• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Ya kendi ırkından insanı öldürüyor hemen örnek veriyorum içinizde şırnak li vardır hadi yoksada gündeme oturdu yıllar geçti ama ben unutmadim ali kılınç ôz ve öz kürt adamı kim öldürdü ben türküm ama unutmadim ama çoğunuz umrunuzda bile değil hala PKK yı destekleyen ler var onun yolundan gidenler var kürt kardeşimiz ali kılınç ahirette destekleyenlerden hesap sormaz mi ha ışid ha PKK aynı aynı destekledikçe yolundan gittikçe bunlar hem size hem bize zarar verecek ne olur artık görün gerçeği müslümaniz kardeşçe huzurla yaşayalim bariş için ölenler bile pkk yı ışidi destekleyen lerin yakasına yapişacaktir emin olun....

senin sanmanla olmuyor o işler okumakla oluyor ama maalesef senin anlayacağın şeyler değil bunlar.
Evdeki yada hayattaki ezilmiş hayatınızı ve olmayan kişiliğinizi burada kin kusarak mı ifade etmeye çalışıyorsunuz.

Yada varsa eşinizden şiddet mi görüyorsunuz. Herşeyin bir çaresi var açılın bize belki sizede yardımcı olabiliriz.

Yada çocukluğunuz da veya gençliğinizde kötü olaylar mı yaşadınız? Açılın rahat olun.

Saygılar.

Teröristlere üzülen varsa buyursun üzülsün ben üzülmüyorum.
İçlerinde gerçekten vatan aşkı olan ve barış için ölenler varsa da evet üzülürüm hem de çook.
Ben terörist ayrımı yaparım kimse kusura bakmasın. Vatan haini bir insan için iyi ki de ölmüş derim çünkü o insanın içi nefretle doluysa eğer bu ülkeye her zaman zararı vardır. (Bir gün canlı bomba olup senin canına kastetmeyeceği ne malum?)
Vatanıma zarar veren insanın yaşama hakkı yoktur benim için. Hiçbir terörist de vatanını seven biri öldü diye üzülmez. Bu kadar açık ve net. Hadi beni taşlayın hümanistler. Yok teröriste neden Allah rahmet eylesin dememişim yok terörist diye ayrımcılık yapmışım. Sanki ben Rahmet dilesem Rabbim onu cennetine mi koyacak? Allah bile vatanına milletine ihanet eden birine rahmet etmezken ben neden dua edeyim?
Günlerdir hümanistçilik oynamaktan bi hal oldunuz.
Alıntılayın hadi taşlayın beni. Daha dün içlerinde terörist yoktu hepsi vatan aşkıyla gitti diyenler eee vardı içlerinde PKK sempatizanları ama onlarda insan, kimliğine bakma işte insan diye üzül diyebiliyorlar ya daha ne diyim ben size. Benim içim şehit haberleri duyunca yanıyor, vatan sevgisi olan insanlar ölünce yanıyor. Tekrar diyorum içlerinde gerçekten vatanı milleti için gitmiş olanlar varsa zaten üzülmemek elde değil. Ama bugün çıkıp da bana ama teröristler de vardı da sen kimliğine bakma üzül diyorsanız üzülmem. İçim bir gram acımaz ve zil takıp oynarım. Allah'ın bile rahmet etmeyeceği insana ben dua etmem.

Siz terör örgütü üyesi misiniz?
Orada bulunan herkesi gözünüzle görmüş, beraber dağa çıkmış, hepsinin yüzünü, geçmişini, düşüncelerini, niyetlerini, ellerindeki silahları ve gelecekte verebilecekleri zararları zihninize mıhlamış gibisiniz?
Eğer değilseniz 'vatanı milleti için gitmiş olanlar varsa da' çok büyük bir cümle!
Bilmediğiniz hele de şuan yaşam hakkı elinden alınmış insanlar hakkında rica ederim konuşmayın....

Dipnot: Bu cümleleri işittiğiniz insan bir asker kızıdır...
Vatanı sevmekten öte, bu ülke için sizden çok daha fazla fedakarlık yaptığımız su götürmez gerçektir.
O sebeple kuru kuru vatan millet Sakarya laflarınızı bari öldürülmüş vatandaşlarımız üzerinden yapmayınız.

Evdeki yada hayattaki ezilmiş hayatınızı ve olmayan kişiliğinizi burada kin kusarak mı ifade etmeye çalışıyorsunuz.

Yada varsa eşinizden şiddet mi görüyorsunuz. Herşeyin bir çaresi var açılın bize belki sizede yardımcı olabiliriz.

Yada çocukluğunuz da veya gençliğinizde kötü olaylar mı yaşadınız? Açılın rahat olun.

Saygılar.
komedi misin nesin sen ya şimdi gecenin bu saatinde sana diplomalarımın fotoğraflarını çekip mi atayım?
ister inan ister inanma bana ne?

Allaha şükür senin gibi vatanına devletine ihanet eden insanların ölüsüne bile üzülecek kadar delirmedim. Yürü git yoluna üzülmüyorum da, oh olsun teröristler gebersin tamam mı? Sen otur teröristlerine üzül bi zahmet dua et.

