Diyet+Adım Sayarak 52 kiloya adım adım

ne iyi ettin de yazdın. evet durumumuz birbirine çok benziyor. bu 65te bişey var sanki! bir kaç defa 65e düşüp geri çıkınca ki en sonuncusunu kurban bayramında yaptım dedim bu 65i görünce altına düşmek için gayret edicem. yoksa aşağı düşemedim diye moral bozunca hoooop 66-67 geliveriyor.
şükür ki oruçların da etkisiyle son günlerde 63,,,,lü rakamları görüyorum. ama sevinemiyorum. 62,9u görene kadar 65ten kurtuldum demicem.
benim sayfam böyle, biaz kendi kendimi göreyim diye yazıyorum. sen beni ziyaret eden nadir kişilerdensin teşekkür ederim.
Zayıflama takımlarına üye misin bilmiyorum.ben 2. takımdayım. genel paylaşımları orada yapıyorum.
Herhangi bir takıma üye değilsen bekleriz. şu an 65 kilo civarında 3 arkadaşız, biribirimizle yarışıyoruz. sen de gelirsen tam kapışma olur

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html

1. ay başlangıç 66,1, bitiş :64,7
2. ay 65,2 -64,3
9-10 kasım 64,4
11 kasım 64,3
12 kasım salı 64,1
13kasım çarşamba: 63,5
20dk jillian
14kasım perşembe: 63,9
9dk jillian

.............
yarın da inşallah oruca devam. haftasonu mola.

1.GÜN:
Sabah kahvaltısı
Az yağlı probiyotik yoğurt
Yaban mersini
Ceviz

ara öğün kefir saat 10.30 gibi

Öğle
Yeşil mercimek yemeği
Dereotlu naneli cacık
Tam tahıllı ekmek

ara öğün badem saat 15:30 gibi

Akşam yemeği
Izgara palamut, somon veya sardalya bu 3 ünden biri en son tercih uskumru
Yeşil püre sebzelerden oluşmuş püre
Yeşil salata
Tam tahıllı ekmek

Gece yatmadan önce ödem atıcı çay ve kuru kayısı saat 22:00

2.GÜN
Sabah kahvaltısı
Tam tahıllı gevrek
Az yağlı süt
Ananas
Badem

ara öğün muz saat 10:30

Öğle
Ton balıklı salata
Nar suyu
Tam tahıllı ekmek

ara öğün meyveli yoğurt saat30 gibi

Akşam yemeği
Patatesli mercimek çorbası
Zeytinyağlı pazı yemeği
Yoğurt ve Tam Tahıllı Ekmek

ara öğün saat 22:00
Ödem atıcı çay
Yaban mersini

3.GÜN
Sabah kahvaltısı
Meyve salatası kivi, muz, ananas, portakal ve nar

ara öğün badem saat 10:30

Öğle
Lahana çorbası
Yeşil salata
Tam tahıllı ekmek
ara öğün naneli kefir saat30

Akşam yemeği
Kuzu etli kuru fasulye
Bulgur pilavı
Dereotlu naneli cacık

ara öğün saat00
Ödem atıcı çay
Ceviz

4.GÜN
Sabah kahvaltısı
Nar suyu
Lor peynirli tam tahıllı sandviç
ara öğün meyveli yoğurt kayısılı veya muzlu saat30

Öğle
Isırgan yapraklı tavuk
Cevizli erişte
Ayran

ara öğün Patates salatası saat30

Akşam yemeği
Portakallı kereviz
Havuç ve brokoli haşlama
Tam tahıllı ekmek

ara öğün Ödem atıcı çay Badem

5.GÜN
Sabah kahvaltısı
Meyve salatası (armut, yeşil elma, greyfurt, ananas)
ara öğün Badem saat30

Öğle
Lahana çorbası
Yeşil salata
Tam tahıllı ekmek

ara öğün nar saat
30

Akşam yemeği
Zeytinyağlı dereotlu kabak veya bakla yemeği
Tam tahıllı ekmek

ara öğün Ödem atıcı çay Portakal

6.GÜN
Sabah kahvaltısı
Ananas suyu
Yumurta
Maydanozlu dereotlu baharatlı lor peyniri
Tam tahıllı ekmek

ara öğün Ceviz saat
30

Öğle
Zeytinyağlı ıspanak
Cevizli havuç salatası
Tam tahıllı ekmek

ara öğün meyveli yoğurt

Akşam yemeği
Kıymalı kabuska yemeği
Probiyotik yoğurt
Tam tahıllı ekmek

ara öğün ödem atıcı çay ananas

7.GÜN
Sabah kahvaltısı

Maydanozlu lor peyniri omlet
Domates, salatalık
Tam tahıllı ekmek

ara öğün nar

Öğle
Dereotlu barbunya
Sarımsaklı Brokoli salatası
Tam tahıllı ekmek

ara öğün ceviz

Akşam yemeği
Izgara somon patates püresi
Yeşil salata
Tam tahıllı ekmek

ara öğün ödem atıcı çay greyfurt

bu gün Melek programında gürkan kubilay bu listeyi verdi. 160 kilodan 100 kiloya düşen bir kadında kullanmışlar bunu.güzel bir liste belki tamamen yapamayabilirim ama arada kopya çekmek lazım.

yeşil püre: taze fasulye, brokoli enginar, kereviz
Yeşil salataya örnek : ıspanak, havuç ve marul birde avakoda eklerseniz.

