ben şuan o kiloda olsam varya ufuuuuu uçarıımm ^.^ kız daha ne boyun kaç ki böle üzülüyosun65.5 şuan cnm
o bana biraz saçma geldipatatess diyetiii yapalımmmmmmmmmmmm
ben şuan o kiloda olsam varya ufuuuuu uçarıımm ^.^ kız daha ne boyun kaç ki böle üzülüyosun
patatess diyetiii yapalımmmmmmmmmmmm
beni sıkıyor böle diyetler :44: zorunluyken canım istemiyo yapmayı :44: ben pilav bile yiyorm aradageçen sene bu diyetle 6 kilo vermiştim ne aç kaldım nede kiloları geri aldım yani aldım da hastalığım yüzümden
bende 75 kiloyum malesef canım boyumda 1.68 ama işte bi 65 olsam ah ahsen kaç kilosun ki canım ben boydan kaybediyorum asıl zaten canım 1.56 felan boy bak canım diyet günlügü yaptım neler yaptıgı bakmak isterseniz diye link gönderiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...skunprensesin-diyet-gunlugu.html#post23071500
bencede diyetisyenler patatesten her türlü uzak durun diyo haşlanmış kızartma gibi :44:
Nasıl yapılıyo bacım o sadece patatesmi yiyiyosun. Patatestede nişasta var ama
tmm cnmender saraç vermişti bu diyeti linkini bulayım atarım
bencede diyetisyenler patatesten her türlü uzak durun diyo haşlanmış kızartma gibi :44:
beni sıkıyor böle diyetler :44: zorunluyken canım istemiyo yapmayı :44: ben pilav bile yiyorm arada
bende 75 kiloyum malesef canım boyumda 1.68 ama işte bi 65 olsam ah ahhemen bakıyoruum
ben 65 olsam normal görünür müyüm :44::44::44::44:boyun çokk iyiymiş canım ben 56 felan olsam anca normal görüncem
bencede hızlı kilo verdirir belki ama sağlıklı olmaz neyse deneyin ben artık sağlıktan geçtim bunuda denerim olmazsaivett bende öyle biliyom. Ayrıca tek tip beslenmeyide önermiyolar.
çok değişik tüm gün patates yersem kusarım ben yahuuGünlük kalori: 610 Kcal,
1. GüN : Sabah : 3 orta boy patates (haşlanmış), öğle : 3 orta boy patates (haşlanmış), Akşam : 3 orta boy patates (haşlanmış)
2. GüN : Sabah : 3 orta boy patates (haşlanmış), öğle : 2 orta boy patates (haşlanmış), Akşam : 3 orta boy patates (haşlanmış)
3. GüN : Sabah : 1 orta boy patates (haşlanmış), öğle : 2 orta boy patates (haşlanmış), Akşam : 3 orta boy patates (haşlanmış)
4. GüN : Sabah : 1 elma, 2 mandalina, öğle : 2 orta boy patates (haşlanmış), Akşam : 2 but tavuk haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
5. GüN : Sabah : 1 elma, 2 mandalina, öğle : 1 elma 2 mandalina, Akşam : 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata
6. GüN : Sabah : 1 elma, 2 mandalina, öğle : 1 elma 1 portakal, Akşam : 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)
7. GüN : Sabah : 1 elma, 2 mandalina, öğle : Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam : 3 yumurta haşlanmış, yeşil salata
Not : Unutmayın bu diyet size göre olmayabilir. Bu diyeti uygulamak için ilgili, diyetisyen doktorlarına başvurabilir kendinize uyan diyet reçetesini alabilirsiniz.
bende zayıflamak ıstıym 20kılo yardımcı olun banada
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarmerhaba canım hiç merak etme sende istediğin kiloya gelirsin . tabi mutlaka ilk bir kaç gün sabırlı olacaksın bende çok zorlanmıştım şimdi hala kilo veriyorum önce lahana çorbasıyla başladım 80kg ile şimdi sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum sanıyorum alıştımda şimdi 74 kiloyum yaklaşık 11 gün oldu günde 2 dilim kepek ekmek yiyiyorum yaklaşık 3 lt su içiyorum ve yeşil çayıda 3 bardak içiyorum 2 öğün yiyorum benim gibi pis boğazlı biri yapabiliyorsa herkjes yapabilir diyorum hiç sıkma canını sadece biraz gayret et yeter :))
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaraz önce haber bakıyorum ki ne göriyim hızlı ve aşırı kilo vermek erken menopoza neden oluyormuş korktum ben yahuu incelicez diye menopoza girmeyelim benim hayalini kurduğum 2 tane bebiş var daha vücut yeterince yağ protein vitamin almayınca adeti gerçekleştiren hormonlara bişeyler oluyomuş gibi gibi şeyler dediler:44:
canım twde doktor öle dedi valla bende korktumhadi ya daha dur yaşımız kaç yahu allah korusun walla ben bunu bir araştırayım bari içime kurt düşürdün şimdi(