- 20 Mart 2008
- 141.616
- 213.154
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi accessdenied
Duymadı kğmsecikler yarasınBir şey itiraf etcemAz önce yarım ekmekle kıymalı yumurta yidim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duymadı kğmsecikler yarasınBir şey itiraf etcemAz önce yarım ekmekle kıymalı yumurta yidim
![]()
Kızaam ye şuvan bişey olmaz, tartıyı attın attınBir şey itiraf etcemAz önce yarım ekmekle kıymalı yumurta yidim
![]()
Oşgeldin minik kelebeeemHayırlı uğurlu olsun, haydi birer bardak su içmeğaaa
Bende döner yesem olurmuKızaam ye şuvan bişey olmaz, tartıyı attın attınondan sonra yiyemen
Kilo attın mı ?Bende döner yesem olurmu![]()
Yok ben yemek kursuna başlayacağım ben yaptıklarımızı yemeden olmazYirim gelcen mi kız ?
Ben bu akşam da tantuni yiycem valla yarın başlıycam. Sonuçta dürüstüm bu güzel bir şey benceKilo attın mı ?aman ye gitsin ya
![]()
Evet sabat tartildim dedim ilk girince sana 62.5 diyeKilo attın mı ?aman ye gitsin ya
![]()
Son kız kesin daha da yemem sıkı diyete giriyorumKilo attıysan yime istersenson ye ya da ama son kesin yani
![]()
HdhdhhdBen bu akşam da tantuni yiycem valla yarın başlıycam. Sonuçta dürüstüm bu güzel bir şey bence![]()
Şölee arasına soğan maydonoz domat turşu ohhh afiyetlede götürBende döner yesem olurmu![]()
Kabağın ömrü bu jadarmıydı sjksjksjksjkBen bu akşam da tantuni yiycem valla yarın başlıycam. Sonuçta dürüstüm bu güzel bir şey bence![]()
DomatesŞölee arasına soğan maydonoz domat turşu ohhh afiyetlede götür![]()
Ne kadar takdir edilesi bir grup diyetden önce her türlü yemeyi gömüp itiraf ediyoruzBen bu akşam da tantuni yiycem valla yarın başlıycam. Sonuçta dürüstüm bu güzel bir şey bence![]()
Kız onları yarın bi daha atman lazım şimdi buluşma kaynaşma kafası kaynadı gitti onlar aradaKabağın ömrü bu jadarmıydı sjksjksjksjk![]()
Hanım abla ilk diyetim olacak mazur görün sjsjsjsjsjjdKabağın ömrü bu jadarmıydı sjksjksjksjk![]()