- 12 Ocak 2021
- 4.456
- 18.696
- 158
- 30
- Konu Sahibi accessdenied
-
Onlarda kilo yaptı tabi, gayet olağan birdurum,eczanelerde malt içeceği var ondan içtinmi hiç sütün gelmesini sağlıyor oda,kuzenimde kızı doğum yapınca dereotu yedirmiş acayip süt geldi demişti.Vermiştim doğum kilolarını ama emzireceğim diye helvalar yedim pekmezler tahinler sonuç bu emziremedim de sütte gelmedi neyse çocuğum için yaptım olmadı
aşkım aldığın gibi vericeksin, bi günde almadın. küçücük bebeğin var bütün dengen alt üst. yok öküz möküz93tüm 9 kilo almak tartıyla yüzleşmek
Tamam seni dinleyeceğim accesim sakinim ama içime öküz oturdu
Allah razı olsunYeni başlığınız hayırlı olsun elim boş gelmek istemedim
5 dal alırım afiyetle götürürümYeni başlığınız hayırlı olsun elim boş gelmek istemedim
Fıstıklı sarma alcaktım param yetmediAllah razı olsun
Acces önermişti hemen aldım içtim arttı bir an sonra yine azaldı sonra tamamen kesildi 2-3 damla geliyordu o da yok artık silme gibi bir meme içi boşOnlarda kilo yaptı tabi, gayet olağan birdurum,eczanelerde malt içeceği var ondan içtinmi hiç sütün gelmesini sağlıyor oda,kuzenimde kızı doğum yapınca dereotu yedirmiş acayip süt geldi demişti.
Boyun iyiymiş ha177 boy
Kilo 102
Hedef 95
ula Honki ndndnYeni başlığınız hayırlı olsun elim boş gelmek istemedim
Biz varız sarmadan da olur.Fıstıklı sarma alcaktım param yetmedi
Dereotunu denesene olmazsa,sıkıntın filanmı oldu yoksa oda tetikliyor sütün kesilmesini.Acces önermişti hemen aldım içtim arttı bir an sonra yine azaldı sonra tamamen kesildi 2-3 damla geliyordu o da yok artık silme gibi bir meme içi boş
Afiyet olsun löp löp et olsun dicemm vurursunuz beni ben gideyim5 dal alırım afiyetle götürürüm
Evet bi löp löp etimiz kalmıştı hdhdhdAfiyet olsun löp löp et olsun dicemm vurursunuz beni ben gideyim
Göz hakkı aşko ye ben arkandayımula Honki ndndnAllah razı olsun koyayım domatın lahananın yanına
Vicdansızz zalim gadınnYeni başlığınız hayırlı olsun elim boş gelmek istemedim
Ben yerim nasılsa diyet grubunda değilim uzaktan bandım çatalımıAfiyet olsun löp löp et olsun dicemm vurursunuz beni ben gideyim
Ben yerim nasılsa diyet grubunda değilim uzaktan bandım çatalımıAfiyet olsun löp löp et olsun dicemm vurursunuz beni ben gideyim
Allah razı olsun bebeem, göz hakkı böyleyse zctım ben açık ve net ifade edeyimGöz hakkı aşko ye ben arkandayım
Sende ye yemeden olur mu hiç bi yerin şişer yiyin gariVicdansızz zalim gadınn
Sabahları bir demet yiyordum beybi zaten yani her şeyi denedim tüm tuşlara bastım…Dereotunu denesene olmazsa,sıkıntın filanmı oldu yoksa oda tetikliyor sütün kesilmesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?