben diyettesin sandım
Oldu o zamann direk grubu terkedeyim benSende ye yemeden olur mu hiç bi yerin şişer yiyin gari
Engelleteceksiniz beni konudan:dHonkiponkitorino baklava sevmeyenler ne yapacak keşkül yok mi
Ha ondan kaptın onlar yimesin diye fedakarlık <3İhmal etme sakın bunalr tetikliyor maalesef.
Kaparım anında yok diyette değilim göz kulak oluyorum kızlara
Şöbiyet?Honkiponkitorino baklava sevmeyenler ne yapacak keşkül yok mi
seni banlayacağıma 3 kilo baklavayı bi oturuşta yerim aşko aşk olsunEngelleteceksiniz beni konudan:d
Cledyana 1.65 demiş kaptanım yardımcı olayım sana
Çok zorlancakmışsın gibime geldi yapma etme kdkldltseni banlayacağıma 3 kilo baklavayı bi oturuşta yerim aşko aşk olsun
tamam bebekim kendinizi bi kontrol edin ilk sayfada ayşeyi fatmaya yazıp geçmiş olmiim hfhjfhaccessdenied boy 1.65 canikom. Kilo şu an 68.9 dünle aynı çıktım dün atmıştım görsel. Hedef de 58.
Tercihim sütlü tatlıda bunuda yerimHa ondan kaptın onlar yimesin diye fedakarlık <3
Daha fazla seçenek sunamicem yoksa beniTercihim sütlü tatlıda bunuda yerim
Ben iki haftadır spor yapamıyorum bi birimiz hasta bi diğerimiz kaslarım eridi galiba. Kilomu atarsam uzunlar beni dövmek ister. Bi bıçık metre boyum var diyorum dinlemiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?