- 30 Aralık 2009
- 4.277
- 16.491
- 733
- Konu Sahibi accessdenied
Oooo hayırlı olsun
Ben geçen haftadan bu yana kilo almışım.
Çok şaşırdım.
Çok şaşırdım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiloma bağlı olarak gerekirse onu da çıkartırım bdbdhdonuda çıkartırım
Aboww halime bin şükür o zamandonuda çıkartırım
Vericez artık olur öyle kazalarOooo hayırlı olsun
Çok şaşırdım.
Yok mu arttırandonuda çıkartırım
Biraz yemeye çalıştım midem kalktı yine çok fena 3 gun kusmuştum midem rahatsizlaninca 2haftada ishal oldum berbat zamanlaridi bari doner yiyim demiştim onuda akşam kustmuştum o zaman ben gerçekten tiksinmisim galiba miss gibi döneri yiyemedimAaaa yemedi bıraktı döneri skandal
Ben de 2 kg almisim mudur, bu sabah sok oldum demek ki bunye senin konu acacagini hissetmis ajshakshjsVericez artık olur öyle kazalar
İç organlarım da dursun yani lazım olmayan varsa haberim olsun bdbdbYok mu arttıran
Ben hatırlıyorum senin böyle bir şey anlattığını sankiBiraz yemeye çalıştım midem kalktı yine çok fena 3 gun kusmuştum midem rahatsizlaninca 2haftada ishal oldum berbat zamanlaridi bari doner yiyim demiştim onuda akşam kustmustum o zaman ben gerçekten tiksinmisim galiba miss gibi döneri yiyemedim
Saçları kesin tartı günü sporcular gibiYok mu arttıran
2 ay önce oldu zaten bu olay bir ara virus gibi herkes ishal kusma oluyordu ya o ara oldum bende akışta demiştimmahv olmustum yaBen hatırlıyorum senin böyle bir şey anlattığını sanki
Olmaz çok fark ediyor valla dene istersen farkı göreceksinAbla üşeniyom bu soğukta
Vayy hemşerimmBen de Angaralıyım
Acayip keyif veriyor o gramların gidişi.500 gr için değmez yaw iki gün fazla diyet yaparım
Aman zaten iki tutam saçım var gür saçlılar düşünsünSaçları kesin tartı günü sporcular gibi
Wc öncesi sonrasıyı yapıyomOlmaz çok fark ediyor valla dene istersen farkı göreceksin
Vayy hemşerimm
Acayip keyif veriyor o gramların gidişi.
Mesela wc öncesi sonrası bile farklı
Bişi kalmadı artık sjksjksjkYok mu arttıran
Sabah başla önce tartıl,sonra wc tartıl bak aradaki sonucu göreceksin,bide büyük wc oldumu dahada azalacak .Wc öncesi sonrasıyı yapıyom
Her şeyimizi döküyoruz galiba ortaya puhahahahaWc öncesi sonrasıyı yapıyom
Memleketim Ankara değil ama bende ankarada doğdum büyüdümOlmaz çok fark ediyor valla dene istersen farkı göreceksin
Vayy hemşerimm
Acayip keyif veriyor o gramların gidişi.
Mesela wc öncesi sonrası bile farklı