• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Not alıyorum, yarın listeye eklerim ☺️

Ahretliğim duvar paylaşımında okudum galiba ama yazmaya fırsatım olamadı bir türlü, tebrik ederim Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin🙏 cimcimeye erkek kardeş geliyor demek 🧿
Çok teşekkürler ahretliğim ilk başta kız gibi denmişti cimcimede mutluydu,cinsiyet belli olunca dr erkek demiş bozulmuş biraz alışacak tabi zamanla.
Oyun arkadaşı olsun diye beklerken olmadı tabi.
Darısı sana ahretliğim çok bambaşka bir duygu inan ki .. :KK200:

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ahretliğim diğer topikte yazdığını da gördüm, ona da buradan cevap yazayım, sitenin güncelleme sonrası ince ayarları devam ediyor, o yüzden ara ara sitede yavaşlama vs olabiliyor, yavaşlama esnasında gönderdiğiniz mesajlar çifter çifter gidebilir, siteden kaynaklanmıyorsa eğer tekrarlı mesajlar sizlerin internet hızınızın düşmesiyle de alakalı olabiliyor.

Çok teşekkürler ahretliğim ilk başta kız gibi denmişti cimcimede mutluydu,cinsiyet belli olunca dr erkek demiş bozulmuş biraz alışacak tabi zamanla.
Oyun arkadaşı olsun diye beklerken olmadı tabi.
Darısı sana ahretliğim çok bambaşka bir duygu inan ki .. :KK200:
çocuk mocuk yapmasınlar otursunlar oturdukları yerde, henüz kayınvalidelik deneme sürüşündeyim, anneanne olma kısmım hazır değil hahahahahhahaa

Alışır cimcime :) kendisi gibi tatlı🧿🧿🧿 bir kardeşi olduğunu görünce yelkenleri suya iner.

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ahretliğim diğer topikte yazdığını da gördüm, ona da buradan cevap yazayım, sitenin güncelleme sonrası ince ayarları devam ediyor, o yüzden ara ara sitede yavaşlama vs olabiliyor, yavaşlama esnasında gönderdiğiniz mesajlar çifter çifter gidebilir, siteden kaynaklanmıyorsa eğer tekrarlı mesajlar sizlerin internet hızınızın düşmesiyle de alakalı olabiliyor.
Ahretliğim daha öncede arada oluyordu düzeliyordu zaten.
İnternet hızı gayet iyi bizde mesajlar hemen gidiyor çünkü,bugün bile o kadar çok oldu ki bu durum düzenleme yapmaya çalıştım sürekli bıraktım sonra.
Çok sağol bilgilendirme için ahretlik. :KK200:

çocuk mocuk yapmasınlar otursunlar oturdukları yerde, henüz kayınvalidelik deneme sürüşündeyim, anneanne olma kısmım hazır değil hahahahahhahaa

Alışır cimcime :) kendisi gibi tatlı🧿🧿🧿 bir kardeşi olduğunu görünce yelkenleri suya iner.
Daha erken nasılsa ona zamanı var ileride oda olur,varya kucağına aldığın an bambaşka bişi oluyor resmen.
Alışır zaten anneyede yardımcı olur en azından getir götür yapar kerata

Yediklerime saysın midem :-) aç kalayımki kilo vereyim :KK39:
bu arada gözünüz aydın Allah sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin. güzel mutluluklar. :KK68:
Bir dönem bende yapmıştım resmen aç kalıyordum :olamaz: ertesi gün yiyordum azda olsa.
Çok teşekkür ederim sağol,sağlıcakla dünyaya gelsin yeter ki heyecanla bekliyoruz minnoşu bakalım 14 gün sonra gidiyorum yanlarına 10 gün kalıp döneceğim okullarda tatil olacak nasılsa.:KK60:

Biliydim bele olacağını🤢🤢🤢🤢
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
1000002297.jpg
Cezamı yarın yaparım herhalde 🫥

Back