- 20 Mart 2008
- 141.502
- 212.938
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi accessdenied
Duymadı kğmsecikler yarasınBir şey itiraf etcem Az önce yarım ekmekle kıymalı yumurta yidim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duymadı kğmsecikler yarasınBir şey itiraf etcem Az önce yarım ekmekle kıymalı yumurta yidim
Kızaam ye şuvan bişey olmaz, tartıyı attın attın ondan sonra yiyemenBir şey itiraf etcem Az önce yarım ekmekle kıymalı yumurta yidim
Oşgeldin minik kelebeeemHayırlı uğurlu olsun, haydi birer bardak su içmeğaaa
Bende döner yesem olurmuKızaam ye şuvan bişey olmaz, tartıyı attın attın ondan sonra yiyemen
Kilo attın mı ? aman ye gitsin yaBende döner yesem olurmu
Yok ben yemek kursuna başlayacağım ben yaptıklarımızı yemeden olmazYirim gelcen mi kız ?
Ben bu akşam da tantuni yiycem valla yarın başlıycam. Sonuçta dürüstüm bu güzel bir şey benceKilo attın mı ? aman ye gitsin ya
Evet sabat tartildim dedim ilk girince sana 62.5 diyeeşim almışta önce kovuyordum bu ne diyeama son kez yesemmi diye düşünmedim degil. Allahim ne zor sinavlar bunlar ya RabbimmKilo attın mı ? aman ye gitsin ya
Son kız kesin daha da yemem sıkı diyete giriyorumKilo attıysan yime istersen son ye ya da ama son kesin yani
HdhdhhdBen bu akşam da tantuni yiycem valla yarın başlıycam. Sonuçta dürüstüm bu güzel bir şey bence
Şölee arasına soğan maydonoz domat turşu ohhh afiyetlede götürBende döner yesem olurmu
Kabağın ömrü bu jadarmıydı sjksjksjksjkBen bu akşam da tantuni yiycem valla yarın başlıycam. Sonuçta dürüstüm bu güzel bir şey bence
DomatesŞölee arasına soğan maydonoz domat turşu ohhh afiyetlede götür
Ne kadar takdir edilesi bir grup diyetden önce her türlü yemeyi gömüp itiraf ediyoruzBen bu akşam da tantuni yiycem valla yarın başlıycam. Sonuçta dürüstüm bu güzel bir şey bence
Kız onları yarın bi daha atman lazım şimdi buluşma kaynaşma kafası kaynadı gitti onlar aradaKabağın ömrü bu jadarmıydı sjksjksjksjk
Hanım abla ilk diyetim olacak mazur görün sjsjsjsjsjjdKabağın ömrü bu jadarmıydı sjksjksjksjk