Diyet ve Sağlıklı Beslenme. Deneyimler, Öneriler, Destekler ve Destekçiler Buyrun

selam kızlaar giremedim bü türlü moralim çok bozuk bu günlerde kilo veremiyorum bi türlü bi macun aldım kendime onu denicem bide deney faresi olduk valla :44::44::44:

o nasıl oluyo :44:

Bir Ayda 8 kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..

diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğinizyemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..

Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında azaltın..

diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..

Malzemeler:

* 3 litre su

* 3 adet büyük boy elma

* 1 adet limon

* 7-8 tane top karabiber

* 7-8 tane karanfil

* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)

diyet,

Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..

bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..:KK34:

diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğinizyemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..

Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında azaltın..

Malzemeler:

* 3 litre su

* 3 adet büyük boy elma

* 1 adet limon

* 7-8 tane top karabiber

* 7-8 tane karanfil

diyet,

Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..

bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..:KK34:

çubuk tarçını nerden bulcaz yahuu :KK9: neyse sen dene bakalım yararsa bizde harekete geçeriz şu sıralar hiç bişey yapasım yok :KK50:

selam kızlaar giremedim bü türlü moralim çok bozuk bu günlerde kilo veremiyorum bi türlü bi macun aldım kendime onu denicem bide deney faresi olduk valla :44::44::44:

benimde aynen öyle :KK43:

amanda aman küsermiş ben yettim gari, az benimle idare et gelirler birazdan ne oldu sana, canım niye sıkkın 2 gün giremedim malesef .özledim walla sizleri
bende özledim bi bizim topik işlemiyor yahuuu :/ yarın 14 şubat :KK43:

benimde aynen öyle :KK43:

bende özledim bi bizim topik işlemiyor yahuuu :/ yarın 14 şubat :KK43:

walla ben şu özel günlerden hiç hoşlanmam evlilik yıldönümü , sevgililer günü falan . bu yüzden hiç kutlamam adamlar zaten hep unutuyorlar hiç değilse beklentin olmayınca rahat ediyorsun bu arada varmı kilonda bir değişiklik ?

çubuk tarçını nerden bulcaz yahuu :KK9: neyse sen dene bakalım yararsa bizde harekete geçeriz şu sıralar hiç bişey yapasım yok :KK50:

aktarda var canım

Hiç hoşlanmam sevgililer günündenn :KK53:

Bu arada spora başlıyorum yarın kıslar fitnesa kayıt yaptırdım.

kısçelerımmmmm ben geliyorum siz yoksunuz siz geliyorsunuz ben yokum valla bende küsücem yakında yaaaa ben gene 1 kilo ldım birşey okudum düşünceyle kilo verme. insan kendini şartlayınca kilo veriyormuş adam diyorki düşünerek istediğimiz kiloya ineriz mesela 60 kilo hedef koyarsakve günde bunu 3 kez düşünürsek inanırsak 60 a ineriz ama birz daha veriyim derseniz inemezsiniz.çünkü beyniniz 60 a programlanmıştır ve orda kalırsınız. ben 54-55 arası gidiyorum. bende kendimi göbeğimin erimesine odaklıycam :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: isterseniz bir araştırın ben artık ne bulursam deniyorum delirdim iyice. ama bana en iyi gelen karatay oldu birde dukan diyeti :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

ayran detoxunu öneririm kilo vermesi yavaşlayan yada duranlar için:KK34:
2günlük sadece,ben denedim 2günde 1300kg verdim,tam uymadan hemde,tam uyarsanız 2-3 kilo yağdan gidiyomuş,vucuttaki abur cubur vs zararlı şeyleri atıyomuş:KK16::KK16::KK16:deneyin bi derim...

Son düzenleme:
kısçelerımmmmm ben geliyorum siz yoksunuz siz geliyorsunuz ben yokum valla bende küsücem yakında yaaaa ben gene 1 kilo ldım birşey okudum düşünceyle kilo verme. Insan kendini şartlayınca kilo veriyormuş adam diyorki düşünerek istediğimiz kiloya ineriz mesela 60 kilo hedef koyarsakve günde bunu 3 kez düşünürsek inanırsak 60 a ineriz ama birz daha veriyim derseniz inemezsiniz.çünkü beyniniz 60 a programlanmıştır ve orda kalırsınız. Ben 54-55 arası gidiyorum. Bende kendimi göbeğimin erimesine odaklıycam :d:d:d:d:d isterseniz bir araştırın ben artık ne bulursam deniyorum delirdim iyice. Ama bana en iyi gelen karatay oldu birde dukan diyeti :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
ilginçmiş denemedigimz kalmadı zatennn oynatmaya az kaldı doktorum niiiirdeee:KK52::KK52::KK52::KK52:

2günlük sadece,ben denedim 2günde 1300kg verdim,tam uymadan hemde,tam uyarsanız 2-3 kilo yağdan gidiyomuş,vucuttaki abur cubur vs zararlı şeyleri atıyomuş:KK16::KK16::KK16:deneyin bi derim...

eveet aynı ben gibi olmuşsun tam anlamıyla uygulayamadım ve senin kadar verdim :KK34::KK34::KK34::KK34:

Malzemeler:

* 3 litre su

* 3 adet büyük boy elma

* 1 adet limon

* 7-8 tane top karabiber

* 7-8 tane karanfil

diyet,

bide bunu deneyelim bakalım :26::26::26

o nasıl yapılıyor yahu ayranla kilomu verilir:KK9:

eveet aynı ben gibi olmuşsun tam anlamıyla uygulayamadım ve senin kadar verdim :KK34::KK34::KK34::KK34:

banada anlatıııııııın :KK5:

o nasıl yapılıyor yahu ayranla kilomu verilir:KK9:

banada anlatıııııııın :KK5:
alıntıdır,aynen veriyorum..burdaki detoxu yaptım ben:KK14:
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:KK43: 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne''yoğurttan elde ediyoruz ezip'' (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

benim yaptığım şeyse yoğurttan ezdim ama çok sulu olmuştu az yoğurt kalmıştı çünkü,vede tam yağlıydı yoğurdum yağsız yok burlarda valla:)) midem kaldırmadı pek ama tekararında hazır ayranla yapıcam
neyse ve sadece akşam 2 saat arayla 2 kase içtim okadar,2gün sadece akşam içtim ve 1300gr verdim,ama tekrar yaparsam tam uyucam bu sefer..bu hafta başında yine çok açıldım..

Son düzenleme:
X