- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
çok geçmiş olsun canım özlettin kendini dikkat etselam kızlaarr giremedim kaç gündür grip oldum yatıyorum yatak döşek kaç gündürsizler ne yaptınız nasıl gidiyor diyetler
hadi bakalım hayırlı olsuun bende kısmetse cumartesi başlıyoruumm :26:ben dün ıslattımbugün bütün malzemeleri haşladım hazırım yani,ilk günüm hayırlı olsun kaçamaksız atlatırım bu sefer inş..
ahh ahh ben akıllanmıcam herhaldee
ögle yemeginde arkadaşım vardı
ölçülerini bilmiyorum ama söyle rapor edeyimm
patatesin sulu yemegi
yeşil fasule
ve közlenmiş biberden olmuş tursu
hemen gidecek diye çay koydun yanına yaptıgım kekten koydum hatrı sayılır bi şekildede ondan yedim aman allahım ne yaptımm ben yaaaaaa:26::26::26::26::26::26:
çok geçmiş olsun canım özlettin kendini dikkat et
hadi bakalım hayırlı olsuun bende kısmetse cumartesi başlıyoruumm :26:
kız moral bozmak yook devam devam bişey olmaz ondan ama daha dikkatli olucazzsana kızıyorumda bende farklıyım sanki
başlangıç kilo:73.40
şimdiki kilo:65.50
giden kilo:7.90
gelen kilo:yok
hedef kilo:şimdilik 56
beden:40-42
boy:156
ölçü:
spor:her gece 15-20 dk karın ve basen çalıştırıcı hareketler ver gün içinde 30 saat kadar yürüyüş
ve bu sabah yarım k.k kadar peynir
şekersiz çay
4 yeşilk zeytin
sucuklu yumurta genelde yumurtalarından yedim ve
1 adt etimek
degerlendirme size ait kızlarr
makarnayı azalt biraz ama ye genede bi kaşık ye en fazla ikiögle menüsü
4 kaşık taze fasulye
bir kepçe kadar çorba
2-3 kaşıkda makarna sos felan yok üzerinde
tamam tatlımmakarnayı azalt biraz ama ye genede bi kaşık ye en fazla ikiben makarna sevmem zaten
kahvaltı:
-sucuklu yumurta
-1 KEPEKLİ LİGT ETİMEK
-5 zeytin
-1 KK PEYNİR
ara:
-ÇAY
öğle:
-KAHVALTI GİBİ YAPTIM
5 ZYTN
1.5 K K PEYNİR
1 DOMATES
KEPEKLİ GALETA
ara:
-PORTAKAL VE ELMA
benim kilo vermem durdu yaaa martın 13ünede bişey kalmadı 3 ay olcak tık yoktopikte işlemiyo
şey sandaloz tozu ve elma sirkesiyle evet evet
hoş buldumhoşgeldin aramıza canııııııımbende onla 10 kilo verdim şimdi bıraktım artık vücut tepki vermiyor direniyor ona yeşil çay aldım bugün aktardan onu içicem bakalım
şuan 74 buçuk bazen 75 hedefim 65 yeşil çayı bende sevmiyodum ama alıştım. sandaloza başlıcaksan şekeri hayatından çıkarmalısınnn sen kaç kilosun hedef ne boy kaç :) çok sordum amaaahoş buldumhedefin kaç kilo vermek bilemiyorum ama 10 kilo harikaymış tebrik ederim yeşil çay mı upss kolay gelsin ben tadını sevmediğimden şeker katıp içiyordum keramet sirke ve sandaloz mı merak içindeyim
şuan 74 buçuk bazen 75 hedefim 65 yeşil çayı bende sevmiyodum ama alıştım. sandaloza başlıcaksan şekeri hayatından çıkarmalısınnn sen kaç kilosun hedef ne boy kaç :) çok sordum amaaa