- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.963
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi accessdenied
-
İzmirliler domat der ya ondan yaniDomates
İzmirliler domat der ya ondan yaniDomates
Ye vallla afiyetler olsun arada kaçamak yapmak lazım .Hanım abla ilk diyetim olacak mazur görün sjsjsjsjsjjd
Okuyunca bile agzim sulandiŞölee arasına soğan maydonoz domat turşu ohhh afiyetlede götür
Millet arada yapar biz başladığımız gündeYe vallla afiyetler olsun arada kaçamak yapmak lazım .
Kız ben domatı görmedim gel hemşom, sarılak, domatsız hiçbişey yiyemem ondan yazam dedim görmeyinceİzmirliler domat der ya ondan yani
Bayılırım bende dönere tavuklu yiyorum etle çok aram yoktur,şimdi olsada götürsek yaniOkuyunca bile agzim sulandisadece senin hatrin için yiyicem madem öyle dedin yoksa yemezdim diyet benim işim bilenler bilir
Ay ben de 58 kiloya inmeyi düşünüyorum ama düşüncede kalıyor yine baya kilo almışımben bu sabah tartıldım ama karanlıkta numaralar gittikten sonra resim çekmişim atammı?
bu sabah itibari ile 58.7 kg
hedef 53
boy 1.60
Suyu ihmal etme sakın şişeye doldur yanında dursun.Ben öğlen 1 de pattesli olmlet yedim şuvan çay içiyorum şu içmeye çalışıcam dün içinde, akşam 7 de karnabahar graten yirim. Sonra kapanış
İlk günün şerefine olsun budaMillet arada yapar biz başladığımız günde
İzmirlisin herhalde bende angara bebesiyim iztanbuldayım domates candır ya ekmek arası güzel gider peynirleKız ben domatı görmedim gel hemşom, sarılak, domatsız hiçbişey yiyemem ondan yazam dedim görmeyince
Bende tavukla seviyorumBayılırım bende dönere tavuklu yiyorum etle çok aram yoktur,şimdi olsada götürsek yani
Daha böreklere gelmedik sjksjksjk tastlılar var dahaa sjksjksjksjkDiyet topiğine bak, tantuniler, dönerler, domatlar konuşuluyor askksnsnzn
Ooooooo boyoza gevreğeeee selamlarrrrBu arada 22 sinde İzmire anama gidicem orda bi miktar kaçarsa bak azcık, çok çok az haber veriyorum önden
Yedim demin bişiler tokum şimdi portakal suyuda içtim.Bende tavukla seviyorume ye sende
Afiyet olsun iyi yapmışsınYedim demin bişiler tokum şimdi portakal suyuda içtim.
Taeşekkğrler sağolAfiyet olsun iyi yapmışsın
hamilelikler hariç 17 yıldır 58 kiloyum ve 17 yıldır sürekli diyetteyim 53 olabilmek içinAy ben de 58 kiloya inmeyi düşünüyorum ama düşüncede kalıyor yine baya kilo almışım
Azimle devam etmenize sevindim inşallah istediğin kiloya gelip korursun
En azından işini ciddiyetle yapan biri var aramızdaBen en iyisi bugünkü menümü paylaşayımda tantuni neyim yiyenler utanır belki
ilk öğün 14:00
ton balıklı salata
ayran
ara
yeşil çay
1 kuru kayısı
1 kuru incir
1 granola bar
akşam 20:00
4 adet köfte
yeşil salata
ayran
2,5 lt su biter
sporlarımıda akşama yapar yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?