Evet benim en yakın arkadaşım bile, o kadar şehit verdik artık toprak bile dayanamadı buna isyan etti yazmisti.çok vardı böyle soylemler.Gölcük depreminde de bakın içki vs...oralarda çok yoğun Allah cezalandirdi onları diye fetva veren din adamları bile vardı.topluca mantık tutulması yaşıyorlar.hatırlıyorum da van depremi için de ilahi adalet diyenleri
üzülmedim denmişti değilmiHayır , yarali bir polisti ama kaldırılmasını talep ettim
bu arada benim alıntımdadavar. onuda kaldırırsak sevinirimHayır , yarali bir polisti ama kaldırılmasını talep ettim
ben sizin gibilere üzülüyorumÜzüldüm mü?
Pek degil.
üzülmedim denmişti değilmi
Eklentiye tiklayincada açılmıyor artik..bu arada benim alıntımdadavar. onuda kaldırırsak sevinirim
Banane :) ne yaparsa yapsınlar efendimSenin üzülmen çok önemliydi zaten ... Sen üzülmedin diye ne yapacak o insanlar vah vah!!!
Sana edeceğim hakarete bile değmezsin konss...Banane :) ne yaparsa yapsınlar efendim
Dünki üyeye de bak sen :) fazla atarlisin annem dikkat et hakaret ederken katmer katmer banlamasinlar seni :)Sana edeceğim hakarete bile değmezsin konss...
bence de cevap bile verme değmez...Sana edeceğim hakarete bile değmezsin konss...
dünki üye derken !?Dünki üyeye de bak sen :) fazla atarlisin annem dikkat et hakaret ederken katmer katmer banlamasinlar seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?