• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyarbakır'da HDP mitinginde iki patlama

hatırlıyorum da van depremi için de ilahi adalet diyenleri :KK43:
Evet benim en yakın arkadaşım bile, o kadar şehit verdik artık toprak bile dayanamadı buna isyan etti yazmisti.çok vardı böyle soylemler.Gölcük depreminde de bakın içki vs...oralarda çok yoğun Allah cezalandirdi onları diye fetva veren din adamları bile vardı.topluca mantık tutulması yaşıyorlar.

Insanlar bu olaya uzulmeyebilir ben bunu çok garip karşılamiyorum ve yadirgamiyorum ancak gelip de üzülmedim ya da oh iyi olsun yazmak biraz saçma değil mi?

Bu gezi topigine de yapilmisti ay çok sıkıldım bu geziden deyip sayfalarca yaziyorlardı ben bu mantığı çozemiyorum

Son araştırmalara göre mit'te üst düzey yetkili trafoların listesini istemiş patlama olmadan ,
bakalım işin içinden kim çıkacak , çok karışık bir durum umarım suçluluar bulunur ve cezalandırılır

bu olaya sevinen "üzülmedim" diyenler, yazıklar olsun siz zavallılara! pkk'yı da sizin gibiler doğurdu.pkk'nın çıkış tek kaynağı sizler oldunuz.sizin neden olduğunuz o terür bitecektir ama asıl terör sizlersiniz.yazık! hdp oy için kendi yapmıştır diyenler dahi var.yarın göreceksinz ki hdp barajı geçecektir. hdp,akp,chp,mhp....hiç farketmez hangi parti olursa olsun hiçbirinin mitingi bu kalleşliği haketmiyor1kimse kimsenin düşüncesine aynı değeri vermek zorunda değil ama herkes herkesin değerlerine saygı duymak zorunda....tabi bunu yapabilmek için insan olmak gerek!

Son düzenleme:
Pkk'yi bir kenara koy.Su ulkede alevilerin ve kürt halkinin cektigi zulmü,itilmişligi,ezilmisligi kimse yasamamistir.
Eski okulumda okumus cahil bir ogretmen arkadas okula yeni atanmis adiyamanli bir bayan ogretmen arkadasa siz pkk'misiniz demisti.Halkin hala cogunlugunda malesef bu kürt=pkk algisi var.Yazik..

Back