- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.965
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi accessdenied
-
%30'dan yükselmiş birde,30 euro limiti var 1050 liralık alışveriş yapabiliyorsun bir kerede,çin malı zaten bazı ürünler güzel gerçi.o kadar yüksek vergiyle ne anlamı kaldı zaten Çin malı değil mi ?
Bizde öyle yapacaz artık eşim kendine tamir için malzele filan aldı,dün mont baktık vergidiyle 1500 civarı oldu.abla vallahi kızım la birlikte alıyoruz şirketçe alıyoruz şimdi kota geldi 30 euro mu ne vergisi % 60 oldu artık frenledim kendimi almıyorum bugun 20.000 tl kredi kartı borcu ödeyince frene basasım geldi
Ben muafım nasılsa sjksjksjk bibi yarın gidiyorum doktora randevuyu aldım plastik cerrahiden
İşşallaaahh kilo alırsınız
Geldi Azrailin geldiiiiKız geldi yazdı sonra birilerini banlamaya gitti, iş güç malum azrail gibi
Ne diyeceksiniz yüzüme deyin arkamdan şişko olsun falan ayıp oluyorİyi az gelsin biz zayiflayalim o şişko olsun 777
Ben Fransadayım hiç öyle bi vergiler yok burda Temu için%30'dan yükselmiş birde,30 euro limiti var 1050 liralık alışveriş yapabiliyorsun bir kerede,çin malı zaten bazı ürünler güzel gerçi.
Bizde öyle yapacaz artık eşim kendine tamir için malzele filan aldı,dün mont baktık vergidiyle 1500 civarı oldu.
Ay hadiBen muafım nasılsa sjksjksjk bibi yarın gidiyorum doktora randevuyu aldım plastik cerrahiden
O sırada aralıklı oruç yapıcam diye saatin 12 olmasını aç aç bekleyen benGeldi Azrailin geldiiii
Ne diyeceksiniz yüzüme deyin arkamdan şişko olsun falan ayıp oluyor
Muradına ereceksin Cemoos hanııııımdün diyete güzel başlayıp akşam cozuttum sabah ne güzel elit elit ananasla kaymak yedim kahvaltı niyetine, akşam kızla damat bir geldi kurabiyeler, tatlılar, poğaçalar
Bu sabah ekmeksiz kahvaltı yapmak zorunda kaldım
Ahretliğimmm yedin dimimi hepsiniii götürdün hemennGeldi Azrailin geldiiii
Muradına ereceksin Cemoos hanııııımdün diyete güzel başlayıp akşam cozuttum sabah ne güzel elit elit ananasla kaymak yedim kahvaltı niyetine, akşam kızla damat bir geldi kurabiyeler, tatlılar, poğaçalar
Vergisi arttı birde talep çok herhalde.Ben Fransadayım hiç öyle bi vergiler yok burda Temu için
İşte böyle iyi niyetli insanlar lazım bize hshshdhhdhoş geldin
Ohh iyi olduAy nolyo be bütün bakımlarım gitti
Ben demiştim önümüz bayram sonra başlasın grup diye kimse beni dinlemediGeldi Azrailin geldiiii
Haber veririm diğer sayfada arkadaşta merak ederim dedi bakalım ne olacakAy hadi
Kız ne istedin neye sinirlendin onu da anlamadım kiİyi niyet deyince ben tabi
Ohh iyi oldu
Anaaaa, Ahretlik sen de mi buradasınTemudan alışveriş yapıyormusunuz hiç.
Yoo ben vericemBen demiştim önümüz bayram sonra başlasın grup diye kimse beni dinlemedi
Yine verirdin aşkımYoo ben vericemyemin ettim. Gerçi geçen sefer de etmiştim mdnfn
Ay biri tükürür biri aşşalar tam arada kaldım nfnfjYine verirdin aşkımneyse yimeyiiiin aklınız başınıza gelsin
Assolist olarak buradayım göz kulak oluyom hanımlaradaAnaaaa, Ahretlik sen de mi buradasın
Temadan alışveriş belki 6-7 ay önce mantıklıydı ama şimdi değil bence.
Vergi gelince ki fiyatları çok uçuk, TR’deki bir mağazadan al daha iyi, hiç alışveriş yapmadım ama bir ara düşündüm fiyatları uygundu o zaman, sonra tak bir vergi geldi fiyatlar katlandı, nasıl bir mal geleceğini bilmediğim şeylere de buradakilerle aynı parayı ödemem dedim vazgeçtim.
Sen ve yeminYoo ben vericemyemin ettim. Gerçi geçen sefer de etmiştim mdnfn
yakında burda nefes vergisi alacaklar.Ben Fransadayım hiç öyle bi vergiler yok burda Temu için
Niyet ediyorum en azından, o inançla ve gazla çıkıyorum yola hdhdSen ve yeminÇarpılacaksın yahu hahahahahhaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?