Diyete başlıyorum!!!

butterflyy18

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
22
0
6
Bursa
17 yaşındayım tam 97 kiloyum. Hiçbir zaman zayıf biri olmadım, sürekli kiloluydum. Bu yaşıma kadar hep diyet yapmaya çalışmakla geçti ama en fazla 10 kilo verip pes ettim. Hep insanların çok güzel kızsın ama zayıflaman lazım sözlerine maruz kaldım. Ve dün lise mezuniyet balom vardı. Sırf şu kilolarım yüzünden rezil gibi bir kıyafetle gittim ve artık yeter. Buraya kadar diyorum. Seneye üniversiteye gidicem ve bu halimle gitmek istemiyorum. Kilolarım yüzünden ne karşı cinse duygularımı belli edebildim, ne bir toplum içinde rahatça hareket edebildim. Hep sessiz kızı oynadım. Başarı hikayelerinizi okudum ve hepsinden çok etkilendim. Şimdilik sadece diyetle idare edeceğim çünkü 16-22 Haziranda Lys sınavlarım var onlara çalışıyorum, onsan sonra spor ve yürüyüşe başlayacağım. Önümüzde ki yılda Allah nasip ederse zayıflamış halimle diyetisyenliği kazanıp benim gibi tüm herkese yardım etmek istiyorum :) Bu sefer inanıyorum başaracağım. Bunu sizlerle paylaşmak istedim çünkü gördüm ki birbirinizi çok güzel motive ediyorsunuz. Önerileriniz ve destekleriniz için şimdiden çok teşekkürler, kilo verdikçe buraya yazacağım :)

Cnm bende kilo wermek istiyorum yasim 22 ve92 kiloyum(( bugun basladim bende oyle ozrl bi diyet listesi yapmadim az yiycem birbirimize destek olmaya ne dersin?

benim için çok daha güzel olur. birbirimize destek olur daha çok azimleniriz :)

Oldu o zaman basliyoruzzzzz! :) bu sabah kahvaltiyi gec yaptim klasik seyler peynir zeytin domates acik cay ve 2 dilim tam bugday ekmegi gec yedigim icin oglen bisey yemiycem aksamida aksam yazarim insallah:) sen neler yapiyosun girince yaz merak ediyorum:))))

tamamdııır anlaştııııık :) bende 9da kahvaltı yaptım, dediğin gibi klasik şeyler domates peynir yumurta süt ve iki ince dilim tam buğday ekmeği. 2De öğlen yemeğimi yiyicem. Yaklaşık 6 ay önce diyetisyene gitmiştim o listede öğle yemeği için 8 yemek kaşığı sebze yemeği yoğurt ve ekmek yazıyor. Ama sıcaklarda hiç çekilmiyoor bende 4 yemek kaşığı bezelye 2 yemek kaşığı kıymalı makarna ve ayran içiyorum. Akşama da salata ağırlıklı hafif bir şeyler yemeği düşünüyorum, hadi bakalım kolay gelsin bizee :)

Kizlar ben merve... 74 kiloyum .. sıkı bir diyettwyim.. beni de araniza alirsaniz memnun olurum

kizlar hergun yedigimizi yazalim sohbet edelim birbirimize destek olalim gerektiginde yemeyecegimize so z verelim :) haftada bigunde tartilalim. bakarsiniz cok iyi sonuclar aliriz..

Basarılarınızın devamını dılıyorum kızlar (=
bende su sınavları gorusmelerı bı atlatayım gelırım aranıza

kizlar hergun yedigimizi yazalim sohbet edelim birbirimize destek olalim gerektiginde yemeyecegimize so z verelim :) haftada bigunde tartilalim. bakarsiniz cok iyi sonuclar aliriz..

haklısın canım, tek başımıza çok çabuk vazgeçebiliriz ama her sıkıldığımızda biz birbirimizi hırslandırabiliriz, zayıflama gruplarına baktım çok kalabalıktı biz böyle üçümüz ya da daha gelen olur mu bilmiyorum işi çok güzel götürebiliriz bencee, ayy inşallah çok güzel sonuçlar alırııııızz :)

Butterflyy Katiliyorum sana ben 8 aydir ha bugun ha yarin tek basima ugrasip durdum ama yalniz olmuyo bu isler destek lazim ve sanirim bu da bizde var:)))

Ilk gun menunu begendim canim boyle dewam insallah ben hala kahvaltiyla duruyorum 1.5 litreye yakin su ictim birazdanda sut icicem aksam menum belli degil:))

Bayrama kadarcen az 15 kilo wermem lazim 83 lere kadar indim ama hep biraktim (( bu sefer olucak olmali!!! Haftaya cuma tartilalim o zaman cnm bakalim ilk hafta nasil gecicek )))

Tarti olayi super olur haftaya cuma tartiliyoruz o zaman:) cnm bu arada tam tanismadik adim meral 22 yasindayim boyum 1.76 kilom 92((( 2 yasinda oglum var zaten bunlarda dogum kilolarim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…