Diyet ve Sağlıklı Beslenme. Deneyimler, Öneriler, Destekler ve Destekçiler Buyrun

ahh ahh ben akıllanmıcam herhaldee
ögle yemeginde arkadaşım vardı
ölçülerini bilmiyorum ama söyle rapor edeyimm
patatesin sulu yemegi
yeşil fasule
ve közlenmiş biberden olmuş tursu

hemen gidecek diye çay koydun yanına yaptıgım kekten koydum hatrı sayılır bi şekildede ondan yedim aman allahım ne yaptımm ben yaaaaaa:26::26::26::26::26::26:

selam kızlaarr giremedim kaç gündür grip oldum yatıyorum yatak döşek kaç gündür sizler ne yaptınız nasıl gidiyor diyetler
çok geçmiş olsun canım özlettin kendini dikkat et
ben dün ıslattımbugün bütün malzemeleri haşladım hazırım yani,ilk günüm hayırlı olsun kaçamaksız atlatırım bu sefer inş..
hadi bakalım hayırlı olsuun bende kısmetse cumartesi başlıyoruumm :26:

kız moral bozmak yook devam devam bişey olmaz ondan ama daha dikkatli olucazz sana kızıyorumda bende farklıyım sanki

günaydınn kızlaarrr valla diyet miyet hakgetire dönerler pideler açmalar götürüyorum az da olsa sanırım kış diye kalın giyiniyoruz diye veremiyoruz bi türlü biraz havalar ısınsın görücez bak nasıl zayıflıyoruz :26::26:

yok yok sen kız banaaa

başlangıç kilo:73.40
şimdiki kilo:65.50
giden kilo:7.90
gelen kilo:yok
hedef kilo:şimdilik 56
beden:40-42
boy:156
ölçü:

spor:her gece 15-20 dk karın ve basen çalıştırıcı hareketler ver gün içinde 30 saat kadar yürüyüş

ve bu sabah yarım k.k kadar peynir
şekersiz çay
4 yeşilk zeytin
sucuklu yumurta genelde yumurtalarından yedim ve
1 adt etimek

degerlendirme size ait kızlarr

gayet iyi gidiyor devaaaaaam

ögle menüsü
4 kaşık taze fasulye
bir kepçe kadar çorba
2-3 kaşıkda makarna sos felan yok üzerinde

selam kızlaaarrr nerelerdesiniiizzzz topiğimize kıran girdiiiiiiiiiiiiii :44::44::44::26::26::26:

kahvaltı:
-sucuklu yumurta
-1 KEPEKLİ LİGT ETİMEK
-5 zeytin
-1 KK PEYNİR

ara:
-ÇAY

öğle:
-KAHVALTI GİBİ YAPTIM
5 ZYTN
1.5 K K PEYNİR
1 DOMATES
KEPEKLİ GALETA

ara:
-PORTAKAL VE ELMA

kahvaltı:
-sucuklu yumurta
-1 KEPEKLİ LİGT ETİMEK
-5 zeytin
-1 KK PEYNİR

ara:
-ÇAY

öğle:
-KAHVALTI GİBİ YAPTIM
5 ZYTN
1.5 K K PEYNİR
1 DOMATES
KEPEKLİ GALETA

ara:
-PORTAKAL VE ELMA

benim kilo vermem durdu yaaa martın 13ünede bişey kalmadı 3 ay olcak tık yok topikte işlemiyo

benim kilo vermem durdu yaaa martın 13ünede bişey kalmadı 3 ay olcak tık yok topikte işlemiyo

evet herkez sustu
ayran detoksunu yeniden uygulamaya karar verdim
sabah kahvaltımı 2 kepekli etmimek arasına yarım k.k. kadar peynir koydum 3 de zeyt,n yedim 1 çay bardagıda dimes nar meyve suyu içtim ögleden itibaren ayranımıda içmeye başlarım

hoşgeldin aramıza canııııııım bende onla 10 kilo verdim şimdi bıraktım artık vücut tepki vermiyor direniyor ona yeşil çay aldım bugün aktardan onu içicem bakalım
hoş buldum hedefin kaç kilo vermek bilemiyorum ama 10 kilo harikaymış tebrik ederim yeşil çay mı upss kolay gelsin ben tadını sevmediğimden şeker katıp içiyordum keramet sirke ve sandaloz mı merak içindeyim

şuan 74 buçuk bazen 75 hedefim 65 yeşil çayı bende sevmiyodum ama alıştım. sandaloza başlıcaksan şekeri hayatından çıkarmalısınnn sen kaç kilosun hedef ne boy kaç :) çok sordum amaaa

şuan 74 buçuk bazen 75 hedefim 65 yeşil çayı bende sevmiyodum ama alıştım. sandaloza başlıcaksan şekeri hayatından çıkarmalısınnn sen kaç kilosun hedef ne boy kaç :) çok sordum amaaa

ya aslında burada şahitler huzurunda başlamak daha motive edici o nedenle sorularını zevkle cevaplarım canım, 1.78 boyundayım 83 kiloyum:18: 65 kilo olmak istiyorum dilerim sen de devamını getirirsin ve harika olacaktır benim tatlı düşkünlüğüm yok, şekerle aram ama tuzu azaltmalıyım sanırım

sabah bir dilim kepekli etimek
k.k. kadar peynir
4-5 yşl zeytin
bbide sucuk:18::18:
yanına şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…