Hocam bazı hareketler sakıncalı olabilir. Siz onu iyice araştırıp öyle yapın isterseniz.
Suyu bu hafta düzenli sekilde icemedim maalesef. Probiyotigi kızıma kullanıyorum şu an, üşüttü sanırım. Bugun kustu. İshal olur diye de korktum açıkçası. Ama kuru meyvelerden hoşaf yapacağım bugün. Bir de magnezyumun bir çeşidi vardı ben de. Sindirim için de iyiymiş. Onu kullandım bugün. Bakalım faydası olacak mi.
Kalori sayma işi bana da çok mantıklı gelmiyordu ama yediklerimi buna göre sekillendiriyorum hocam. 1100 kalori olarak ben hedef koydum ama 1400e kadar da cikabilirim. Fazlasi icin pay bıraktım yani
su an bir sıkıntı olmuyor, iyi gidiyor diyebilirim.
Daha öncesinde yediklerimi yazmadığım için neyi ne kadar yediğimi somut olarak goremiyordum. Sanirim programi kullanmaya baslayali 10 gun falan oldu. Duzenli kullanamadim, ara verdigim zaman da oldu. İki gündür düzenli kullanıyorum. Ama dediginiz gibi takıntı haline gelirse mecburen kullanmayi birakirim. Bu arada hocam sağlıklı beslenmek aslolan ama evli olunca insan sadece kendisine odaklanıp yeme içmesini düzenleyemiyor. Bizde yemekler hâlâ yağlı pişer mesela eşimden kaynakli olarak. Ben süzüp o şekilde yemeye çalışıyorum ama bazen ister istemez ekmek de banmadan yapamıyorum
Bu arada ben ağustosun sonuna kadar 60'ı görmeyi istiyorum. Su 2-3 haftadır araya hastalık vs girdi umduğum gibi gitmedi. Tam düzenli gidemedim yani. Bundan sonrası daha iyi olur umarim. Eger sağlıklı beslendiğim ve spor yaptigim halde yine gitmezse bir sorun olduğundan emin olacağım artik