- 18 Aralık 2018
- 2.503
- 8.734
- 158
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.461
Bende çok rahattım itiraf etmek gerekirse son 3 gündür diyetteyimHic hazırlıklı değilim tüm hafta çok rahattım çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok rahattım itiraf etmek gerekirse son 3 gündür diyetteyimHic hazırlıklı değilim tüm hafta çok rahattım çünkü
Geldiik abla günaydın nasılsınSessiz kalıyor topik nerdesiniz hanımlar
Günaydın iyiyim çok sağol sen nasılsınGeldiik abla günaydın nasılsın
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsınMune ben dun tartilmistim biliyosun, normalde dun arkadasta kalacagim icin bugun tartilamayacagim demistim ama cok fena hasta oldum evde kaldim ama yerimden kimildayamiyorum nerdeyse
Geçmiş olsunMune ben dun tartilmistim biliyosun, normalde dun arkadasta kalacagim icin bugun tartilamayacagim demistim ama cok fena hasta oldum evde kaldim ama yerimden kimildayamiyorum nerdeyse
İyiyim şükür ablam sağolşu mesajın altinda gözükenler ne ya?Günaydın iyiyim çok sağol sen nasılsın
Rahat durmuyorlr ki hiç .Çoğu banlı
Rahat durmuyorlr ki hiç .Çoğu banlı
Banka reklamını diyorsun demi.İyiyim şükür ablam sağolşu mesajın altinda gözükenler ne ya?
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
Sagolun hanimlar, oksurmekten hapsirmaktan sirtlarim agriyorGeçmiş olsun
Bolca c vitamini filan al,birde atom çayı var kesme şeker gibi lohusa şerbeti varya onun gibi sıcak suya atıp içiyorsun benim öksürüğümü kesmişti aktarda satılıyor.Sagolun hanimlar, oksurmekten hapsirmaktan sirtlarim agriyor
Tamam ona bir bakayim bugun, tesekkurlerBolca c vitamini filan al,birde atom çayı var kesme şeker gibi lohusa şerbeti varya onun gibi sıcak suya atıp içiyorsun benim öksürüğümü kesmişti aktarda satılıyor.
Rica ederim bir fincana 2 tane atıyorsun içine istersen limonda katabilirsin,bal zencefil limonda yapabilirsin oda süper.Tamam ona bir bakayim bugun, tesekkurler
Atom cayindan daha hizli yapabilirim bunu, evde var malzemeler. Simdi bir corba icecegim, sonrasinda icerim cayimiRica ederim bir fincana 2 tane atıyorsun içine istersen limonda katabilirsin,bal zencefil limonda yapabilirsin oda süper.
Doktorlar bile tavsiye ediyor bunu zencefilli olanı .Atom cayindan daha hizli yapabilirim bunu, evde var malzemeler. Simdi bir corba icecegim, sonrasinda icerim cayimi
İşte bunu diyorumBanka reklamını diyorsun demi.