- Konu Sahibi butterflyy18
-
Hadi bakalım kolay gelsin ben başacağına yaşından ve azminden dolayı inanıyorum...
Cnm bende kilo wermek istiyorum yasim 22 ve92 kiloyum(( bugun basladim bende oyle ozrl bi diyet listesi yapmadim az yiycem birbirimize destek olmaya ne dersin?
benim için çok daha güzel olur. birbirimize destek olur daha çok azimleniriz :)
Oldu o zaman basliyoruzzzzz! :) bu sabah kahvaltiyi gec yaptim klasik seyler peynir zeytin domates acik cay ve 2 dilim tam bugday ekmegi gec yedigim icin oglen bisey yemiycem aksamida aksam yazarim insallah:) sen neler yapiyosun girince yaz merak ediyorum:))))
kizlar hergun yedigimizi yazalim sohbet edelim birbirimize destek olalim gerektiginde yemeyecegimize so z verelim :) haftada bigunde tartilalim. bakarsiniz cok iyi sonuclar aliriz..
Kizlar ben merve... 74 kiloyum .. sıkı bir diyettwyim.. beni de araniza alirsaniz memnun olurum
haklısın canım, tek başımıza çok çabuk vazgeçebiliriz ama her sıkıldığımızda biz birbirimizi hırslandırabiliriz, zayıflama gruplarına baktım çok kalabalıktı biz böyle üçümüz ya da daha gelen olur mu bilmiyorum işi çok güzel götürebiliriz bencee, ayy inşallah çok güzel sonuçlar alırııııızz :)
tamamdııır anlaştııııık :) bende 9da kahvaltı yaptım, dediğin gibi klasik şeyler domates peynir yumurta süt ve iki ince dilim tam buğday ekmeği. 2De öğlen yemeğimi yiyicem. Yaklaşık 6 ay önce diyetisyene gitmiştim o listede öğle yemeği için 8 yemek kaşığı sebze yemeği yoğurt ve ekmek yazıyor. Ama sıcaklarda hiç çekilmiyoor bende 4 yemek kaşığı bezelye 2 yemek kaşığı kıymalı makarna ve ayran içiyorum. Akşama da salata ağırlıklı hafif bir şeyler yemeği düşünüyorum, hadi bakalım kolay gelsin bizee :)
kizlar hergun yedigimizi yazalim sohbet edelim birbirimize destek olalim gerektiginde yemeyecegimize so z verelim :) haftada bigunde tartilalim. bakarsiniz cok iyi sonuclar aliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?