- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi accessdenied
ben yapmadım hiç yaptın mı sen ?Temudan alışveriş yapıyormusunuz hiç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yapmadım hiç yaptın mı sen ?Temudan alışveriş yapıyormusunuz hiç.
Günaydınnnn haydi yaw başlayın artık diyete uyaninnn tartilin haydeee
Dünden bugüne kilo vermişim ben sokk
Buyur bebis accessdenied
Sabah attı@Berrfeelinda sen kilo atmış mıydın kız dün bulamadım
kız yazsana kilonu boyunu cghgdgh bahanelerle gelme banaBen iki haftadır spor yapamıyorum bi birimiz hasta bi diğerimiz kaslarım eridi galiba. Kilomu atarsam uzunlar beni dövmek ister. Bi bıçık metre boyum var diyorum dinlemiyorlar
Ben yaptım ablaTemudan alışveriş yapıyormusunuz hiç.
ay aşkımsınSabah attı
Temudan alışveriş yapıyormusunuz hiç.
bebeyim boy ve hedef kiloyu da yazar mısınGünaydınnnn haydi yaw başlayın artık diyete uyaninnn tartilin haydeee
Dünden bugüne kilo vermişim ben sokk
Buyur bebis accessdenied
dünürüm oşgeldin
Bizde yeni başladık vergileri yüksek %60 yapmışlar bazı fiatlar çok iyide giyim filan öyle çok ucuz değil yani vergiyide ekleyince şişiyorben yapmadım hiç yaptın mı sen ?
Bizde yeni başladık takı elbise filan sipariş verdik mutfak için ufak şeyler gelecek.Ben yaptım abla
Bak olmadı şimdi 5 hakkın var aylıkayda 3 defa ablaaaaa
Bizde yeni başladık vergileri yüksek %60 yapmışlar bazı fiatlar çok iyide giyim filan öyle çok ucuz değil yani vergiyide ekleyince şişiyorben yapmadım hiç yaptın mı sen ?
Bizde yeni başladık takı elbise filan sipariş verdik mutfak için ufak şeyler gelecek.Ben yaptım abla
Bak olmadı şimdi 5 hakkın var aylıkayda 3 defa ablaaaaa
o kadar yüksek vergiyle ne anlamı kaldı zaten Çin malı değil mi ?Bizde yeni başladık vergileri yüksek %60 yapmışlar bazı fiatlar çok iyide giyim filan öyle çok ucuz değil yani vergiyide ekleyince şişiyor
Bizde yeni başladık takı elbise filan sipariş verdik mutfak için ufak şeyler gelecek.
Bak olmadı şimdi 5 hakkın var aylık
Oş bulduk be yadünürüm oşgeldin
abla vallahi kızım la birlikte alıyoruz şirketçe alıyoruz şimdi kota geldi 30 euro mu ne vergisi % 60 oldu artık frenledim kendimi almıyorum bugun 20.000 tl kredi kartı borcu ödeyince frene basasım geldiBizde yeni başladık vergileri yüksek %60 yapmışlar bazı fiatlar çok iyide giyim filan öyle çok ucuz değil yani vergiyide ekleyince şişiyor
Bizde yeni başladık takı elbise filan sipariş verdik mutfak için ufak şeyler gelecek.
Bak olmadı şimdi 5 hakkın var aylık
evet talep çok olunca Saolsunlar hemen % 60 yaptılar ama bazı şeyler muhteşem..o kadar yüksek vergiyle ne anlamı kaldı zaten Çin malı değil mi ?
Oş geldin balım böreğim ❤Mutlu günler beybilerrr
İşte böyle iyi niyetli insanlar lazım bize hshshdhhd hoş geldin
İşşallaaahh kilo alırsınız
Ay nolyo be bütün bakımlarım gitti
İşşallaaahh kilo alırsınız