Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç kiloydunuz1.5 aydır bin kalori civarı besleniyorum 3 kilo vermişim sizce normal mi ?ev hanımıyim günlük ev işleri çamaşır bulaşık.ekstra hareketliliğim yok..bazen karbonhidrat ağırlıklı bazen protein ağırlıklı oldu.siz ce normal mi
69.5kaç kiloydunuz
az kalmış. son kilolar zorluyor valla. Benim son 1 kilom kaldı. Onu da ayda yarım kilo şeklinde vermeyi planlıyorum. 1300 kaloriyle ayda 2 kg verirsiniz. yolunuz açık olsun. en kolayı kalori saymak. güzel haberlerinizi bekliyorum.6 Kilo kaldi
Sizde umarım.bende sizi takipteyim..ramazana kadar vermeyi istiyorum bayramda mutlu mutlu gezmeyi..az kalmış. son kilolar zorluyor valla. Benim son 1 kilom kaldı. Onu da ayda yarım kilo şeklinde vermeyi planlıyorum. 1300 kaloriyle ayda 2 kg verirsiniz. yolunuz açık olsun. en kolayı kalori saymak. güzel haberlerinizi bekliyorum.
1 ayda 6 kilo verirseniz kas kaybedersiniz. alabileceğiniz minimum kalori 1200 olmalı, bol su için. bir de 1200 kalori baya az olduğu için olabildiğince sağlıklı gıdalardan almaya çalışın.58 kiloyum ben de 52 olmak istiyorum , 1 ayda 6 kilo vermek için kaç kal almam gerekir