• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet günlüğüm

yarın benim tartı günüm. işin doğrusu biraz gerginim. hem bu akşam misafirim var. khidrat ağırlıklı ikramlar var illa ki. onların yanında ne kadar kontrollü olabilirim bakıcam. bir de takvimime göre yarın reglimin 1. günü olacak🥳. bir ay inişli çıkışlı gittim. son günler toparlamaya çalıştım. bakalım yarın ne çıkacak sonucum🙃

yarın benim tartı günüm. işin doğrusu biraz gerginim. hem bu akşam misafirim var. khidrat ağırlıklı ikramlar var illa ki. onların yanında ne kadar kontrollü olabilirim bakıcam. bir de takvimime göre yarın reglimin 1. günü olacak🥳. bir ay inişli çıkışlı gittim. son günler toparlamaya çalıştım. bakalım yarın ne çıkacak sonucum🙃
Yarını çok merak ediyorum onanki kolay gelsin

1 ay boyunca aldığım günlük kalorileri toplayıp 30'a böldüm. Aldığım günlük kalori 1640🥳. Yarın için hedefim 52 idi. Kalorim bi miktar fazla kaçmış gözüküyor. Ortalama 1450'lerde olmalıydı halbuki. Neyse.. Bu günlük kalorileri bana yol göstersin, ders olsun diye tutuyorum aslında. Sabah görücem bakalım..

Kilom 51,9.
Günlük ortalama 1640 kalori alarak 400 g vermişim. şaşkın ve de mutluyum. Hedefim 52 kg'dı. 1 Ocak hedefim 51,5 kg olmak. Hedef kalorim ise 1480. Çünkü spora başladım. Yağ kaybedip kas kazanmak için almam gereken kalori 1480 imiş.

Back
X