- 17 Ağustos 2023
- 7.689
- 22.249
- 268
- Konu Sahibi accessdenied
-
Iyi tarafindan bak seni kendine getiriyorHançerledi resmen
Evet yoksa accesle cemosa kalsak ohoooIyi tarafindan bak seni kendine getiriyor
Aferin çabuk çözmüşsün bizim diyet grubu rahat kilo verenler çünki hızlı degilEvet yoksa accesle cemosa kalsak ohooo
En başından biliyordum asla dinlemedim onları abdhsjsjsAferin çabuk çözmüşsün bizim diyet grubu rahat kilo verenler çünki hızlı degil
Hedef60kilo olmak konusu muBi zayıflama konusuna girdim şimdi ben şokkilo alma olmalıydı bence adı
Evet oHedef60kilo olmak konusu mu
Tam accessle cemosa göre abajajja
Adı neBi zayıflama konusuna girdim şimdi ben şokkilo alma olmalıydı bence adı
Buldun muKorktum benim eski konuyu diyo sandım ncncn
Bu beni de geçmiş aşmışBuldun mu
Yaza Kadar Zayıflayalım 💖🌅🏖️👙
Merhaba hanımlar yok tek başıma yapamıyorum :KK11: büyük takımlar da stres yapıyor:oha: Hadi bakalım planı güzel yaptım bu sefer. Siz de bana katılmak isterseniz buyurun bu 6 ayda kilocukları verelim ( sonra kışa kadar zayıflayalım konusuna değiştiririm :KK70: ) Hafif kurallarım uymak...www.kadinlarkulubu.com
Ben konunun basindan beri uyariyorum bu arkadasiBu beni de geçmiş aşmış
Valla 1500 kalori yazdığına şok oldum 2 tüm ekmekle. Küçük boy ekmektir de yani tüm ekmekBu beni de geçmiş aşmış
Az gul, 1500 kalorilik gibi meselaKaç kilo almış bütün ekmek arası sandviçleri göme göme hdhdh olm güldüm la gece gece şaka gibi
Onu yiyceğime tereyağlı su böreği, keşkül falan gömerim şerefimleAz gul, 1500 kalorilik gibi mesela
Diyet gunleri yiyebilirsin ama 2 gun normal beslenme you knowOnu yiyceğime tereyağlı su böreği, keşkül falan gömerim şerefimlendjdhd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?