Diyeti Sürdürme ve Motivasyon

Merhaba

Benim de iyi gidiyor sayılır adet olduğum için sabah öğlen akşam yiyorum ama diyetten şaşmamalı calisiyorum

Selam kızlarrrrrr
bu aralar benim de motivasyona ihtiyacım var.
ben diyetisyene gidiyorum ocak ayından beri.
son 2 haftadır listemi hiç uygulayamadım ama allahtan kilo almamışım.
ben de katılabilir miyim size?
Tabi ki hoşgeldin canım
L leyl76 grup kurarsanız beni de alın yaaa doğum kilosu, ferasetsizlikten yerleşti kaldı içime
Burda paylaşım yapmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince, sen de dahil olabilirsin canım
Oy oy oy Allah kolaylık versin. Uykusuzluk çok zor gerçekten. sütten kesince deliksiz uyur dediler bana da ama alakasi yok. 3 yaşına girecek, bazen sabaha kadar saat basi uyanır bazen deliksiz uyur bazen birkaç kez uyanır. Bilmiyorum ne zaman deliksiz uyuyacak bu çocuk

RedGirl senin nasıl gidiyor canım? Ben 2-3 gündür hastaydim. Cok saldim. Tartilmaya korkuyorum verdiklerimi de almışımdır diye. Adetim yarına bitmiş olacak muhtemelen. Oruca devam o yüzden. Spora odaklamıştım kendimi. Ama hastaliktan imkanım olmadi ona da.

Merhaba benlde aranıza alırmısınız bugün başladım sabah tartıldım 63.3 kg ile başladım
Hoşgeldin aramıza canım. Hasta olduğum için pek bakamadim buraya. Geç dönüş yaptığım için kusura bakma

Çok teşekkür ederim. Bu uyku durumunu ne yapacağım bilmiyorum. Bana da hep öyle dediler ama pek ihtimal vermiyorum deliksiz uykular uyuyacağıma 3 yaşının bitmesine az kaldı bir ya da iki kere deliksiz uyumuştur kızım. Bence onu da yanlışlıkla uyudu

Bugün de iftara kayınvalidemlere geldik. Bu gece buradayız. Yemeği çok kaçırdım. Porsiyonlarıma pek dikkat etmedim. Bakalım pazartesi gününe nasıl yansıyacak. Gün içinde yaklaşık 45 dk yürüyüş yaptım bir de.

L leyl76
Bugun misafirlikteydik, yemek çok kondu tabağa mecbur yedim biraz da tatlı yedim. Onun dışında iyi gidjyor gibiyim.
Yarin da misafirim var, bakalım neler yaşanacak. Carsamba günü ben de oruca başlıyorum, 10 günü tamamlamış olacağım çünkü artık.
Perşembe de diyetisyen zaten.
Bugün annemlerde eşim tartıya çık dedi, çıktım ama ben bakmadım eşim baktı. Kilo vermişim ama kaç bilmiyorum, morel bozmamak için konuşmadım az verdiysem hemen moralim düşüp yemeye başlıyorum çünkü.
mimesis
Senin tek çocuk muydu canım?

Yemekte kontrollü olmuşsunuz ama yine de. Misafiri kendi evinizde ağırlayınca çarşamba günü daha da kontrollü olursunuz. Zaten hizmet etmekten insan oturup yiyemiyor bile
Evet RedGirl 32 aylık bir kızım var. :)

Yemekte kontrollü olmuşsunuz ama yine de. Misafiri kendi evinizde ağırlayınca çarşamba günü daha da kontrollü olursunuz. Zaten hizmet etmekten insan oturup yiyemiyor bile
Evet RedGirl 32 aylık bir kızım var. :)
Allah bağışlasın canım. Benim kizim da 33 aylık olacak 6 nisanda.

Allah bağışlasın RedGirl kızını. Allah hepsine sağlık versin inşallah. :) kızlarımız yaşıtmış, ne hoş
Aynen
Kızlar ben 2 gündür fenalardayım.... yarım tatli yiyorum 2 gündür.
Yarin gelen giden olmayacak diye daha dikkat ederim gibi.. carsamba da oruca kaldığım yerden devam inşallah.
Sizde durumlar nedir L leyl76

Ben hastalıktan dolayı pek dikkst edememistim. Su siralar moral bozukluğu yaşıyorum. O yüzden yediğime ictigime dikkat etmedim. Adetim de ha bitti ha bitiyor diyorum azıcık bir sey goruyorum moralim alt ust oluyor. Ne ara tutacağım kaza oruclarini bilmiyorum bende duygusal açlık sorunu var sanırım. Özellikle stresliyken cok yiyorum bugün tartiya ciktim 75.1 çıktım 700 gr falan almışım. Motivasyonum düşüyor ama bir silkinmem lazım artık. Ramazan sonrası diyetisyene mi gitsem diye de düşünüyorum. Bir de burda havalar çok kötü.bayram sonrasına kadar duzelir muhtemelen. Eşime de soyledim bayramdan sonra dışarda yarim saat yuruyecegim artık dedim.

700 gram hiç bir şey canım.
Benim de adetim yeni bitti tam 10 gün sürdü yarın da devam etse bile artık kazaya kaldığı için orucum şükür.
Hadi yarın tekrar beraber başlayalım, ben de 2 gündür bozdum tatlı ekmek falan ama tartilmadigim için başıma ne geldi bilmiyorum senden daha çok aldığım kesindir.
Yine de durmak yok diyete devam edelimmmmm

Adet meselesi benim aşırı canımı sıktı. Bir süredir lekeyle başlayıp lekeyle bitiyordu ama bu kadar da surmuyordu ya. Sahurda imsak vaktine 10 dakka kala gusül alıyorum 3 gündür bir doktora görünmek şart sanırım.
Yarın da tutmayacagim oruç. Benim de yarından sonra 10 gun olacak.
Tamam inşallah canım, yarın daha azimli şekilde yol almaya çalışalım

Hiç dikkat etmemiştim sayılara
Fark çok olunca dikkatimi çekti benimde

Sorma ya benim de hala devam ama artık 10 günü geçti yeter yani o devam etsin kendi kendine takılmaya
Benim diyet yine tatlı yok hamur işi ekmek yok şeklinde Ramazan bitene kadar devam. Zaten son 2 hafta kaldı. Sonra bayram kahvaltısı ziyafet çekeriz ben kendimi ona odaklanarak daha çok tutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…