• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Bizimkide alışmıştı o diyet zamanında,gerçi kızıyordu ama azda olsa yiyordum.

Süper olmuş tebrikler.:nazar:
teşekkür ederim dünü 16 da kapatmıştım ve birdaha bişey yemedim onun etkisi oldu. bu hafta cumartesiye kadar hep 16 gibi kapatacağım günü bakalım ne kadar farkedecek çok merak ediyorum 56 yı görürmüyüm acep :KK28:

teşekkür ederim dünü 16 da kapatmıştım ve birdaha bişey yemedim onun etkisi oldu. bu hafta cumartesiye kadar hep 16 gibi kapatacağım günü bakalım ne kadar farkedecek çok merak ediyorum 56 yı görürmüyüm acep :KK28:
Pazar günüydü herhalde sabah tartıldım 51.90 gelmiştim 1 gün öncede bişi yememiştim onun etkisi olmuştu,sabahta 52.20 geldim.
Hedef kilo ne kadrdı sizin.

Pazar günüydü herhalde sabah tartıldım 51.90 gelmiştim 1 gün öncede bişi yememiştim onun etkisi olmuştu,sabahta 52.20 geldim.
Hedef kilo ne kadrdı sizin.
siz tam benim hedef kilomdasınız :KK42:53 benim hedef kilom tam 17 yıldır :-)4 yıl önce bi 54 gördüm hoooopppp tekrar 58-60
buralar benim direnç kilom kıramıyorum.
sizin kilonuz çok iyi aman deyim almayın sakın

siz tam benim hedef kilomdasınız :KK42:53 benim hedef kilom tam 17 yıldır :-)4 yıl önce bi 54 gördüm hoooopppp tekrar 58-60
buralar benim direnç kilom kıramıyorum.
sizin kilonuz çok iyi aman deyim almayın sakın
Ne kadar dikkat etmye çalışsamda azar azar alıp veriyorum hep,nereye kafar böyle gidecek sonu yok ki bunun hiç.
Birde yaş var menapoz sonrası sıkıntı maalesef,gene yaşıtlarıma göre çok çok iyiyim diyim.

Ne kadar dikkat etmye çalışsamda azar azar alıp veriyorum hep,nereye kafar böyle gidecek sonu yok ki bunun hiç.
Birde yaş var menapoz sonrası sıkıntı maalesef,gene yaşıtlarıma göre çok çok iyiyim diyim.
bencede çok iyisiniz evli kızınız vardı yanlış hatırlamıyorsam.
listede yoksunuz siz boyunuz kaçtı?

ben dünü iyi kapattım sabah sporu öğlen yürümesi akşam sporu. Bi bileklik alıp asıl yaktığım kaloriyi görsem iyi olacak. Telefon yanındaysa sayıyor değilse sayamıyor garibim

Ben yarin tartilamayacagim mudurum. O yuzden bugunden atayim mi 🤓 Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

IMG_7725.jpeg

bencede çok iyisiniz evli kızınız vardı yanlış hatırlamıyorsam.
listede yoksunuz siz boyunuz kaçtı?
Evet kızım evli 2.torunu bekliyoruz kısmetse nisan sonu gibi doğumu olacak 36 yaşında kızımda.
Listede yokum misafir assolist olarak burasdayım,birçok arkadaşımızda tanıdığım için sohbetlere katılıyorum.
ben dünü iyi kapattım sabah sporu öğlen yürümesi akşam sporu. Bi bileklik alıp asıl yaktığım kaloriyi görsem iyi olacak. Telefon yanındaysa sayıyor değilse sayamıyor garibim
Bencede alsan daha iyi olur en azından yakılan kaloriyi görürsün.

oooo süper tebrik ederim spor candır :KK49::spor::KK9:
Evet kızım evli 2.torunu bekliyoruz kısmetse nisan sonu gibi doğumu olacak 36 yaşında kızımda.
Listede yokum misafir assolist olarak burasdayım,birçok arkadaşımızda tanıdığım için sohbetlere katılıyorum.

ben neredeyse kızınız yaşındayım maşallah size:nazar::nazar::nazar:

20 saatlik açlığımı salata ve ayran ile bozuyorum kızlar:kk77:
1 saatlik yürüyüşümüde aç karnına şimdi yapıp geldim :KK9:
Afiyetler olsun mutlka faydası olacaktır kilo vermede.

yaaa teşekkür ederim:KK200:benimde 14 yaşında oğlum var. nerde bi ergen çocuk görsem hep :KK19::KK19:çocuğum gibi görüyorum hiç kıyamıyorum onlara
Rica ederim ne demek,maşallah oğluna tamda ergenlik döneminde zordur şimdi o dönemlerde.:KK200::KK200:

Afiyetler olsun mutlka faydası olacaktır kilo vermede.

Rica ederim ne demek,maşallah oğluna tamda ergenlik döneminde zordur şimdi o dönemlerde.:KK200::KK200:
bu hafta çok iyi sonuç alırsam mutlaka bu şekilde devam edeceğim..
ergenliğin en kötü yanı artık eskisi gibi seninle vakit geçirmiyorlar. foto çekinmek istemiyorlar :-) yoksa çok şükür oğlum hiç asi değil. inşallah hep böyle aklı başında devam eder.

bu hafta çok iyi sonuç alırsam mutlaka bu şekilde devam edeceğim..
ergenliğin en kötü yanı artık eskisi gibi seninle vakit geçirmiyorlar. foto çekinmek istemiyorlar :-) yoksa çok şükür oğlum hiç asi değil. inşallah hep böyle aklı başında devam eder.
Hadi bakalım güzel sonuçlar alırsın inşallah .
Çoğu genç öyle artık aileden ayrı bir birey olarak takılmak istiyorlar hep.

Ben yarin tartilamayacagim mudurum. O yuzden bugunden atayim mi 🤓 Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Eki Görüntüle 3532651
Not alıyorum, yarın listeye eklerim ☺️

Ahretliğim duvar paylaşımında okudum galiba ama yazmaya fırsatım olamadı bir türlü, tebrik ederim Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin🙏 cimcimeye erkek kardeş geliyor demek 🧿

Back