Diyet

Belki ozur diler soyledikleri icin,gerci sen daha iyi tanirsin da...bu denli sinirliyken az beklemede kal fakat su bir gercek ki bu biter baska konu baslar kv nin insafina kaldin
Aynen farkındayım.. Bakalım şuan beklemeye aldım kendimi düşünüyorum.. Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için iyi ki varsın

Mücadeleye devam, az yiyorum. Kendimi tutuyorum.. Ama bugün çok gittim geldm çekmece de çikolata görünce. Bildiğin içim acıdı sanki :/

Merhaba chocolita. Mesajlarını okudum çok benzettim kendime seni.cok güzel ifade etmişsin.bende ne zamandir zayiflamaya calisiyorum ama tatli benim zayif noktam.hicte pes etmiyorum ama

Harikasın. Tam aradığım motivasyon. Doğum sonrası kilo kısmının duygusu bende de aynı. Fazla kilom 8-10 kg ama 9 aydır başlayamadım, kıyafetlerime giremiyorum, hareketlerim hantal, fotoğraf çektirmeyi sevmiyorum. Bugün başladım hayırlısı... Ne kadar zamanda verdin söyler misin?

6-7 ay da verdim. Normalde istikrarliysan ilk 4 ay fişek gibi hızlı kilo veriyorsun. Çünkü vücut alışık değil ve ne verirsen onu aliyor. Birde ne kadar fazla kiloyla başlarsan o kadar hızlı ilerleme sagliyor. 4. Aydan sonra ideal kiloma yaklaşınca vücut kendini korumaya aldi. İnan 63 kilodan 60 a düşmek için 2 ay bekledim. Ben ki haftada 1- 1.5 kilo veren insandım. Ama vücut strese girip kendini korumaya aliyormus.

Sağol cevabın için. Evet ben de ilk 3-4 aydan ümitliyim. İlk 5 kilodan sonra epey yavaşlar sanıyorum olsun. Yıllardır 1.64 boya 55 kiloydum, şimdi 39 yaşında, masabaşı çalışan ve bir çocuk annesi olarak kendime 57-58 olma izni veriyorum. Ya nasip.

Muhteşemsiniz. Yaşadıklarınızı kendim yaşamışım gibi hissettim, o kadar güzel dökmüşsünüz ki içinizi!

Tebrik ederim, umarım bir daha hep istediğiniz kiloda kalır, istediğiniz şeyleri giyersiniz.

164 boy için 57-58 kilo hiç fena değil. Ben 160 boyunda sizden daha kisayim şuan 62 kiloyum. Devam etmeliyim önemli olan diyet kafasından çıkmamak. Diyetin bozulursa bile ertesi gün yine diyet beslenmek lazım. Vazgeçmeyince illa ki sonuç alıyorsun. Ben şuan yavaş yavaş ilerlesin ama eksiye düşerek ilerlesin istiyorum. Ay da 1 kilo bile versem kâfi. Ama şunu da gördüm taskinliklarjn ardı arkası kesilmeyince de eskisine göre hızlı kilo alıyorsun. Lisede yediklerimjn haddi hesabı yoktu ama hep aynı kilodaydim. Bir kilodan düşünce ve biraz rahatliyim artık zayıfladım dediğiniz zaman vücut ihtiyacı olduğunu düşünüp yaptığınız taskinliklari direk yağa çeviriyor

Çok teşekkür ederim insan o kadar çaba sarf edip emek verip kilo verince sonrasında bunun üstüne aldığı 1 kilo öyle zoruna gidiyor ki. Sanırım bir daha başladığım yere dönersem ne kendime saygım kalır ne de inancım. O yüzden yapamam. Ama şunu yapabilirim, mesela 55 kiloya düşerim, 1-2 kilo oynayabilmesi için açık bırakmış olurum. Böylece 57-55 arasında mekik dokurum. Ama 60 benim için sınır olduğu için bunun üstüne çıkınca kendimde fark ediyorum. O 1 kilonun ne kadar değiştirdiğine hayret edersiniz ya..

Ben de keşke 1-2 kilo pay bırakmalı verebilsem kiloyu, bakalım göreceğiz. Aldım mı erkek tipi kilo alıyorum yani sırt, bel, kol, yüz.. Kadınsı hatlarım alsa, kalçam basenim falan büyüse çok dert değil belki daha az vermek de keserdi beni. Ama dediğiniz gibi 1 kg bile çok farkediyor vücut yapısına göre.

yaaa nasıl başardınız anlatın lutfen :)

Emin adımlarla yürüdüğünüz bu yolda aslında birçok kişiye ilham kaynağı oluyorsunuz.

Senin kalemin, yazarlığın çok başarılı biliyor musun Chocolita Her açtığın konuyu keyifle okuyorum o kelimeler, cümleler, uzun uzun döktürmeler... Hiç sıkılmıyorum okurken. Mâşâallah bârekallah, nazarım değmesin.
Allah'ımız sana sağlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…