- 18 Ekim 2014
- 7.476
- 33.869
- 748
- Konu Sahibi accessdenied
-
Donumu dökmüyom ben amaHer şeyimizi döküyoruz galiba ortaya puhahahaha
En önemli şeyi yapmamışsınDonumu dökmüyom ben ama
Rahat anneanne donlarını tercih ediyorum arkadaşlara başarılar dilerimDonumu dökmüyom ben ama
Gizli saklı olmasın diyeee bilgilendirme sjksjksjkHer şeyimizi döküyoruz galiba ortaya puhahahaha
Ankara başkadır çok özledim orayı.Memleketim Ankara değil ama bende ankarada doğdum büyüdüm
Deme öyle deme bak ben anneanneyim biliyonmuRahat anneanne donlarını tercih ediyorum arkadaşlara başarılar dilerimEki Görüntüle 3514688
Ben deee. Yüksek belli sjsjsjsjRahat anneanne donlarını tercih ediyorum arkadaşlara başarılar dilerimEki Görüntüle 3514688
Beli düşük diyorum sjksjksjksjkBen deee. Yüksek belli sjsjsjsj
Abla olsun en keyifli bir şey kalın kenarlı külot giymek ben hep bunları giyiyorumDeme öyle deme bak ben anneanneyim biliyonmu
Benim totomun rahatı > insanların göz zevkiBen deee. Yüksek belli sjsjsjsj
Ya beni de alsanız gruba olur muCanlarım şekerlerim
Bir yemin ettim zayıflıyorum 2.sezonunu açmak için bugün burada toplanmış bulunuyoruz. Jfjdj Geçen sezon çok güzel kilo verdiğimiz için, bırakır bırakmaz geri aldığımız kiloları vermek üzere yeniden bir araya geliyoruz, çünkü olayımız eğlenmek. Ve zayıflamak tabii
Cebren ve hileyle grup açtırdığım @Cemoos sen de dobarla orayı gel gari@Mune: baş kırbaçcı , Depresif Penguen : motivasyoncu başı, @Infinite Soul, Nowaybabe , @Margaret Hale, @gelengiden, Cledyana , @Processes @Cemoos Delirtiyor , @Istenmeyentuyy sweetgirlcandy kız birilerini kesin unuttum burdan eklyerek yürüycez. Siz de el atın. Çok kalabalık olmayalım istiyorum. Haftalık tartı ve kilo veremeyene yürüyüş cezasıyla başlayalım. Her türlü öneriye her bişeye açığız. Gelin goşşş.
Nasıl rahat ediyorsan öyle devam bence,aslında birazda tercih herhalde mesela belimi tutması lazım pantolonların dar olacak mutlaka .Abla olsun en keyifli bir şey kalın kenarlı külot giymek ben hep bunları giyiyorumdemek ki büyükler işini biliii
Benim totomun rahatı > insanların göz zevki
İşte hep böyle oluyor heppDiyet topiğine bak, tantuniler, dönerler, domatlar konuşuluyor askksnsnzn
Olm yemiycez bu sefer yemin ettimİşte hep böyle oluyor hepp
İyi akşamlarBen kaçar iyi akşamlar hepinize diyeti bozmayın sakın haaaa .
Olur tabiiYa beni de alsanız gruba olur muverdiğim 13 kilonun 8ini geri aldım da
Her seyimizi döküyoz mu diyene bakın hele ahshsjsBen deee. Yüksek belli sjsjsjsj
Benim de öyle en rahat en battalından alıyom ahshshsjsjRahat anneanne donlarını tercih ediyorum arkadaşlara başarılar dilerimEki Görüntüle 3514688
Tüh sabaha kadar yeseydim yarın atsaydımKızaam ye şuvan bişey olmaz, tartıyı attın attınondan sonra yiyemen
ben yine yarın sabah tartı atarsam biraz daha eksi çıkarım belki ne güzel olur diyorum.Tüh sabaha kadar yeseydim yarın atsaydım
ben en azından donu çıkarmıştım siz hepiniz donları döktünüzHer seyimizi döküyoz mu diyene bakın hele ahshsjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?