Dün göreve çağırdılar o yüzden yapamadıÇözüm oluyor demektense telefon çocuk ölüyor yazmış
Neyse sen anlamışsın beni yaptı mı esin tatlıyı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün göreve çağırdılar o yüzden yapamadıÇözüm oluyor demektense telefon çocuk ölüyor yazmış
Neyse sen anlamışsın beni yaptı mı esin tatlıyı?
Yırttın deseneDün göreve çağırdılar o yüzden yapamadı
Bugün 11de dersim bitti. Eve gelince yapacagim dedim ama veli ziyareti oldu 12yi geçiyordu okuldan ayrildigimda. Sonrasinda carsida islerim oldu. Çocuğu al eve gel onu uyut derken saat 2 oldu. Oruçlu gubiydim zaten bugün. 2de yemek yedim, gece sahura da kalkmadim esim kendisi yapmis. Carsida yarim saat kadar yurudum onu sayarsam bugünkü spor tamamdir darısı diğer günlereYırttın desene
Spor yapıyor musun?
Benim regl yine gelmiş yaa.. yok gibi var mı nasıl bir şey anlamadım
Hayırlısı olsun benimki de tutturmuş yine tatli yapacakmis tadina bakacagim sadece. Yani inşallahSlm kızlar, dün çok güzel beslenmiştim ta ki akşam eşim hadi tatlı yemeye gidelim diyene kadar
Son darbesi olmuş yok ya ramazanda daha zor sanki diyet anlamadım ki ... sahurdan kaçsak iftarına takılıyoruz ikisinden kaçsak tatlisi geliyor ....Slm kızlar, dün çok güzel beslenmiştim ta ki akşam eşim hadi tatlı yemeye gidelim diyene kadar
Bence sayılır hahaBugün 11de dersim bitti. Eve gelince yapacagim dedim ama veli ziyareti oldu 12yi geçiyordu okuldan ayrildigimda. Sonrasinda carsida islerim oldu. Çocuğu al eve gel onu uyut derken saat 2 oldu. Oruçlu gubiydim zaten bugün. 2de yemek yedim, gece sahura da kalkmadim esim kendisi yapmis. Carsida yarim saat kadar yurudum onu sayarsam bugünkü spor tamamdir darısı diğer günlere
Ben şifayı kaptım ya bütün vücudum sızlıyor aksama yine göreve gidedek eşim. Muhtemelen çok geç döner. Artan kuru fasulyeden yiyecegim artık.Son darbesi olmuş yok ya ramazanda daha zor sanki diyet anlamadım ki ... sahurdan kaçsak iftarına takılıyoruz ikisinden kaçsak tatlisi geliyor ....
Bence sayılır haha
Ben de hala spor yok
Çocuklara takım bayramlik dikiyorum
Güzel yorumunuz için teşekkürler Kesinlikle katılıyorum. Katı kurallar ömür boyu surdurebilir değil. Hele de bir aile yaşantın varsa çok zor oluyor. Buna ragmen yapabilenler var. Onlara helal olsun diyorum ama herkes kendi hayatını yaşam tarzını biliyor. Ona göre ufak da olsa adım atmalı.Kızlar çok tatlısınız , diyette motivasyon çook önemli…. Benim vermek istediğim ilk kilo 3 sonra beş ve sekizi zorlamak istiyorum. Bir sene önceye takın zamanda lipo oldum. GğSel olmadı ve iki buçuk kilo aldım. Tekrar lipo olma imkanım var ancak sanırım önce vermem gerekeni vermeyelim… çünkü kilo böyle yemeyeceksin yani o boğazı tutacaksın :) ben ilk verilecek kilolarda katı diyetlere karşı değilim ama bunlar maalesef sürdürülebilir değil. 20 yıl katı diyetler yapamam ama hayat bir denge.. siz çok tatlı olmuşsunuz aranıza hiç karışmayacağım ama selam gibi düşünün:) arada girer okurum:) bizim ev maalesef sebze girmeyen abur cubur ve fast food ile beslenen bir ev( linç yemeyeceksem iki çocuğa rağmen ) o yüzden protein arttırıp, gece atıştırmaklarını kesip bir şeyler yapmam lazım. Yani gece yemeyi olmadan seviyorum ki kalkıp kendime roka salatası yaptım sizleri takip edeceğim, bol kilo vermeler
Sen de çok tatlısın kesinlikle birbirini motivasyon edecek arkadaş çok önemliKızlar çok tatlısınız , diyette motivasyon çook önemli…. Benim vermek istediğim ilk kilo 3 sonra beş ve sekizi zorlamak istiyorum. Bir sene önceye takın zamanda lipo oldum. GğSel olmadı ve iki buçuk kilo aldım. Tekrar lipo olma imkanım var ancak sanırım önce vermem gerekeni vermeyelim… çünkü kilo böyle yemeyeceksin yani o boğazı tutacaksın :) ben ilk verilecek kilolarda katı diyetlere karşı değilim ama bunlar maalesef sürdürülebilir değil. 20 yıl katı diyetler yapamam ama hayat bir denge.. siz çok tatlı olmuşsunuz aranıza hiç karışmayacağım ama selam gibi düşünün:) arada girer okurum:) bizim ev maalesef sebze girmeyen abur cubur ve fast food ile beslenen bir ev( linç yemeyeceksem iki çocuğa rağmen ) o yüzden protein arttırıp, gece atıştırmaklarını kesip bir şeyler yapmam lazım. Yani gece yemeyi olmadan seviyorum ki kalkıp kendime roka salatası yaptım sizleri takip edeceğim, bol kilo vermeler
Ayyy insan hasta olunca da çok zor oluyor yaa..Ben şifayı kaptım ya bütün vücudum sızlıyor aksama yine göreve gidedek eşim. Muhtemelen çok geç döner. Artan kuru fasulyeden yiyecegim artık.
