diyet günlüğüm

bugün yine 52.2 çıktım. Kalori saymak sayesinde şunu anladım. demek ki biz kilo aldığımız zamanlar her gün 3000 civarı kalori alıyoruz. normal bir insan evladı gibi çok coşmadan yesek kilo da koruyabiliyoruz demek ki. bu anlamda kalori saymanın farkındalık açısından çok faydasını görmüş oldum.

Yinede dikkatli.olman da fayda var bir anda tartıya da yansıyor olabiliyor duruyor duruyor bir anda bu ne diyorsun

tam anlayamadım:)
Tuhaf olmuş cidden ..
Mesela 1250 kaloriyi hangi gıdalardan aldığın önemlimi kilo vermek isterken.
Ben mesela 3 tane şu böreği yemek istedim gün içerisinde yine kilo verebilirmiyim sadece 3 tane şu böreği yiyerek..yada bazen daha az kalori ile besleniyoruz ama tartıya hicbirsey yansimiyor

dediğin oluyor evet. vücut gerçektan havuz problemlerindeki gibi çalışmıyor. benim araştırdığım ve gördüğüm kadarıyla khidratlı beslensen de kalori sınırına uyduğun müddetçe sıkıntı olmuyor. ama şu oluyor, zayıflasan bile göbek gitmiyor mesela. çünkü khidrat illa ki az az da olsa yağa dönüşüyor bir şekilde. bence yapmamız gereken ideal kiloya kadar basit karbonhidrattan olabildiğince kaçınmak, ideal kiloyu gördükten sonra ise koruma döneminde ara ara yiyebilmek.
Bugünkü menümde aylar sonra iki kaşık pirinç pilavı var mesela. hafta sonu da kaloriyi aşmadan bir tabak dolusu bulgur pilavı yedim ve merakla ertesi günü bekledim. 100 g eksilmişti. Ben de ilk defa bu kadar kontrollüyüm ve hem şaşkın hem mutluyum.
sadede geleyim. ne yerseniz yiyin kalori kısıtlaması kesinlikle yeterli. ama daha iyi görünmek için basit karbonhidrat çok az olmalı.

Anladim mesela birde şeyi merak ediyorum ne yersem yiyim karbonhidrat ve yağ oranı yüksek çıkıyor yağsız bile yesem o kısmı anlamadim. kalori sayıyorum ama hep karbonhidrat ve yağ yüksek çıkıyor

Anladim mesela birde şeyi merak ediyorum ne yersem yiyim karbonhidrat ve yağ oranı yüksek çıkıyor yağsız bile yesem o kısmı anlamadim. kalori sayıyorum ama hep karbonhidrat ve yağ yüksek çıkıyor
o hep oluyor. protein de bir şekilde hep az çıkıyor. o yüzden uygulama kullanmayı bıraktım ben. dümdüz daha basit bir siteden takip ediyorum kalorimi. aksi taktirde strese girip olmamışlık hissine kapılıyordum.
size tavsiyem yumurtalı, zeytin-peynirli, yeşillik ve az kuruyemişli bir kahvaltı. akşama da hayvansal ya da bitkisel bir proteinli bir ana menü yanında yoğurt ve salata. daha fazlası için çırpınmak hem gerçekçi değil hem de sürdürülebilir değil.

Evet aynen bu his oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…