Diyete başlıyorum!!!

Tatlim slmmmm ya dun hic giremedimm k. Bakma discide randevum vardi orda cok oyalandik esimde sirketten uzin aldi onunda baya isini hallettik aksamda kaynim geldi esi sehirdisinda yemek fln oglani uyurup giriyim dedim onunla yatip kalmisim
Dun savah: kladik kahvalti
Oglen; ayiptir soylemesi porsiyon et doner:)
Aksamda az biskuvi kacirdim((((( sen neler yaptin cnm

Bu arada bu ayin 27sinde telleniyorum:))) yani dis teli taktiriyorum cnm olcum fln alindi dun tel takildiktan sonra birde ameliyatim var ust cenem acilicak(( amrliyattan cok korkuyorum acikcasi(((

Saat 12 ve biz oglumla kahvalti yapiyoruz:))) cok yorulduk dun:)
Yumurta bir dilim t.b ekmegi domates zeydin peynir tabi semiz otu kalkincada ac karnina corekotu yagimi ictim simdilik bu kadar :)

ahh meralcim ahh .. ne sen sor ne ben söyleyeyim :) ben istanbul a arkadasımın yanına geldim . giderken boludan gectik mi ben orada bolçi çikolatalarını gördüm mü eee ne yapsam ne yapsam amannnn dedim iki gün yemem dedim ayyy varya meral mükemmel bi haz onu yemek:) :) neyse ben daha burdayım 4 gün burda tartı yok döndüğümde direk kilomu yazarım inş . almam die ümid ediyorum vermek şurda dursun ama gercekten bırakmıyorum tamamen yine de sıkıyorum kendimi bakalım döndüğümde ne olacak sende dikkat et ben ettim sen etme :) öpüyorum seni çok yazarım yine net var burda sen beni unutma az uyar :)

:) ya umarım dediğin gibiyimdir... dikkat edicem arkadasim söz sana.. suanda kacim bilmiyorum ama bartina döndüğümde almis olmicam en azından 73 tüm 73 olsam yine sevinirm.. cunku dikkat etmedim su uc gündür. .. ins bakalim. öpüyorum seni görüşürüz

Gunaydin cnmmmmm bugun tarti gunu ve tartildim yaziyorum
Baslangic kilom:92.400
06.07: 90.100 :))))))))) 2.300 grm vermisim eheeee cok sevindirik oldummm:)))

meral mükemmel siiiiiiiiiiinnnnnn. bravo bebeğim... Süper. ... tam gaz devam .. incecik hatunlar olmak bizim elimizde

tatlim bende buraya gelmeden tartildigim sabah 72.900 cikmistim unutma :) bende pazartesi bildirim yaparim bakalim kac olacagim acayip merak ediyorum ya. dikkat edicem tatlim bana yaz sen moral oluyo. insan gezereken sanki kilo almayacak gibi hissediyor kendini opuyorum seni. ya bu arada facebook u halledermisin ben senin fotograflarini göremiyorum

Tmm unutmam cnm:) ama kac gun onceden 72.900 supermis 2 den fazls verirdin belkide vermissindir bence cok dikkat et eve gidince tartida sasir :))) super bi moral olur:)) ben burda bi cok yerde denedim zayiflama yarismalari falan ama bu topige ve sana guvendigim kadarr hic birine guvenmedim ve isinmadim eee kiymetini anla artik:)))) ewe gitmeni dort gozle bekliyorum tatliimmmmm:)))

Bu arada face e hemen bakiyorum:))) ne yedin bugun anlat bakim ben klasik kahvaltimi yaptim baska bisi yemedim :)

bugun sabah az bi kızarmıs yumurta bi dilim normal ekmek etimek yoktu salatalık domates bide 10 tane antep fıstıgı:) ya tamam tamam bırakmıcam kesinliklle inş eve gidince şaşırırım .. bu arada sıkıntı olmazsa face den cep nonu atar mısın arayım bi sesini duyim:)

Ayyy sekerim ben bugun ne taptigimi yazmadim
Sabah kladik kahvaltim
Oglen gec kahvalti yaptigim icin bisey yemedim
Aksam 4 gibi tavuk yapmisti. Az ondan yedim aksam 7 gibi esim geldi yemek yerken bi kase cacik goturdum :))))
Su 3 lt olmadi bugun ama yarim saat bi yarim saat bi kosu bantimda toplam 1 saat kostum suan bacaklarimi hissetmiyorummm(( her cefanin bi sefasi vardir sabir mervecim nolurr senin cok fazlan yok birak sık kendini lütfen opuyorum seni ara beni:)))

Gunaydin cnm naber? Bugun esim calisiyo cnm sıkılıyo pek cnm bisey istemiyo oyle yuzeysel istemeye istemeye kahvalti yaptim sen neler yaptin dun aksam bugun? Umarim kumpir yememissindir:)

tatlım günaydınn... sahalara döndüm ben artıkk... bugün tekrar bıraktığım yerden devam ediyorum. az sonra tartılıp yazıcam . kac olduğum hiç önemli değil çünki zevki sefa ettim 4 gün :) o yüzden cumaya kac kilo olacağım önemlii.. şimdilik bu kadar ilerleyen satlerde kilomu ve yediklerimi yazacağım.. öpüyorum

:))) 73 ile gittim 75.200 ile geldim :) canım sağolsun :) tahmn ettgm gibi iki kilo almışım üç günde gider merak etme meralcim :)
ne kadar azimli bir baayan olduğumu gör bak meralcim :) cuma ya 72 olacağım gezdiğim yediğimde yanıma kar kalacak :) öpüyoruummmmm.. daha bişey yemedim..
bu arada bugün karpuz alıcam karpuz detoksu yapıcam :)

Gunaydin cnm verirsin ya sorun yok:) ayy ben kendimi bugun cok haldiz hissediyorum bugun dayanamadim tartildim 89.600 ciktim:) karpuz detoksu ne cnm?

süper sin tatlim... ben gecen sene efeyi emzirirken yapmistim marankinin detoks tarifi uc gun sadcee karpuz yiosun uc gunde uc kilo garanti gidio. ama saglikli mi emin degilim

süper sin tatlim... ben gecen sene efeyi emzirirken yapmistim marankinin detoks tarifi uc gun sadcee karpuz yiosun uc gunde uc kilo garanti gidio. ama saglikli mi emin degilim

Yok be canim bence hic yapma karatayin kitabi var benfe meyveyi bi cok onermiyo insulin direncini yukseltiyomus hele 3 gun ve karpuz sen bilirsin sms geri alirsin. Elma diyeti var 1. Gun 1 kilo, 2 gun 2 kilo, 3 gun kilo 3 elma yiyosun hatta o sayfada yorumlarimda vardir yaptim mi yaptim 1 haftada 4 kg verdim ee sonra 6 kilo geri aldim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…