- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
Günlük 2.5 Litre Su: |
Akşam çok mu açlık hissediyorsunuz?Bugün spor yapamadım. Beslenmem de oldukça kötüydü. Sabah protein tozu ve badem sütüyle shake yaptım. Öğlen sade Türk kahvesi içtim. Akşam çook fazla galeta yedim (300g vardır), üç dilim tulum, üç dilim de sepet peyniri yedim ve bir şişe beyaz şarabı bitirdim.Yarın artık diyete dönme zamanı diye düşünüyorum.
Çok güzelEvet Hanımlat Bugünde Kapanışı Yapıyoruz, Menüm Şu Şekildeydi
Adım Sayısı :9104 Günlük 2.5 Litre Su:
Uyanmaz Ilık Limonlu Su
Sabah 11 de kahvaltı
2 Yumurta
4 yeşil zeytin
2 dilim Salatalık
1 Dilim Peynir
Yeşil Çay
Saat 14.00 Ara Öğün
4 Kaşık Yoğurt içine 1 dilim salatalık üstüne de zencefil, pul biber, kimyon, karabiber
Saat 18.00 Akşam Yemeği
4 Kaşıl Bulgur Pilavı
4 Kaşık Tavuk Yemeği
Biraz Ezogelin Çorbası
Bolca salata
İnşallah yaÇok güzelsiz de hızlı kilo vereceksiniz sanırım
Adet dönemi metabolizmanin en güçlü olduğu dönemlerden. O dönemde aralıklı oruca dikkat ederseniz güzel bir kilo veriminiz olabilir. Adet oldugunuz gunden itibaren ilk 10 gün en güçlü doneminiz yaniİnşallah yaama bende adet dönemindeyim geciktim de tartıda nasıl etkisi olur bilmiyorum
Ah bir olsam rahatlıcam vücudumuda ödemli hissediyorum geciktiği için,Adet dönemi metabolizmanin en güçlü olduğu dönemlerden. O dönemde aralıklı oruca dikkat ederseniz güzel bir kilo veriminiz olabilir. Adet oldugunuz gunden itibaren ilk 10 gün en güçlü doneminiz yani
Aa pardon ben yanlış anlamışım. Gecikme hep oluyor muydu?Ah bir olsam rahatlıcam vücudumuda ödemli hissediyorum geciktiği için,olmadı en son pazartesi günü bi sağlik ocağına gidip kan testi faşan vericem hiç vitaminlerime hormonlarımada baktırmıyorum
Yok olmuyordu bende şaşkınlıkla bekliyorumAa pardon ben yanlış anlamışım. Gecikme hep oluyor muydu?
Bende de geçen ay 10 gün gecikme olmuştu. Normalde 2 senedir yaşadığım bir sey değildi bu durum.
Mevsim gecislerinden kaynaklı olabilir belki deYok olmuyordu bende şaşkınlıkla bekliyorum
Acaba protein tozu gerekli mi ? Normal besinlerden almaya çalışıyorum proteini yüksek olan. Ancak yetersiz geliyor sanki . Kas olarak ya aynıyım ya da azalmış duruma geçiyorum 3 haftadır.Bugün spor yapamadım. Beslenmem de oldukça kötüydü. Sabah protein tozu ve badem sütüyle shake yaptım. Öğlen sade Türk kahvesi içtim. Akşam çook fazla galeta yedim (300g vardır), üç dilim tulum, üç dilim de sepet peyniri yedim ve bir şişe beyaz şarabı bitirdim.Yarın artık diyete dönme zamanı diye düşünüyorum.
Adım Sayısı | Günlük 2.5 Litre Su |
BurdayızMaşallah ya ne güzel. Cevremde böyle birini bulsam keşke
Benim spor konusunda özellikle başımın etini yiyecek birine ihtiyacım varBurdayızdestek olabiliriz
Hocam diyetisyeninize sordunuz mu? Bir de hangi sporları yaptığınızı biliyor mu acaba? Nerdeyse günde 2-2,5 saat spor yapıyorsunuz çünkü. Belki tavsiye edebilir bunları öğrenince.Acaba protein tozu gerekli mi ? Normal besinlerden almaya çalışıyorum proteini yüksek olan. Ancak yetersiz geliyor sanki . Kas olarak ya aynıyım ya da azalmış duruma geçiyorum 3 haftadır.
Kollajen kullanmaya ben de baslamak istiyordum bir ara ama araştırmadım hiçCallogen kullanan var mı aramızda ? Diyetisyen tavsiye etti ve başladım sayılır kullanmaya. Tadı da fena değil. Umarım güçlenmeyen kas konusunda fayda sağlar :)
Protein tozunu sormadım ama soracağım. Kalojeni kendisi söyledi . Day2day toz versiyonunu al dedi. Bir tane de numune verdi tadı güzeldi yoğurtla karıştırınca. Zaten takviyelerde sadece 2 -3 markanın bilmem ne belgesi var diğerlerini önermem dedi. Biri de ocean. Sanırım day2day ile ocean aynı . Siparişini verdim 4 kutu, anneme de aldım . Bundan alabilirsiniz hocam. Vitamin değerlerim iyi, sadece biraz kansızlık var bende ama diyet sürecinde günlük hep kuru üzüm yediğim için belki toparlarım onu :)Hocam diyetisyeninize sordunuz mu? Bir de hangi sporları yaptığınızı biliyor mu acaba? Nerdeyse günde 2-2,5 saat spor yapıyorsunuz çünkü. Belki tavsiye edebilir bunları öğrenince.
Kollajen kullanmaya ben de baslamak istiyordum bir ara ama araştırmadım hiçbu arada vitamin değerleriniz normal miydi?