- 2 Ağustos 2013
- 35.492
- 108.836
- 798
- Konu Sahibi accessdenied
Yapardım kııızKalk spor yap dese yapmazdin ama demiii işimize nasil geliyorsa öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapardım kııızKalk spor yap dese yapmazdin ama demiii işimize nasil geliyorsa öyle
Yalnız hepimiz çok iyi yeyiciyizDün bana da haber verseydiniz ben de yerdim. Söylemediniz, ben yine yedim
Olmasak burda işimiz neydi zatenYalnız hepimiz çok iyi yeyiciyiz
Hoşbuldum, bereketlisin mübarek sen kaçmazsan buralar hep yeşil kalacaktırOşgeldin minik kelebeeem
Kız geldi yazdı sonra birilerini banlamaya gitti, iş güç malum azrail gibiMuneyi çağırmadin mi Acces haniii Mune nerde
AcımasızmışAkıllı bilekliğin uygulamasını indirdim. Bilgilerimi boy kilo vs girdim. Bana kilolusun git biraz egzersiz yap dedi
İyi az gelsin biz zayiflayalim o şişko olsun 777Kız geldi yazdı sonra birilerini banlamaya gitti, iş güç malum azrail gibi
Keki yemesen iyiydi hem kek hem kurabiye olmaz benceKızlar bugün yediklerimi yazıyorum bakalım ne diyeceksiniz
Sabah vanilya latte(hamilelikten sonra kahvaltıdan soğudum)
Öğlen arkadaşa gittik üç sıkım çiğ köfte bir dilim havuçlu tarçınlı kek
Ikindi kahveleri yanında 2 kavala kurabiyesi sade soda
Şu anda bir tabak dolusu pırasa ile yoğurt
2,5 litre kadar su içtim 6.500 adım atmışım
Accesim kahvenin yanına çikolata yok mu dedim kurabiye koydu napiyimKeki yemesen iyiydi hem kek hem kurabiye olmaz bence
Tamam zaten yarın vericen tartı, ordan başlıyoruz, bugün yediğin çok da şey deelAccesim kahvenin yanına çikolata yok mu dedim kurabiye koydu napiyim
Komşu pasta getirmişti bari onuda yiyeyimTamam zaten yarın vericen tartı, ordan başlıyoruz, bugün yediğin çok da şey deel
Hançerledi resmenAcımasızmış
Ay merak ettimMerak ettiğim bomboş şeyler var bu topicte yeri geldikçe hepsini yazacağım oley