- 25 Haziran 2013
- 5.287
- 5.220
- 248
Arkadaşım senin günlüğü yeni gördüm okudum şimdi...aynı beni gördüm burda bende aynen senin gibi 65civarında takıldım gram aşağı ınmiyor 66 67 arası dolanıyorum.. Cok yoruldum.. Hedefim 60olmak ama ben bi 64ü bile göremedim.. Martta 75ten en son bir gün 64.7yi görüp diyete mola vermiştim şimdi 66.1 civarındayim 65i bile zor gördüm stres olup tekrar yedim 66ya fırladım..bende bu hafta oruç tutarak geçireceğim kısmetse ama mesele gece yememekte.. Ve bide spor cok önemli onu tam oturtamadim bu sefer.. Bende tam bugün artık jilliana mi başlasam diye düşünüyordum onun incelme açısından cok faydasını görmüştüm çünkü tekrar başlamam gerek ....
Ay ne cok yazdım allah kolaylıklar versin bize ve artık şu 65i bi kıralim ya bizde 60olalım![]()
ne iyi ettin de yazdın. evet durumumuz birbirine çok benziyor. bu 65te bişey var sanki! bir kaç defa 65e düşüp geri çıkınca ki en sonuncusunu kurban bayramında yaptım dedim bu 65i görünce altına düşmek için gayret edicem. yoksa aşağı düşemedim diye moral bozunca hoooop 66-67 geliveriyor.
şükür ki oruçların da etkisiyle son günlerde 63,,,,lü rakamları görüyorum. ama sevinemiyorum. 62,9u görene kadar 65ten kurtuldum demicem.
benim sayfam böyle, biaz kendi kendimi göreyim diye yazıyorum. sen beni ziyaret eden nadir kişilerdensin

Zayıflama takımlarına üye misin bilmiyorum.ben 2. takımdayım. genel paylaşımları orada yapıyorum.
Herhangi bir takıma üye değilsen bekleriz. şu an 65 kilo civarında 3 arkadaşız, biribirimizle yarışıyoruz. sen de gelirsen tam kapışma olur
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/181064-2-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html