- 26 Aralık 2019
- 2.630
- 14.665
- 158
Motivasyonunuzu arttıracaksa diyetisyen yardımı alabilirsiniz. Daha önce diyetisyen eşliği ile kilo vermedim ama iki teyzem de verdi. Bence bu noktada önemli olan beslenme düzenini kökten değiştirmek. Diyetisyen görüşmesi bitince, eski yeme düzenine dönünce verilen kilolar çok kolay ve fazlası ile alınabilir bence.Ben hastalıktan dolayı pek dikkst edememistim. Su siralar moral bozukluğu yaşıyorum. O yüzden yediğime ictigime dikkat etmedim. Adetim de ha bitti ha bitiyor diyorum azıcık bir sey goruyorum moralim alt ust oluyor. Ne ara tutacağım kaza oruclarini bilmiyorum bende duygusal açlık sorunu var sanırım. Özellikle stresliyken cok yiyorum bugün tartiya ciktim 75.1 çıktım 700 gr falan almışım. Motivasyonum düşüyor ama bir silkinmem lazım artık. Ramazan sonrası diyetisyene mi gitsem diye de düşünüyorum. Bir de burda havalar çok kötü.bayram sonrasına kadar duzelir muhtemelen. Eşime de soyledim bayramdan sonra dışarda yarim saat yuruyecegim artık dedim.
Cuma günü 66.60 kg yu gördüm, pazartesi gününü bekleyeyim dedim, paylaşım yapmadım burada. Sonra haftasonu kayınvalidemde toplaştık iftar için. Çok da yediğimi düşünmüyorum ama pazartesi günü tartıldığımda 68.15 kg çıktı. Şok oldum ve acayip moralim bozuldu. Üç hafta oldu ama hiç kilo veremedim ben de. Daha önce de diyet yaptım hemen sonuç almaya başlamıştım. Neden böyle oldu anlayamadım. Bu hafta henüz egzersiz de yapamadım. Regl sonrası oruç zorlamaya başladı. Sahura kalkıp su bile içemiyorum o saatlerde kızım hep uyanmış oluyor.