Diyet ve Sağlıklı Beslenme. Deneyimler, Öneriler, Destekler ve Destekçiler Buyrun

çok karışık şimdi yoğurdu ezmek ne orayı geçtim :) 2 litrelik hazır ayran alıcam içine salatalık rendelicem 4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur nohut ve yeşil mercimek koyucam ve 2 gün boyunca 2 saatte bir içicem bunu eaaaaaaaaağ kulağa hiç hoş gelmiyorr

yaa ben kötü bişey uaptım ara ögünümde elma yemiştim iş yerimde tanılım için süt mısırı getirdiler ondan yedim hadi şu çerezos gibi olanlar varya ince uzun paketlerde oluyo çokmu kaloridirki ooo

aynen öyle işte canımm

amannn oda bişey mi ben bugün patates kızartması köfte pilav azcık ama olsun götürdüm şiştiiimm akşama spor var

GÜNLÜK HAZIRLANCAK AMA, MESELA YARIN SABAHTAN HAZIRLAYIP 1.5LT AYRANLA SABAH KAHVALTINI YAPIP,GERİ KALAN TÜM GÜN 2SAATTE Bİ İÇİCEKSİN,ERTESİ GÜN TEKRAR YAPICAKSIN HEPSİ O,ACAYİP tok tutuyor diyim..yoğurda gelşnce ben yoğurdu ezip ayran yapıyoruzya onu demek istedim,çünkü hazır ayrandA TUZ İLVESİ VAR VE BURDA HEM YAĞSIZ YOĞURTLA HEMDE TUZ İLAVESİ OLMIYCAK deniyo,yani tuz su tuttuğu için vücutta tuz yasak,ama ben yağsız ne ayran bulabiliyorum nede yoğurt,oyüzden pekte önemsemedim tam yağlı yoğurttan yaptım ama lapa gibi olması gerekirken sulu sulu içmek zorunda kaldım,ama yarın ayranla deniycem varmısın başlamayaa

hafta sonu başlaayalıım

Kızlar bugün kü rapor :)
sabah şekersiz çay ve bi küçük kase patetes salatası
arada bi havuç
ögle bir kaseden az mercimek çorbası yumurta ile kavrulmuş ıspanaktan 4 kaşık kadar üzzerine yogurt

arada yarım elma diger yarısı ilerleyen saatlerde

Afiyet olsunnnn canım gayet iyi menün

hafta sonu başlaayalıım

dün nohutu ıslamayı unuttum iyimi,bide gece tam yatmışım uyumaya dalmaya geçmek üzereyken anaaam nohutu unuttum dedim ama kalkcak kim mis gibi yatmışım,neyse dedim yarın yapcam beeen,,tabi unutmassaam,bu hafta abur cubur çok yedimyaa

ohh afiyet olsunn yakmışsındır yediklerini

hee sorma uykusuzluktan ölüyorum diyip yattım gene yarım kilo fazla çıktım kendimi çok saldım yaa

tebrikleeeeeeeer

hafta sonu yapalım cumadan ıslatalım

kızlar ben zorunlu diyete başladım 20 lik diş çıkartıyorum diş kemiğe dayanmış cerrahi operasyonla alacaklar ama şiştiği için 1 hafta antibiyotik içicem ağzımın içi damaklarım her yanı şişti ufak ufak sivilce gibi nasıl acıyor birşey yiyemiyorum off

kıyamam yaa çok geçmiş olsun canım

günaydın kızlarr
sabah 2 ç.b. şekersiz çay
1 dilim etimek
veee sucuklu yumurta

ve akşam kek yapmıştım birazda ondan tırtıkladım

hep karbnhitrat olmuş demiii

selam kızlaarr giremedim kaç gündür grip oldum yatıyorum yatak döşek kaç gündür sizler ne yaptınız nasıl gidiyor diyetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…