Ay ben bu aralar saldım gene ipleri of of.. Ne güzel 65.9u görmüştüm ama benim oğlanın gece uyku sorunu var sabah 6 7gibi uyuyoruz düzenim kaçınca keyfim de kaçtı.. Bende bi topikte yazıyorum PES ETMEK YOK diye başlıyor aslında oraya da ara verdim oruçta tutuyorum ve tartı gene 68lere yol aldı cok moralim bozuk bu konuda..
Yedikçe yiyorum aklım hep mutfakta gene..
Spor olarak bişey yapıyor musun sen? Boyun kaçtı?
Tebrik ediyorum ne güzel 63ü görmüşsün ya valla bende artık görmek istiyorum ama bunun için cok çabalayamiyorum demek ki o yüzden kilo vereceğim yerde alışa geçtim gene :-o:-(

Bide yazmaya ara verince daha cok saldım kendimi galiba onu farkettim bir an evvel toparlanıp burda yazınca iyi oluyor spor yapmak zorunda hissediyorum kendimi ve yeme düzenim oluyo hiç yoktan yazmaktan utandığım için yemiyorum o yönden cok faydalı buluyorum

önce soruna cevap vereyim boyum 1,57. yaşım da 32.
uzun boylu değilim malesef. ben de son 8-10 gündür salmış vaziyetteyim. dün akşama itibariyle kendimi toparlamaya başladım.
bu gün yürüyüşe çıktım falan.evet yazmayı ihmal edi,nce insan kendini salıyor ki önümde daha uzuuuun bir yol var kendimi salmamalıyım.
ben buradan daha çok takım sayfasını önemsiyorum. orada bi etkileşim var ve kilo veremediğimiz zaman takıma zarar vermiş oluyor bi 'höt ' diyen çıkıyo yoksa bana kalsa ooooooo sanki kilomdan memnunmuşum gibi nasıl olsa düşeceğim istediğim kiloya aeceleye gerek yok gibi bi havadayım. ama bi yandan da sıkılıyorum.

ben de oruç tutmaya yarın ijnşallah başlıyorum. hamililiklerden kalan borçlar var kısa günlerde tutmak lazım.
63,5e düşüp 64,7yi gördüm.

bende topiğime geri döndüm ve jilliana başladım tekrar ayrıca koşu bandımda yürüyüşte yapıp eriteceğim kendimihadi tekrar sıkalım kemerleri

arkadaşlar diyet listelerinde en dikkat edeceğiniz şey işte bu 160 kilodan 100 kiloya inmiş sizce bir insan 160 kiloya su içerek gelebilir mi?:44::44: elbetteki hayır söylediğiniz bu kilo morbit obez sınıfına girer ve zamanla mide genişler ve doymamaya başlar yedikçe mide genişler yani bu diyet eğer 130 kilonun üzerindeyseniz size kilo bile aldırabilir.
kalorilerini topladığınızda sizin beslenmenizden çok daha yüksek olduğunu göreceksiniz.

arkadaşlar diyet listelerinde en dikkat edeceğiniz şey işte bu 160 kilodan 100 kiloya inmiş sizce bir insan 160 kiloya su içerek gelebilir mi?:44::44: elbetteki hayır söylediğiniz bu kilo morbit obez sınıfına girer ve zamanla mide genişler ve doymamaya başlar yedikçe mide genişler yani bu diyet eğer 130 kilonun üzerinde değilseniz size kilo bile aldırabilir.
kalorilerini topladığınızda sizin beslenmenizden çok daha yüksek olduğunu göreceksiniz.

uyarınız için teşekkürler ama listeye dikkatlice bakacak olursanız listede herhangi miktar belirtilmemiş, miktar belirtilmediği için de kalorileri toplayamıyorumListe sadece yemek-araöğün çeşitleri ve öğün saatlerini içeriyor. Önemli olan ölçüyü ayarlamak ...

İşte bende tam bundan bahsediyorum belki bizler yıllardır bu yöntemleri diyetleri araştırmış kişler olarak kalori hesabı yapabiliriz. sağlıklı sonuçlarda alabiliriz. ama bu siteye bu konuda bilgisi olmayan kişilerde giriyor ve sizlerin benimde vermiş olduğum önerileri deniyor. düşünsenize bunları sınırsız yediklerini :26: paylaşımınız güzel ama altına kalori hesabı yapmadan uygulamayın yazmanız gerekiyor sanırım. mesleğim gereği bu şekilde çok hasta başvuruyor. İnanın tahmin edemeyeceğiniz kadar bilgi eksikliği olanlar var.

