• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Yeni başlığınız hayırlı olsun elim boş gelmek istemedim 🌹

Eklentiler

• IMG_4885.jpeg
    IMG_4885.jpeg
    55,4 KB · Görüntüleme: 22
Vermiştim doğum kilolarını ama emzireceğim diye helvalar yedim pekmezler tahinler sonuç bu emziremedim de sütte gelmedi neyse çocuğum için yaptım olmadı 🥹
Onlarda kilo yaptı tabi, gayet olağan birdurum,eczanelerde malt içeceği var ondan içtinmi hiç sütün gelmesini sağlıyor oda,kuzenimde kızı doğum yapınca dereotu yedirmiş acayip süt geldi demişti.

93tüm 9 kilo almak tartıyla yüzleşmek🥺
Tamam seni dinleyeceğim accesim sakinim ama içime öküz oturdu
aşkım aldığın gibi vericeksin, bi günde almadın. küçücük bebeğin var bütün dengen alt üst. yok öküz möküz :KK200:

Onlarda kilo yaptı tabi, gayet olağan birdurum,eczanelerde malt içeceği var ondan içtinmi hiç sütün gelmesini sağlıyor oda,kuzenimde kızı doğum yapınca dereotu yedirmiş acayip süt geldi demişti.
Acces önermişti hemen aldım içtim arttı bir an sonra yine azaldı sonra tamamen kesildi 2-3 damla geliyordu o da yok artık silme gibi bir meme içi boş

Dereotunu denesene olmazsa,sıkıntın filanmı oldu yoksa oda tetikliyor sütün kesilmesini.
Sabahları bir demet yiyordum beybi zaten yani her şeyi denedim tüm tuşlara bastım…
Annem yanımdaydı hep lohusa dönemim düzel geçti ama içsel bir takım sıkıntılar hâlâ yaşıyorum evim tadilatta dönünce psikoloğa gideceğim

Back