- 18 Ekim 2014
- 7.476
- 33.870
- 748
- Konu Sahibi accessdenied
Abla üşeniyom bu soğuktaKıyafetlerle tartılma anacım çok fark ediyor don yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla üşeniyom bu soğuktaKıyafetlerle tartılma anacım çok fark ediyor don yeter
OhannesssKoca adaylarımı da bekliyim mi agshshshBoyunu da yaz bebeyim nerden katılıyorsun, hobilerin neler bxbxbx hepsini listeye yazıcim
Ben de AngaralıyımSuyu ihmal etme sakın şişeye doldur yanında dursun.
Omleti yulaflıda yapabilirsin kahvaltı için tok tutuyor oda.
İlk günün şerefine olsun buda
İzmirlisin herhalde bende angara bebesiyim iztanbuldayım domates candır ya ekmek arası güzel gider peynirle
Hshshshhs ben de çok ciddiyim bi kere daha yarın başlıycam ona rağmen…En azından işini ciddiyetle yapan biri var aramızda
Eki Görüntüle 3514680
Neyse 1 ay sonra grşrzHshshshhs ben de çok ciddiyim bi kere daha yarın başlıycam ona rağmen…
Hedeflerin arasında kaç kilo olmak var damat adaylarına iletelim ?OhannesssKoca adaylarımı da bekliyim mi agshshsh
Boy 1.65
Sacimdaki tokaya kadar çıkartırım nasil bir yokluk içindeyim düşünAbla üşeniyom bu soğukta
he he senin diyet izmire gidene kadar canimHshshshhs ben de çok ciddiyim bi kere daha yarın başlıycam ona rağmen…
Keşkeee o kadar sürsehe he senin diyet izmire gidene kadar canim
Aaaa yemedi bıraktı döneri skandalEn son midem rahatsızlandigi zaman döner yiyip kusmuştum şuan biraz yedim yiyemedim yine tiksindimlanet mide travma olarak kalmış
bendeeeeSacimdaki tokaya kadar çıkartırım nasil bir yokluk içindeyim düşün
58 efem. Ağirlığımca altın mı istesem ee o zaman zayıflamasam mı offf kafamı kurcalamayin avshsjsjHedeflerin arasında kaç kilo olmak var damat adaylarına iletelim ?
Ben de donsuz asla tartılmamAbla üşeniyom bu soğukta
500 gr için değmez yaw iki gün fazla diyet yaparımSacimdaki tokaya kadar çıkartırım nasil bir yokluk içindeyim düşün
Donumlan bir bütünüm onsuz asla agshshBen de donsuz asla tartılmam
Don tabiki duruyor yaawBen de donsuz asla tartılmam
donuda çıkartırımBen de donsuz asla tartılmam