hahahha mum ışığı heetabi canım ya arada kaçamak yapacağız yani . ama hele bir 70 kg nin altını bir görsem sonra inşlh gerçi az kaldı :)) bu arada sen neler yaptın nasıl gidiyor bakalım merak ettim seni bende bir kaç gün giremedim bizim elektrikler saolsun 2 gün yoktu mum ışında romantik romantik 2 gece geçirdik :)))
yok kız ne regli daha çok varhahaha allah iyiliğini versin emi : takma kafana rahat ol zaten bir süre takılması çok normal bence bende bir kaç gün aynı çıktım sonra tekrar vermeye başladım sıkıntı yapma bence bir kaç gün sonra sonucu sende göreceksindir reglinmi yaklaştı ondanda olabilir biliyorsun
ne kadardır diyettesinizhahahha mum ışığı heeoda güzel napıcam yaa aynı 75 takılı kaldım tartı durdu gitmiyor parçalicam onu :2:
2 ay olcak benm canımne kadardır diyettesiniz
canım yaa ben ne olursa yiyorum :/ ızgara tavuk oluyo balık oluyo sebze yemekleri oluyo yani öle yemeklerde kısıtlama yok pilavda yiyorum ama az -.-selam canikolarımm rastlaşamıyoruz bir türlüü. calistacım ben yaklaşık 1 yıldır diyetteyim artık yaşam tarzım oldu diyebilirim. 63 den 54 55 falan indim. hala da göbek gitmedi40 kg olsamda gitmeyecek sanırım bence sakın moralini bozma sadece kilo yapan şeyleri aklından çıkar tersine yiyeceklerini düşün. günlük menüler yap kendine ne biliyim balık tavuk salata çeşitli yemek tarifleri dene sağlıklı tarifler aslında bi süre sonra diyet eğlenceli oluyor yemek uydurmak eğlendiriyor insanı :):):)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaraz önce haber bakıyorum ki ne göriyim hızlı ve aşırı kilo vermek erken menopoza neden oluyormuş korktum ben yahuu incelicez diye menopoza girmeyelim benim hayalini kurduğum 2 tane bebiş var daha vücut yeterince yağ protein vitamin almayınca adeti gerçekleştiren hormonlara bişeyler oluyomuş gibi gibi şeyler dediler:44:
tabii canım gayet ii olursun hattaaaben 65 olsam normal görünür müyüm :44::44::44::44:
aynı haberi bende izledim tırstım valla
olabilsem bi :2::2::2:tabii canım gayet ii olursun hattaaa
kızlar yaaaa benim saçlarım çok seyreldii dipleri görünüyo artık kel kalıcambide yıkıyorum 1 gün temiz 2. güne kesin yağlı kafayı yiyicem ben napıcaaaaaam
bugün burada okuduğum birşey yaptım. sıcak zeytinyağına bal ve tarçın koydum karıştırdım saçıma sürdüm 15 dk beklettim ayyyyyy sürmez olaydım banyoda yarım saat ondan arınmaya çalıştım rahat 25 kez yıkamışımdır saçımı -.-Ay hiç hatırlatma bu yağlı saç problemi bendede var bıktım saçlarımı yıkamaktan
saçların dökülmeside mevsimsel olabiliyo veya sağlıksız beslenmekten
bugün burada okuduğum birşey yaptım. sıcak zeytinyağına bal ve tarçın koydum karıştırdım saçıma sürdüm 15 dk beklettim ayyyyyy sürmez olaydım banyoda yarım saat ondan arınmaya çalıştım rahat 25 kez yıkamışımdır saçımı -.-
ben az önce kuruyemiş yedim antep fıstığı ağırlıklı -.- şuan psikolojik çöküntü yaşıyorumBende ne duysam yapıyom