- 18 Ekim 2014
- 7.476
- 33.869
- 748
- Konu Sahibi accessdenied
-
Mahmut abiler damlamadan don meselesini sonlandırmalıyızben en azından donu çıkarmıştım siz hepiniz donları döktünüz
Valla yemeyelim yaaa ben gaza geliyorum hemen. Dün cemos yazdı yeyin yarın başka yere transfer oluyoruz diye anında kalktım yedimOlm yemiycez bu sefer yemin ettim
bencede yoksa topiğin adı donların sultanları olarak değişecekMahmut abiler damlamadan don meselesini sonlandırmalıyız
Yaa sen bu 45-50 okkalık hatunları niye dinliyonnnnValla yemeyelim yaaa ben gaza geliyorum hemen. Dün cemos yazdı yeyin yarın başka yere transfer oluyoruz diye anında kalktım yedim
öylede tetikte bekliyoruzValla yemeyelim yaaa ben gaza geliyorum hemen. Dün cemos yazdı yeyin yarın başka yere transfer oluyoruz diye anında kalktım yedim
Demi yaaaYaa sen bu 45-50 okkalık hatunları niye dinliyonnnn
Onların dediğini de yaptığına da yapma kendini mantı kaşıklarken bulursun bak ashdhsjDemi yaaaişte ben her türlü gaza geliyorum bana iyi örneklerle gelin lütfen
10bin adım cezayı düşünelim kızlarOnların dediğini de yaptığına da yapma kendini mantı kaşıklarken bulursun bak ashdhsj
Kalk spor yap dese yapmazdin ama demiiiValla yemeyelim yaaa ben gaza geliyorum hemen. Dün cemos yazdı yeyin yarın başka yere transfer oluyoruz diye anında kalktım yedim
Tmm ye yarın bi daha atTüh sabaha kadar yeseydim yarın atsaydım
Lan bxbxbMahmut abiler damlamadan don meselesini sonlandırmalıyız
Beybim geldim ya kurdeleyi kestim ya
Dün bana da haber verseydiniz ben de yerdim.Valla yemeyelim yaaa ben gaza geliyorum hemen. Dün cemos yazdı yeyin yarın başka yere transfer oluyoruz diye anında kalktım yedim
Diyetin ilk günü b12 eksikliği başladı al işteBeybim geldim ya kurdeleyi kestim ya
Beybim geldim ya kurdeleyi kestim ya
Ne oldu ki ya yediklerimizi mi yazıyoruz geç mi kaldımDiyetin ilk günü b12 eksikliği başladı al işte
Ulan B12 mi yok ne yok bendeBeybim geldim ya kurdeleyi kestim ya
Ulan ilk msjı da o attı kurdele eşliğinde püüüüDiyetin ilk günü b12 eksikliği başladı al işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?