Öğlen de 2 haşlanmış yumurta ve yesillik 3 de zeytin yedim. Bir şeyler hazirlsmaya üşendim bunlarla idare ettim bugün
Akşamı da insallah böyle geçiririm eve gidince kendimi kaybediyorum ziraAyyy insan hasta olunca da çok zor oluyor yaa..
Esin polis mi canım?
Bugünün diyet için güzel geçiyor, benim de karnım gür gür kendimi zor tutuyorum
Ben de sürekli evdeyim anlıyorum seni çocuklar sürekli yemek yiyor Ben bakıyorum, bakmaya çalışıyorum. Kendileri her zaman yiyemedigi için ucundan başından illaki yardım ederken 1 2 kaşık kaçıyor ağzımaAkşamı da insallah böyle geçiririm eve gidince kendimi kaybediyorum zira
Evet ya polis maalesef
Azmimiz kırılmasın da kilo bir şekilde giderBen de sürekli evdeyim anlıyorum seni çocuklar sürekli yemek yiyor Ben bakıyorum, bakmaya çalışıyorum. Kendileri her zaman yiyemedigi için ucundan başından illaki yardım ederken 1 2 kaşık kaçıyor ağzıma
InsallahhhhAzmimiz kırılmasın da kilo bir şekilde gider
L leyl76 grup kurarsanız beni de alın yaaa doğum kilosu, ferasetsizlikten yerleşti kaldı içimeMerhaba. Kendime bir grup ararken gördüm konunuzu, yazmak istedim. 31 yaşındayım 32 aylık da bir kızım var. Doğumdan sonra 3-4 ayda kendiliğinden bütün kilolarım gitmişti ama bu yıl temmuz ayından beri hızla kilo almaya başladım, hamilelik kilomu bile geçtim. Çok fazla omurga ve kaburga ağrısı yaşıyorum son zamanlarda. Motivasyonum yok, sadece yakınma halindeyim. Egzersiz yapamıyorum müsaade etmiyor kızım. En fazla çocukla dışarıda geçirdiğim zaman oluyor. Eğer yeni bir grup kurmayı düşünüyorsanız katılmak isterim ya da bir gruba dahil olmak istiyorsanız ona da gelirim. :))
Herhalde arifry alacağım bennkabaj falan kızarttım amaSen de çok tatlısın kesinlikle birbirini motivasyon edecek arkadaş çok önemli
Aynen kilo verme boğazı tutmadan olmuyor ne yazık ki.. özellikle hazır gıdalar, ünlü mamuller ve şeker. Bu 3 u olmasa kilo çabuk gidiyor.
Sebzeyi keşke hayatınıza kalsanız, sebze köfteleri yaparak ya da Fırında baharatlı şekilde kizartirsaniz lezzetli de oluyorlar.
Sana da boll kilo vermeler
58.7 ile başladım sanırım :) dün tartıldım ç. Haftaya bu düzenle neler olduğunu yazacağımGüzel yorumunuz için teşekkürler Kesinlikle katılıyorum. Katı kurallar ömür boyu surdurebilir değil. Hele de bir aile yaşantın varsa çok zor oluyor. Buna ragmen yapabilenler var. Onlara helal olsun diyorum ama herkes kendi hayatını yaşam tarzını biliyor. Ona göre ufak da olsa adım atmalı.
Gece yemek yemeyi bırakmanin cok etkili olduğunu söylüyorlar. eğer bunu yaparsaniz sonucunu burdan da bildirir misiniz?