diyet günlüğüm

1200 olarak hesapladım kal , sağlıklı kahvaltıdan 2 yumurtalı avakadolu cevizli zeytinli yeşillik, 1 bardak pancar elma havuç suyu , ara öğünde çiğ kuruyemişler 1 avuç,1 meyve , aksam da fırın sebze +salata+somon/ hindi/ köfte olarak günlük almam gereken proteinin aşağısına düşmeden hesapladm ,kas kaybı olmaz o zaman yeterli protein alınmazsa o zaman olur ama , denicem bakalım ,sizi de tebrik ederim maşallah Sübhanallah nazar değmesin,

sizin menülerinize maşallah asıl. valla ben de protein alsak tamam diye biliyordum ama bazal metabolizmanın altına düşünce kas kaybı illa ki oluyormuş. siz 1200'ün altında kalmamaya özen gösterin. arada vücudu şaşırtmak için hafta 1 gün 1200'ün altına da inebilirsiniz tabii. kolay gelsin. güzel haberlerinizi bekliyorum

Hıı onu bilmiyorum ama 1 saat yürüyüş yapıyorum belki hareket kaslanmaya iyi gelir..aminn önemli olan icraate geçirebilmem inşallah başarırım

Aralıklı oruç yapmanızı tavsiye ederim. Hızlıca alisirsiniz, çok zorlanmadan ve çok yeme getirmeden, durdugunuz yerde kilo verebileceğiniz bir yöntem

Aralıklı oruç yapmanızı tavsiye ederim. Hızlıca alisirsiniz, çok zorlanmadan ve çok yeme getirmeden, durdugunuz yerde kilo verebileceğiniz bir yöntem
tam aralıklı oruç yapamıyorum ama onun gibi bir şey yapıyorum. iki öğün yiyorum ama arada kaç saat var, o kısmı takip etmiyorum. bazen 3 öğün yediğim de oluyor. çayın yanı da boş olmuyor derken. şimdi baktım da ben gerçekten aralıklı oruç yapmıyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…