- 30 Mart 2009
- 14.466
- 1
- 64.882
- 1.123
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.501
Sagol minigimGeçmiş olsun çiçeğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol minigimGeçmiş olsun çiçeğim
Yinede çok az değilmi gerçi şey diyorlar aç kalarak vücudu temizlemekmiş öyle birşey sanırım.inan hiç acıkmıyorum zorlamıyorum yani kendimi. sabah 6 da uyanıyorum 9 da işe geliyorum. ilk işim hindiba kahve içmek ve su
sonra 12-13 arası 1 saatlik yürüyüşe çıkıyorum
13,30 gibi ilk öğünümü evden getirdiğim yemekle yapıyorum.
16,30 gibi son öğün yapıyorum. meyveli yulaf bar yada meyveli yoğurt granola gibi
sonra 6 da işten çıkıyorum 8 de evdeyim. evdekilere sofra hazırlıyorum oturuyorum sofraya ama yemiyorum.
tamamen herşey kafada bitiyor. kafamda yemek yemeyeceğimi oturtursam kesinlikle acıkmıyorum.
biraz uzun oldu ama belki birileri esinlenir diye yazdım.
buda toplamda 20-21 saat açlık yapıyor. beni yormuyor. aksine çok dinç uyanıyorum gram yorgunluk yok
Minnoş o kaç öyle 88 filanmı öyle gözüküyor.
tabi insan kendini daha iyi bilir neyin iyi neyin kötü geldiğini. zaten sağlık sorunu olanlar yapmasın mesela şeker hastaları aç duramaz gibiYinede çok az değilmi gerçi şey diyorlar aç kalarak vücudu temizlemekmiş öyle birşey sanırım.
Ben böyle yesem tansiyon gider benden zaten düşük normalde.
Minnoş o kaç öyle 88 filanmı öyle gözüküyor.
Onu bana sormuyucan artıkBu kadar uzun ceza olur mu? 2024 ten beri yoklar
Çok gerginsem yemem bende dolapla mesafem vardır,benim tansiyon olduğu için sarsıyor bazen gerçi öyle çok fazlada yemem.tabi insan kendini daha iyi bilir neyin iyi neyin kötü geldiğini. zaten sağlık sorunu olanlar yapmasın mesela şeker hastaları aç duramaz gibi
ben kendimi kötü hissetmediğim için yapıyorum. zaten sadece hedefime ulaşana kadar sonra korumaya geçince bu kadar uzatmam açlığımı
1 sene geçti insan hiç mi aramaz sormaz özlemezBu kadar uzun ceza olur mu? 2024 ten beri yoklar
Kesin okuyorlardır1 sene geçti insan hiç mi aramaz sormaz özlemez
accessdenied
Margaret Hale
Cledyana
Nowaybabe
Selam olsun okuyorsaniz
Gerçekten aralarinda nisana kadar ceza alan varmı ya? Öyle dediler1 sene geçti insan hiç mi aramaz sormaz özlemez
accessdenied
Margaret Hale
Cledyana
Nowaybabe
Selam olsun okuyorsaniz
Evet bazısı mart bazısı nisanGerçekten aralarinda nisana kadar ceza alan varmı ya? Öyle dediler
Yok artıkilk defa bu kadar uzun aliyorlar galiba genelde 2haftaya dönüyorlardiEvet bazısı mart bazısı nisan
1 cezanın bitiş süresi 3 ay oluyor,bitmeden gene ceza alırsan gün sayısı artıyor böyle oluncada uzun süre gelemiyorsun.Gerçekten aralarinda nisana kadar ceza alan varmı ya? Öyle dediler
Sapyo 23 nisanda gelecekmiş şimdi haber aldımYok artıkilk defa bu kadar uzun aliyorlar galiba genelde 2haftaya dönüyorlardi
Benim 1 hafta maksimumBenim en uzun cezam 4 gündü,duruma görede değişiyor ağır hakaret filan varsa süre uzayabiliyor.
Offf ne kadar uzun bir süre öyle.Sapyo 23 nisanda gelecekmiş şimdi haber aldım
O kadar olmadı benim 1-2 gün filan oluyor artık.Benim 1 hafta maksimum
Maşallah ahretliğime harikasın
Çok geçmiş olsun WOMAN, akşam yazdığın kilonu tabloya ekledim, iyileşmene bak, önümüzdeki hafta Çarşambaya kadar iyileşmezsen mazeretli sayarız, ki umarım bir an önce iyileşirsin çünkü diyet önemli değil ama bu sene hastalıklar haftalarca süründürüyorMune ben dun tartilmistim biliyosun, normalde dun arkadasta kalacagim icin bugun tartilamayacagim demistim ama cok fena hasta oldum evde kaldim ama yerimden kimildayamiyorum nerdeyse
Sağ ol ahretliğim ama ben yerimde saymışım kendime ceza vereceğim, hep kızları kırbaçlamak olmaz arada kendi kendimi de dövmem lazımMaşallah ahretliğime harikasın