Diyete başlıyorum!!!

canim yedigin zaman zaten geri almaman anormal olur. benim maksadim uc kilo vereyim sonra yine sağlıklı beslenmeye devam ederim. moral olur. saat iki bucuk oldu ben hicbisey yemedim canım istemio 75 i gorunce :)dun uyuyamadim uyuycaam simdi sonra beste falan bi semiz otu salatasi ve karpuz verim. tamamdir yazarim yine . öptüm tatlim

saat 7 de iki kaşık pilav tavuk tava da iki uc parca salata ve karpuz yedim .. oglen bes erik :) bugünü kapatıyorum canim. yazarim gece tekrar

tamamdir canim günü öyle kapatabildim bisey y e medim hic yatıyorum simdi iyi geceler .. sende ne yiyosun ne yapiosun yaz hic sesin solugun cikmio yaramazlik yapiosun heralde

Merhaba lar.... bu sabah semiz otu salatasi iki catal peynir azda sucuk yedim etimek yemedim ekmek yemedim :) bu saate ka da r da temizlik yaptim. simdi oglumu uyutup temizlige devam .... sonra yemek hazirlicam .. tekrar yazarim.. opuldunuz

Slmm cnm ay bugun kostur kostur oldum kursa gidiyodumda bugun bitti eglence yaptik kizlarla pastalar borekler:)) az a hepsinin tadina baktim bugun izin verdim kendime:) sabah 10 da ordaydim oglumu doyurup gittik orda yedim simfide ogluma makarna yapiyoru. Sz ondanda yiycem bananee:)

canim bende bu haslanmis yumurta bi etimek krem peynir domates salatalik yedim..bende oglumu uyutup az 15 fdk falan oynayip dus alirim kremlerimi surerim .sonrada bitki cayim i icerim simdilik planim bu

ya aslinda yapabilirsem bugün aksam sadece karpuz yesem hem midem dinlenmis olur neka da r iyi olur.. dur bakalim aklimda :) yazarim sana ne yaptigimi

canim iki tabak makarna peynirlu salata karpuz yedim ... bu ar ada sen niye girmiosun. baya bu bosverdin sanırım. öyle olunca insan girmeye utanio. eski azimi göremiyorum sende . sil bastan yapip bi hırslanalim bi ara senin hazir olduğunda.

Bu aralar cok vnm sıkkın sinirliyim((( nedenini bilmiyorum bi kac saat once kosu bantina cikiyim dedim oglum izin vermedi esimde gel durmuyo fln deyince iyice hevesim kacti moralim sifir kendime hic vakit ayiramiyorum cok mutsuzum bunaldim bugun 2 saate yakin agladim:, (

ya canim anlıyorum seni .. kesinlikle malum gününde oldugun icin böyle hissediyorsun. moralini bozmamaya calis. ben cok mutluyum oyunu oyna böyle anlarda

Günaydınlar efendim..... nasılsınız. .. Güzel eglenceli ve sıkı bi diye te hazır mısınız. ...

kiz gece acikacaktim gr yiyecegime saat erken simdi yiyim ded i m iste. deminde uyumusum bi saat artik yemem de zaten . bakalim sabahi merak ediyorum cok..

Taylim gunaydin uff daha kahvalti yapmadim tartildim ama pek ic acici bi sonuc degil
Baslangic:92.400
Ilk hafta; 90.100
Bu hafta:89.300
800 gram vermisim malum haftamdi baya bozdum ama bu hafta hedefim kesin 87 ve diger hafta 85 kararliyim ve basaricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…