Diyete başlıyorum!!!

merhaba tatlim.. en son 75.200 idim suan 73.800 ciktim . yani :) 1.400 gr vermisim.. bende bu cumaya en az 71 i gormeyi planlı yorum:)

acayip bisey farkettim ben ya.. ben ayin 10 unda sabah 75.200 imisim . bugun 14 ve 73.800 um. bu g unu sayma gun baslamadi. yani ben 10 11 12 13 dort gunde 1.400 verdim ve iki tabak sosislileri yiyerek. acayip moral oldu bu bana. simdi önümüzde 7 gun var ve iki kilo garanti olabilir boyle devam ederse. :) tatlim cok uzattim gibi ama böyle hesap kitap yapinca ne yaptığıni ne yapabilecegini biliosun ve moral oluyo. neyse yeni bi haftaya başlıyoruz. gidişat süper. hic bir gun kacamak yapmadan cuma gunune en az iki kiloyu vermemiz lazim. bu moralle de veririz. super olacak meral. güç bizde artiikkkk :) :) :)

Supersin cnm yaaa demekki metabolizman hizlanmis buna cok sewindim ewet bu hafta hic kacmak yok gitsin su pis kilolar:) bu hafta daha hirsliyim malum haftam olmasaydi 700 gr degil daha fazla werirdim eminimbir ay sonra olcak bi daha bu 1 ayi cok iyi degerlendirmem lazim annem dis tellerim takilinca gelicek 2 haftam var yani 4 5 kilo vermem lazim

Bu saate kadar ne yedim
Sabah:1 yumurta domates az bi krem peynir maydonoz bi bardak cay
Simdide biraz kiraz ve kayisi yedim aksamda salatayla kapatmayi dusunuyorum ins. Istedigim gibi olur

super tatlim ben kahvalti yapmadm daha ogluma patates kizatmistim. iki tane yedim bi parca ekmegi artti onu yedim bi dilim de karpuz yedim bukadar. simdi yemek hazirlicam. oyalana oyalana.. yazarim yine ne yedigimi.. seninde menun super bugyn dedigin gini salatayla kapatrsan cok iyi olur. istersen bi tabak corba ic .. iyi gelir.

ben yemeğimi 4 te yedim. Arnavut cigeri salata karpuz yogurt. ins böyle kapanir gün

Afiyet olsun cnm ben 3 muydu 3.5 muydu hatirlamiyorum 4 kofte 2 kasik anca (oglumun tabagindan) makarna caldim:)))) 2 bardak yesil cayli karisik bitki cayi yaziyo ustunde ondan ictim 200 kez ip atladim mekik vs hareketler yaptim tam kosu bantinda 40 dak. Kosayim dedim 15. Dak. Oglum uyandi:)) balkonda oturuyoz beraber:) hee birde balkonumu temizledim camlarimi sildim bugun enerjim tavanda esim geldigimde yuruyuse cikalim diyo cikarsam geberirim heralde:)))

canim ya nasil morallendim anlatamam :) kayinvalidemler buraya dugune gelmisler bizide cagirdilar giyindik gittik bi saat once geldim eve. ya milleti gorsen nasil zayifladin diyip durdular nasil mutlu oldum

canim ya nasil morallendim anlatamam :) kayinvalidemler buraya dugune gelmisler bizide cagirdilar giyindik gittik bi saat once geldim eve. ya milleti gorsen nasil zayifladin diyip durdular nasil mutlu oldum

Super iste :))))))) durmak yok dewam sekerim catir catir catlat milleti:) bu hafta sen 72 e iniyosun ben 86 ya bugun tartinin yanindan geciyodum bi ugrayim dedim:) 89 700 dumya 88 700 ciktim ohaaa dedim indim ciktim yine ayni spor ise yariyo galiba:)) bu hafta 86 ya inersem haftaya84 500 u hedefliycem bayrama ne kaldi o begendigim arminenin tunigine girmem laziiiimmmm :))))

sevgili butterfly. çok gençsin. diyet hastalar içindir. sağlıklı insanlar diyet yapmazlar.hareket odaklı yaşarlar. kendine bir ideal beden resmi belirle. sabah ilk uyandığında görebileceğin bir yere ve dolaplarının üzerine ders kitaplarına bu resmi yapıştır. odağın olmak istediğin ideal bedeninde ve hareketlerde olsun. işlerini erteleme bugünün işini bugün yap. canın her sıkıldığında hemen yürüyüşe çık ya da kötü duyguların olduğunda bulunduğun ortamı değiştir bol bol zumba dans çalış. hareket insanın zihnini açar. derslerine daha iyi çalışırsın. bunlar benden sana 7 ayda 22 kilo vermiş ve sigaradan kurtulmuş bir ablan olarak tavsiyemdir. Bir de Deniz Egece'nin Zayıflamada Sonsöz kitabını oku. diyetsiz sporsuz nasıl zayıflanır öğretiyor. şükran ve sevgiler...

canim supersin.. bende 500 gr vermisim :) insan duramıyor tartiliyor.. 83.300 um. bugun annemlere gidiyorum öpüyorum seni

meral suan safranbolu dayim. istanbula gittigim zamanki hatayi yapmak istemiyorum. canim cikti 73 e dusene kadar bu kötülüğü kendime yapmicam :) etimegimi krem peynirimi falan aldim hep. ve 4 gun burdayim eve gidince tartida 72 yi görmek istiyorum. öpüyorum seni

Cnm benim yaa:))) aferin sana ver basa sar olmaz kurtulalim kilolardan ay 300 grm almisim 500 grm vermisim muhabbetini yapalim insallah goruceksin cnm hatta daha fazlasini bak gor dun aksama kadar kahvaltiyla durdum qksam 3 cigkofte yedim ay yemez olaydim sabaha kadar kivrandim artik midem agir seyleri almiyo sabahta kladik kahvalti iste:) sen neler yaptin

tatlim aradim kapali telefonun. . bugun sabah bi haslanmis yumurta bi etimek ve domates salatalik oglen 3 te ciktik disari 4 saat gezdik hic oturmadan ve bil dilim yaspasta yedim. iki saat once gibi de cigkofte uedim. bugünü kapattim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…