- 20 Eylül 2014
- 2.640
- 3.821
- 333
ağustos'tan beri 4 kg. son 4-5 kiloyu vermeye çalılıyorum ve acele etmek istemiyorum. o yüzden bazı günler 2000-3000'i de buluyor kalorim. ilk sayfada kilo değişim tablom var. bakabilirsiniz.Kaç kilo verdiniz acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağustos'tan beri 4 kg. son 4-5 kiloyu vermeye çalılıyorum ve acele etmek istemiyorum. o yüzden bazı günler 2000-3000'i de buluyor kalorim. ilk sayfada kilo değişim tablom var. bakabilirsiniz.Kaç kilo verdiniz acaba?
Bu ayki kilonu çok merak ediyorum3500 kal aldım
Ben deBu ayki kilonu çok merak ediyorum
İyi gidiyor şuan senin tavsiyelerin le ilerliyorumBen de. Bi ara çok dağıttım sonra bir kaç gün toparlayıp bi daha dağıttım. Ay sonu yaklaşıyor, bundan sonra dağıtma hakkım yok:)
Senin nasıl gidiyor![]()
senin diyet günlüğün ya da düzenli bildirim yaptığın bir sayfa var mı. ben de arada sana bakayım, neler yapıyorsun göreyim:)İyi gidiyor şuan senin tavsiyelerin le ilerliyorum
Yok yapmiyorum yapanlari takip ediyorum ama bu ay senin dediğin gibi kalori ye dikkat ettim ve if yaptim çok düşürmedim 1200 aldim genelde.senin diyet günlüğün ya da düzenli bildirim yaptığın bir sayfa var mı. ben de arada sana bakayım, neler yapıyorsun göreyim:)
Yok yapmiyorum yapanlari takip ediyorum ama bu ay senin dediğin gibi kalori ye dikkat ettim ve if yaptim çok düşürmedim 1200 aldim genelde.
Yarını çok merak ediyorum onanki kolay gelsinyarın benim tartı günüm. işin doğrusu biraz gerginim. hem bu akşam misafirim var. khidrat ağırlıklı ikramlar var illa ki. onların yanında ne kadar kontrollü olabilirim bakıcam. bir de takvimime göre yarın reglimin 1. günü olacak. bir ay inişli çıkışlı gittim. son günler toparlamaya çalıştım. bakalım yarın ne çıkacak sonucum
![]()