- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa küsme canım bende elma kürüne başladımm hadi hayırlısısiz zaten hiç girmeyin bi bizim topik işlemiyor yahuuuu küstüm hepinize tek tek
o nasıl oluyo :44:kızlar elma kürne başladımm bakalım neler olacakk
siz zaten hiç girmeyin bi bizim topik işlemiyor yahuuuu küstüm hepinize tek tek
o nasıl oluyo :44:
Bir Ayda 8 kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..
diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğinizyemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..
Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında azaltın..
diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..
Malzemeler:
* 3 litre su
* 3 adet büyük boy elma
* 1 adet limon
* 7-8 tane top karabiber
* 7-8 tane karanfil
* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)
diyet,
Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..
bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..
selam kızlaar giremedim bü türlü moralim çok bozuk bu günlerde kilo veremiyorum bi türlü bi macun aldım kendime onu denicem bide deney faresi olduk valla :44::44::44:
bende özledim bi bizim topik işlemiyor yahuuu :/ yarın 14 şubatamanda aman küsermiş ben yettim gari, az benimle idare et gelirler birazdan ne oldu sana, canım niye sıkkın 2 gün giremedim malesef .özledim walla sizleri
benimde aynen öyle
bende özledim bi bizim topik işlemiyor yahuuu :/ yarın 14 şubat
çubuk tarçını nerden bulcaz yahuu neyse sen dene bakalım yararsa bizde harekete geçeriz şu sıralar hiç bişey yapasım yok
hayırlı olsun tatlıııııııııım özlem sayesinde aşk acısından kurtuldum bendeeaktarda var canım
Hiç hoşlanmam sevgililer günündenn
Bu arada spora başlıyorum yarın kıslar fitnesa kayıt yaptırdım.
evet aktarlarda oluyo tatlımmmçubuk tarçını nerden bulcaz yahuu Neyse sen dene bakalım yararsa bizde harekete geçeriz şu sıralar hiç bişey yapasım yok
ilginçmiş denemedigimz kalmadı zatennn oynatmaya az kaldı doktorum niiiirdeeekısçelerımmmmm ben geliyorum siz yoksunuz siz geliyorsunuz ben yokum valla bende küsücem yakında yaaaa ben gene 1 kilo ldım birşey okudum düşünceyle kilo verme. Insan kendini şartlayınca kilo veriyormuş adam diyorki düşünerek istediğimiz kiloya ineriz mesela 60 kilo hedef koyarsakve günde bunu 3 kez düşünürsek inanırsak 60 a ineriz ama birz daha veriyim derseniz inemezsiniz.çünkü beyniniz 60 a programlanmıştır ve orda kalırsınız. Ben 54-55 arası gidiyorum. Bende kendimi göbeğimin erimesine odaklıycam :d:d:d:d:d isterseniz bir araştırın ben artık ne bulursam deniyorum delirdim iyice. Ama bana en iyi gelen karatay oldu birde dukan diyeti
ayran detoxunu öneririm kilo vermesi yavaşlayan yada duranlar için
2günlük sadece,ben denedim 2günde 1300kg verdim,tam uymadan hemde,tam uyarsanız 2-3 kilo yağdan gidiyomuş,vucuttaki abur cubur vs zararlı şeyleri atıyomuşdeneyin bi derim...
Bir Ayda 8 kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..
diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğinizyemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..
Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında azaltın..
diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..
Malzemeler:
* 3 litre su
* 3 adet büyük boy elma
* 1 adet limon
* 7-8 tane top karabiber
* 7-8 tane karanfil
* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)
diyet,
Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..
bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..
ayran detoxunu öneririm kilo vermesi yavaşlayan yada duranlar için
2günlük sadece,ben denedim 2günde 1300kg verdim,tam uymadan hemde,tam uyarsanız 2-3 kilo yağdan gidiyomuş,vucuttaki abur cubur vs zararlı şeyleri atıyomuşdeneyin bi derim...
eveet aynı ben gibi olmuşsun tam anlamıyla uygulayamadım ve senin kadar verdim
alıntıdır,aynen veriyorum..burdaki detoxu yaptım beno nasıl yapılıyor yahu ayranla kilomu verilir
banada anlatıııııııın