- Konu Sahibi butterflyy18
-
haklısın canım, tek başımıza çok çabuk vazgeçebiliriz ama her sıkıldığımızda biz birbirimizi hırslandırabiliriz, zayıflama gruplarına baktım çok kalabalıktı biz böyle üçümüz ya da daha gelen olur mu bilmiyorum işi çok güzel götürebiliriz bencee, ayy inşallah çok güzel sonuçlar alırııııızz :)
çok güzel olur bende aranıza giriyim ama çok sıkı diyet yapamam bebek emziriyorum ben...(diyetteyim ama 4 kilo verdim bilee
kizlar ben kaciorum yine gelirim ara ara yemek hazirlicam bu arada gec yememeye gayr et edin en gec 7 olsun mesela sonra da yuruyuse cikmayi düşünüyorum esimle oglumla yazarim yine opuyorum cok
Kızlar malum sınavlara hazırlanıyorum çok sık giremiyorum hepimize kolay gelsin inanıyorum başaracağız, her cuma buradan ne kadar kilo verdiğimizi ilan ederiz, diyet menümüzle, ek yaptıklarımızla birbirimizi bu işe daha çok teşvik ederiz bence böyle olsa çok güzeeeell oluuur hepimizeee tekrardan kolay gelsin:)
kizlar ben kaciorum yine gelirim ara ara yemek hazirlicam bu arada gec yememeye gayr et edin en gec 7 olsun mesela sonra da yuruyuse cikmayi düşünüyorum esimle oglumla yazarim yine opuyorum cok
kizlar memnun oldum.hepinizi teker teker tanimakta isterim. benim hedefim 30 haziran dogum gunum o zamana kadar 9 kilo verme k eger azmedersem yapabilirim inaniyorum bu arada bol bol semiz otu yiyin ben sabah bi haslanmis yumurta iki tane etimek ve semiz otu salatasi yedim yarim saat mezdeke oynadim ve ac degilim
sınavlarla bogusan arkadaşım :) sende bitki çayı iç ihmal etme.. 9 lu form çayı kullanıyorum ben hiç acıktırmıo.. ne yersen bünye tamam diyo fazlasını istemio. ben canımın istediği gibi değil olması gerekeni yiyorum
kizlar aksam yemegimi de bes bucuk gibi yedim . ayiptir soylemesi de uc parca kucuk kemikli et ve bes alti kasik pilav ve tabiki semiz otu salatasi bi tanede etimek. bukadar bugün u boyle kapatirsam ne ala ... bol su icmem lazimda benimde sorunum su icim almio cok su icmeyi. neyse zorla onuda icerim artık.
tatlim karistiriosun . ben emzirmiyorum oglum uc yasina girecek artik .. ve enson besbucukta yedim ya hala bisey yemedim acta degilim simdi disardan geldim bi bicuk saat yürüyüş yaptim sayilir gezdim . oyle iste bitki cayindan cok memnunum ve alternatif tipciyim ben
hastaliklara bitkilerle tedavi bölümü mezunuyum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?