1200 olarak hesapladım kal , sağlıklı kahvaltıdan 2 yumurtalı avakadolu cevizli zeytinli yeşillik, 1 bardak pancar elma havuç suyu , ara öğünde çiğ kuruyemişler 1 avuç,1 meyve , aksam da fırın sebze +salata+somon/ hindi/ köfte olarak günlük almam gereken proteinin aşağısına düşmeden hesapladm ,kas kaybı olmaz o zaman yeterli protein alınmazsa o zaman olur ama , denicem bakalım ,sizi de tebrik ederim maşallah Sübhanallah nazar değmesin,1 ayda 6 kilo verirseniz kas kaybedersiniz. alabileceğiniz minimum kalori 1200 olmalı, bol su için. bir de 1200 kalori baya az olduğu için olabildiğince sağlıklı gıdalardan almaya çalışın.
başka bir yönü de çok kiloyu aniden verirseniz kısa bir zamanda geri alırsınız. kilo verenlerin yüzde 92'si hızlı verdiği için geri alıyormuş.
size tavsiyem 1200'ün altına inmemek olur. Ben 1300'le ayda 2 kilo verdim. acele etmeyin, yavsş olsun sizin olsun. podyuma çıkmıyoruz ya
kolay gelsin
sizin menülerinize maşallah asıl. valla ben de protein alsak tamam diye biliyordum ama bazal metabolizmanın altına düşünce kas kaybı illa ki oluyormuş. siz 1200'ün altında kalmamaya özen gösterin. arada vücudu şaşırtmak için hafta 1 gün 1200'ün altına da inebilirsiniz tabii. kolay gelsin. güzel haberlerinizi bekliyorum1200 olarak hesapladım kal , sağlıklı kahvaltıdan 2 yumurtalı avakadolu cevizli zeytinli yeşillik, 1 bardak pancar elma havuç suyu , ara öğünde çiğ kuruyemişler 1 avuç,1 meyve , aksam da fırın sebze +salata+somon/ hindi/ köfte olarak günlük almam gereken proteinin aşağısına düşmeden hesapladm ,kas kaybı olmaz o zaman yeterli protein alınmazsa o zaman olur ama , denicem bakalım ,sizi de tebrik ederim maşallah Sübhanallah nazar değmesin,
Hıı onu bilmiyorum ama 1 saat yürüyüş yapıyorum belki hareket kaslanmaya iyi gelir..aminn önemli olan icraate geçirebilmem inşallah başarırımsizin menülerinize maşallah asıl. valla ben de protein alsak tamam diye biliyordum ama bazal metabolizmanın altına düşünce kas kaybı illa ki oluyormuş. siz 1200'ün altında kalmamaya özen gösterin. arada vücudu şaşırtmak için hafta 1 gün 1200'ün altına da inebilirsiniz tabii. kolay gelsin. güzel haberlerinizi bekliyorum
Aralıklı oruç yapmanızı tavsiye ederim. Hızlıca alisirsiniz, çok zorlanmadan ve çok yeme getirmeden, durdugunuz yerde kilo verebileceğiniz bir yöntemBir yıldır normal kilomun üzerindeyim. Yaklaşık 5 kg aldım ve veremiyorum. İşin kötü yanı göbek kısmım daha berbat yağlandı. Yarından itibaren diyet sürecine başlıycam. Buraya kendimi motive etmek için günlük olarak yediklerimi ve takribi aldığım kaloriyi not edicem. Ayda bir de tartılacağım bakalım. Kendime bol şans ve motivasyon diliyorum ve yarın başlıyorum.
Güncel kilom 56.
Hedefim
1 Eylül'de 54 kg
1 Ekim'de 53 kg
1 Kasım'da 52.5 kg
1 Aralık'ta 52 kg
1 ocak'ta 51.5 kg
1 Şubat'ta da 51 kg olup ondan sonra kilo korumaya devam etmek. Kilo bildirimini her ayın 1'inde yapıcam.
1 Ağustos 2024 56.0 kg 1 Eylül 2024 54.4 kg 1 Ekim 2024 52.4 kg 1 Kasım 2024 52.3 kg
tam aralıklı oruç yapamıyorum ama onun gibi bir şey yapıyorum. iki öğün yiyorum ama arada kaç saat var, o kısmı takip etmiyorum. bazen 3 öğün yediğim de oluyor. çayın yanı da boş olmuyor derken. şimdi baktım da ben gerçekten aralıklı oruç yapmıyormuşumAralıklı oruç yapmanızı tavsiye ederim. Hızlıca alisirsiniz, çok zorlanmadan ve çok yeme getirmeden, durdugunuz yerde kilo verebileceğiniz bir yöntem