yüreğim kaldırmıyor bu fotoğrafı. çıldırmak üzereyimOrdaki herkesin pkk yandasi olduğunu düşünmüyorum. Nasil burdan sevdigimiz arkadaslarimizin hdp yi savunurken pkk li olmadığını bildigimiz gbi.
Ozman ben akp yi sevmiyorum diye mitinginde patlama ciksa buna mi sevinmeliyim. Azicik empati bence..
Buarada fb da birileri bir paylasim yapmış demiski; ilk defa turk bayrakli bir miting yapilmisti diyarbakirda ve sevindiginiz olayda yaralanan bir polis ve yardimina kosan bir pkkli ! Buda fotosu Eki Görüntüle 1550514
Allah korusun kimsenin esini yakini dostunu dusmanini bile boyle göstermesin.yüreğim kaldırmıyor bu fotoğrafı. çıldırmak üzereyim
Bunun o partiye bu partiye sempati duymakla alakası yok,olmamalı.Pkk nın yaptığı terörse buda terördür,tasvip edilemez.Terörün her kesimden gelenini kınıyorumOrdaki herkesin pkk yandasi olduğunu düşünmüyorum. Nasil burdan sevdigimiz arkadaslarimizin hdp yi savunurken pkk li olmadığını bildigimiz gbi.
Ozman ben akp yi sevmiyorum diye mitinginde patlama ciksa buna mi sevinmeliyim. Azicik empati bence..
Buarada fb da birileri bir paylasim yapmış demiski; ilk defa turk bayrakli bir miting yapilmisti diyarbakirda ve sevindiginiz olayda yaralanan bir polis ve yardimina kosan bir pkkli ! Buda fotosu Eki Görüntüle 1550514
inan bende anlam veremiyorum, ama demekki istahbarata göre ordaki sayı az geliyor. Allah polisi halkı hepsini korusunAllah korusun kimsenin esini yakini dostunu dusmanini bile boyle göstermesin.
Ben baska sehirden baska sehire guvenlik gucu sevkiyatina hicbir anlam veremiyorum malesef..
Üzüldüm mü?
Pek degil.
gerçekten dediğin gibi insanlar varOrdaki herkesin pkk yandasi olduğunu düşünmüyorum. Nasil burdan sevdigimiz arkadaslarimizin hdp yi savunurken pkk li olmadığını bildigimiz gbi.
Bazi partililerin sevinme yada uzulmeme yada iyi olmus tavirlarina istinaden yaptim o yorumu malesef. .Bunun o partiye bu partiye sempati duymakla alakası yok,olmamalı.Pkk nın yaptığı terörse buda terördür,tasvip edilemez.Terörün her kesimden gelenini kınıyorum
Buisin polisi askeri yok malesef .. su kaostan biran önce kurtulmak umidiyle..inan bende anlam veremiyorum, ama demekki istahbarata göre ordaki sayı az geliyor. Allah polisi halkı hepsini korusun
ayy kıyamam ya. bu 16 sındaki çocuk değilmii. kötü oldum şimdiOrdaki herkesin pkk yandasi olduğunu düşünmüyorum. Nasil burdan sevdigimiz arkadaslarimizin hdp yi savunurken pkk li olmadığını bildigimiz gbi.
elifim seviyorum seni ben. işte bu.Bunun o partiye bu partiye sempati duymakla alakası yok,olmamalı.Pkk nın yaptığı terörse buda terördür,tasvip edilemez.Terörün her kesimden gelenini kınıyorum
Yok size diye yazmadım zaten.Genel bi yorumdu benimkiBazi partililerin sevinme yada uzulmeme yada iyi olmus tavirlarina istinaden yaptim o yorumu malesef. .
Buisin polisi askeri yok malesef .. su kaostan biran önce kurtulmak umidiyle..
Buarada kendimi kibledim. Fotonun kaldirilmasiyla ilgili. Amacim polis eslerini uzmek degil , masum insanlarinda zarar görebileceğini gostermekti..
maalesef. nefret söylemlerine artık hiç şaşırmıyorum benSeçimler gelir geçer hükümetler devrilir degisir, yanımıza kalacak tek şey insanligimizdir.
Bu olaya uzulmemek hem de sevinmek... gerçekten bu hale geldik mi biz? Oysa dogudan bir insanin parmagina kiymik batsa batida bizim canimizin daha da yanmasi gerek. ki insanligimiz yitip gitmesin.
maalesef. nefret söylemlerine artık hiç şaşırmıyorum ben
Hayır , yarali bir polisti ama kaldırılmasını talep ettimayy kıyamam ya. bu 16 sındaki çocuk değilmii. kötü oldum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?