Bu arada sizin de mesajlarınızı okudum elma sirkeli sarmısak turşusu da çok cazip duruyor...ben de deneyeceğim. hali hazırda denemiş birileri de varken denemekten bişey olmaz herhalde.
benim problemim listelerde sebat edememek. stres sıkıntı derken bi bakıyorum ki yemek yiyorum. 1 gece akşam saat 6dan sonra yemedim ertesi gece gene başladım yemeye.
yoğurt kürü yaptım bir ara, yoğurt+zencefil zerdeçal + tarçın... yemekten yarım saat önce yiyince tok tutuyor şimdi ara ara yapıyorum.
bloğunuzu da inceledim, sizin de denemediğiniz şey kalmamış ama içtenlikle bütün tecrübeleriniz paylaşmışsınız. mesleğiniz neydi?

merhaba günlük, gene ben
sabah 65,7 yi gördüm ki dün oruçluydum. yani kilo almışım uzun zamandır aç karna bu kiloyu görmüyordum
neyse uzun zamandır cozurttum yedim içtim ve diyetime dönme vakti geldi
bu gün gene oruçluydum az önce orucumu açtım (hiç de planlamadığım şeyleri yedim)

öğlen markete gidip alış veriş yaptım. akşam yemeği için brokoli aldım oruç açarken yerim diye yoğurt herhalde yoğurt için kendiömi zorladım canım şçkemedi ve arabadan yoğurdu çıkartmadım bile.
İftar: kapuçino 65 kal
2 adet kombo bisk.
1 mandalina
10-12 badem

eve gidince de artık brokoli ile yoğurt yemeye sıra geliyor...belki bir meyve arası...
spor yok
Kitap: meal,
ev ödevi: Gerçek tıp kitap, 200 ip atlama , 100 mekik, 1 kahve 1 bitki çayı, 1 maden suyu, yoğurt kürü

denemenizi tavsiye ederim yemek öncesi denerseniz iştahınızı azaltır yemek sonrası içerseniz hazmı kolaylaştırır. 10 kilodan az vermek isteyenlere yemek sonrası içmelerini öneriyorum. ama yazıdada okuduğunuz gibi mideye dikkat daha içtiğiniz anda nefes bile almadan bir bardak su içmelisiniz. bunu kesinlikle unutmayın. iştah kontrolü ve tatlı krizleri ilk haftada yok oluyor bunu sadece ben değil çevremdeki herkese yaptırdım. sonuçlar benimkine çok yakın oldu. ayrıca grip neydi hatırlamıyorum bile artık. ben yoğurt kürüne olumlu gözle bakıyorum çünkü yağsız yoğurt göbek yağlarını eritmede başrol oyuncusudur. tarçın deseniz enerji verir ama gün içinde şeker tüketmemelisiniz. eğer özellikle karın çevrenizde kilo artışı varsa bununla ilgili twister öneririm en son yazımı bunun üzerine yazdım.bu arada mesleğim ebelik

8-9ykbrokoli yumurtali
2yk pilav
Hsvuc sslstadi sirke ve sarmisakli
Yogurt kuru 1ksde yogurt
1maden suyu
Simdi çay

İftar: 2 şekerli çay
2 küçük pizza dilimi
1 tatlı kaşığı elma sirkesi

Istavrit .2dlim ekmek. 1kk tahin helva
Spor.200 zipzip.30dak yuruyus
Sahur.kahve.yogurt.yulaf ezmesi.elma
Zencefil.zerdecal.bal.corekotu

dün iftar (miktarları yazmaya yüreğim el vermiyor:18:)
full tost, ayran, ev yapımı 1 dilim hamur işi, kola, pestil,
Fındık, üzüm, makarna, roka, yoğurt, elma,muhlama,kep.ekmek,
gece: 2 kuru kayısı
spor: 100 zıpzıp

şişmanlamak isteyenler bu kadaaa yemiyodur

haftasonu depresif ruh halimle çok yedim hatta bir ara kilo veremeyceğim diye ümitsizliğe kapıldım. normalde bu gün de oruçlu olacaktım ama beslenme düzenim otursun diye oruçtan vaz geçtim. oruç hep düzenimi bozduğu için şimdiye kadar hep borçlarımı ertelemiştim.inşallah şu düzensizlikten ve ruh halinden kurtulunca tekrar başlayacağım oruçlarıma.
Elimdeki bitki çayları bitsin papatya çayı falan da başlayacağım biraz sinirsel sıkıntılar da başladı.
Değişiklik olarak adımsayaraım geldi. haftasonu kaç adım attığımı tespit ettim şimdi bugün de hafta içini tespit ediyorum.

Sabah kahv: 2 yk matar kavurma, 4 yk sütlaç
ara: 7 badem, 1 kahve
öğlen: yarım simit, 3 yk küflü peynir, 1 domates

boğazımı tutmadan ve spor yapmadan bu iş olmayacak. cuma 65,1 kilodaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…