diyet günlüğüm

MasaAllah ne güzel afiyet olsun sen bu işi biliyorsun
Bugün kutlama günümdü. Keyfimce yedim Kontrolü tamamen bırakmadan ara ara serbest günler yaparak ilerleyeceğim. Eskiden ideal kiloya gelince hemen salar bir kaç ay sonra yine mutsuz olurdum. Artık o hataları bir daha yapmak istemiyorum. Böyle işte. Sen de tartılınca bana haber ver. Bakalım sen nasıl bir sonuç alacaksın

Bir kaç gündür tam salmamakla beraber benim de ipin ucu kaçtı gibi.ama toparlamaya çalışıyorum.tabiki insaAllah en guzeli belli bir düzende gitmek gerekiyor ..bunu yeme düzeni haline getirmemiz yoksa.cok zayıflar çok kilo aliriz

Selamm. Bende kilo verme sürecine girdim. Yarından itibaren yazarım bende yediklerimi. Destek oluruz birbirimize. Aralıklı Oruçla daha önce zayiflamistim yine öyle basliycam.

Benim de 3 4 kilom var bir başlasam 1 ayda veririm sonra koruma yapariz insaAllah ama bir yorgunluk oluyor
sadece 3-4 kilo fazlan varsa yine de ayda 2 kg'dan fazla verme derim. çünkü sonrasında kıtlık psikolojisiyle insan yemeklere saldırıyor. baksana ben 3-4 gün boğazımı tutsam 3-4 gün de salıyorum hemen. zor bu işler. ayda max 2 kg ideal bence. tabii yine de sen bilirsin

Evet en doğrusu uzun diyet tecrübelerim den sonra bu geliyor..biz yemegi seviyoruz ki kilo aliyoruz.bu demekki yemeye de devam edeceğiz.biraz kısıp biraz yiyip metabolizmayı da çaşırtıp bir düzen kurmak.. 10.kilo verdim bazen tek öğün bazen if yaptim bazen sizin gibi baya yedim bazen de çok kıstım bu şekilde.ve herkes olduğum kilodan daha düşük gösterdiğimi söyledi.demekki yağdan daha çok verdim spor olmamasına rağmen.son 3 4 5 kilo ya gelince insan birazcık yoruluyor ve salmak istiyor süreç uzayınca sanki daha çok salacakmis gibi hissediyor bunun önüne geçmek için de biran önce vermek istiyor..mental olarak tekrar kendimi toplamak ve son kiloları verdikten sonra aynen sizin kendiniz için kurduğunuz bu sistem gibi hayatımın sonuna kadar devam etmek istiyorum..o yüzden sizi daha dikkatli takip ediyorum.masaAllah diliyor kolay gelsin diyorum

baya kilo vermişsiniz. herkesin karcı değil maşallah. ben de şunu anladım. günlük takip yapmadığımda salıyorum. en azından çok da olsa ne yediğini kaç kalori aldığını bilmek çok önemli. böylelikle denge kurabilir insan. ben son kilolarda olduğum için zaten görüntü olarak iyiyim. bundan sonra kalan kilolarımı da çok yavaş verip sonra korumaya geçicem. tabii nereye kadar kalori sayarım bilmiyorum ama bırakırsam her şey alt üst olur gibi geliyor.
gün içinde o kadar şeye vakit ayırıyoruz ki yediklerimizi kaydetmek de zor olmamalı. o yüzden gittiği yere kadar kalori saymaya devam edelim bakalım.

Kesinlikle birde bu ay sizin kilonuzu gerçekten çok merak ediyordum sanki kilo alırsınız gibi geliyordu ama verdiğinizi görmek beni bile mutlu etti motive verdi demekki bu şekilde hem koruma yapıp hem kilo verebiliriz dedim kendi kendime.
Gayet iyi gidiyorsunuz bu sistemle hem koruma yaparsiniz hemde kilo veriyorsunuz..
Takipteyim kolay gelsin

evet benim için de aydınlatıcı oldu. çünkü biz sanıyoruz ki koruma döneminde de kısıtlama var. halbuki hiç de öyle değilmiş. gayet de yedim her şeyi. az da olsa kilo da verdim. hatta şöyle bir kolaylık oluyor. 2-3 gün fazla kalori alınca sonraki 2-3 gün az kalori almak hem mental olarak sorun olmuyor hem vücut dirençsiz kalmıyor. dengeyi bu şekilde kurabiliriz demek ki.
ben de sizin gibi yeni şeyler öğreniyorum bu kalori saymalardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…