ben artık 65i kırdığımı düşünüyorum. eskiden 65-67 arası gider gelirdim artık 63-65 arası:)
bu bile güzel...
yapacak bişey yok diyet +egzersize devam!!!
Gece yemelerine devam ne demek arkadaşım!!!! bak bu şekilde hayıflndığım bir dönem 2. takımdan kaptanımız akrep beni arayıp o kadar güzel motive etti ki... ben o dönem diyet yapamıyorum gece gündüz her bulduğunu yiyerek diyet mi yapılır ben bu takıma layık değilim çıkıcam falan demiştim.
Bana söz verdirdi. ya dedi hiç bir şey yapamıyorsan akşam saat 19,00dan sonra bişey yeme...Kilo verdim mi? ehh... ama öncelikle vicdanım rahatladı ve sağlığıma zarar vermedim en azından. kilo da işte yukarıya doğru değil aşağıya doğru gidiyor.
ben şimdi bu gece 7den sonra yememe kuralını uygulamıyorum. ama ne zaman ki diyet yapmıyor gönlüme göre yiyorsam o ara akşam 7den sonra yeme kararı alıyorum. bu arada karar almak kolay değil. resmen söz veriyorum kendime. akrep vazgeçemeyeceğin birşey üzerine yemein et demişti.
yemin çok ağır geldi ama kati bir söz ve sözümden cayrarsam ceza oluyor.
İlk zaman 8-10 rekat gibi namaz kılmakla tehdit ediyordum kendimi, 7den sonra yersem 10 rekat namaz kılıcam diye:18:...ne güzel sevap de mi kalk kıl. nefis tabi o saatte bir de yatsı namazı için bile direnirken bi 10 rekat daha fazla geliyordu amaaaaan yemeyeiveriiiim diyordum.
Sonra kendime 50 tl para cezası koydum. o da çok etkili

. bu ay akşam saat 7den sonra bişey yersem her defasında 50 tl sadaka vericem gibi...
inan o canlı canlı parayı cepten çıkarmak çok ağır geliyor insana hadi olsun bir defa iki defa...
sen neyin sen, vazgeçireceğini bilirsin onunla cezalandır kendini. tavsiyem eğer iradene güvenemiyorsan kısa süreli kararlar al, örneğin haftalık. bu hafta 7den sonra yemek yersem veya abur cubur yersem...... gibi. bak göreceksin kısa sürede özgüven oluşacak sende de