Siz terör örgütü üyesi misiniz?
Orada bulunan herkesi gözünüzle görmüş, beraber dağa çıkmış, hepsinin yüzünü, geçmişini, düşüncelerini, niyetlerini, ellerindeki silahları ve gelecekte verebilecekleri zararları zihninize mıhlamış gibisiniz?
Eğer değilseniz 'vatanı milleti için gitmiş olanlar varsa da' çok büyük bir cümle!
Bilmediğiniz hele de şuan yaşam hakkı elinden alınmış insanlar hakkında rica ederim konuşmayın....
Terör örgütü üyesi misiniz ne demek yahu teröriste üzülmeyen terör örgütü üyesi oluyor üzülen mi olmuyor.?
Anlama kıtlığı mı var hepinizde nedir?
Bak haberlere ölenlerin içlerinden terörist yakınları çıktı ben onlara diyorum anlamak istemiyorsan da anlama zaten bu dediklerimi. Hem vatan için barış için gidenlere üzülürüm teröristlere üzülmem. Size mi soracam kime üzüleceğimi?

komedi misin nesin sen ya şimdi gecenin bu saatinde sana diplomalarımın fotoğraflarını çekip mi atayım?
ister inan ister inanma bana ne?

Allaha şükür senin gibi vatanına devletine ihanet eden insanların ölüsüne bile üzülecek kadar delirmedim. Yürü git yoluna üzülmüyorum da, oh olsun teröristler gebersin tamam mı? Sen otur teröristlerine üzül bi zahmet dua et.

Ben vatanıma ihanet ediyorum öyle mi? Benide 2 dk de yadırgadınız çok güzel.

Bakın hanfendi ben bu ülke için doktor yetiştiren bir öğretim görevlisiyim. Op. Doktor olarak kulak buran buğuz bölümünde bir cerrahım.

Hayatımın büyük bir ömrünü kitap okuyarak geçirdim. Ve insanlara hizmet ederek.

Sizin gibi klavyenin arkasına gizlenerek pislik saçmıyorum. 1 gün içerisinde belki 300 den fazla hastayı tedavi ediyorum.

Ama siz oturduğunuz yerden belki bu devlet içerisinde hiç bir faydanız dokunmayan birisiyken bu devlet için çalışan bir doktoru bile devletine ihanet eden olarak nitelendirebilecek küstahlığa sahip birisisiniz.

Keşke sizin içinde birşeyler yapabilseydim ama ne yazıkki pisikoloji alanında uzman değilim.

Acilen evcilleştirmeniz gerekiyor.

Saygılar.

Terör örgütü üyesi misiniz ne demek yahu teröriste üzülmeyen terör örgütü üyesi oluyor üzülen mi olmuyor.?
Anlama kıtlığı mı var hepinizde nedir?
Bak haberlere ölenlerin içlerinden terörist yakınları çıktı ben onlara diyorum anlamak istemiyorsan da anlama zaten bu dediklerimi. Hem vatan için barış için gidenlere üzülürüm teröristlere üzülmem. Size mi soracam kime üzüleceğimi?
2 üniversite bitirdiğinizi duyurmanızın anlamı, hala ve hala bu üsluba sahip olduğunuzda sizi hor görmemizi istemediğinizden kaynaklı herhalde.
Anlama kıtlığı derken?
Yazdığım ironiyi bile farkedemeyen siz, benim anlama kabiliyetime laf söyleme cürretinde.
Hayretler içerisindeyim.
Okumak cehaleti alıyordu sadece değil mi?

Ben vatanıma ihanet ediyorum öyle mi? Benide 2 dk de yadırgadınız çok güzel.

Bakın hanfendi ben bu ülke için doktor yetiştiren bir öğretim görevlisiyim. Op. Doktor olarak kulak buran buğuz bölümünde bir cerrahım.

Hayatımın büyük bir ömrünü kitap okuyarak geçirdim. Ve insanlara hizmet ederek.

Sizin gibi klavyenin arkasına gizlenerek pislik saçmıyorum. 1 gün içerisinde belki 300 den fazla hastayı tedavi ediyorum.

Ama siz oturduğunuz yerden belki bu devlet içerisinde hiç bir faydanız dokunmayan birisiyken bu devlet için çalışan bir doktoru bile devletine ihanet eden olarak nitelendirebilecek küstahlığa sahip birisisiniz.

Keşke sizin içinde birşeyler yapabilseydim ama ne yazıkki pisikoloji alanında uzman değilim.

Acilen evcilleştirmeniz gerekiyor.

Saygılar.
Bence doktorluk alanında değil lafı çarpıtmak alanında çok iyi yetişmişsiniz.
Herşeyi diplomaya göre değerlendiren değerli doktorum.
Biraz daha kitap okuyun ki okuduklarınızı daha iyi anlayabilesiniz.
Hakaretlerinizi aynen iade ediyorum sevgilerle...

Bence doktorluk alanında değil lafı çarpıtmak alanında çok iyi yetişmişsiniz.
Herşeyi diplomaya göre değerlendiren değerli doktorum.
Biraz daha kitap okuyun ki okuduklarınızı daha iyi anlayabilesiniz.
Hakaretlerinizi aynen iade ediyorum sevgilerle...

Aldığı eğitim ve okuduğu kitaplar daha nezih hakaret edebilme özelliği katmış hocamiza.

12072823_10153691391578330_7567493662791030598_n.jpg

Valla egem, bugüne kadar kaç kez eski beyanları döküldü de ne oldu. Aynı tas aynı hamam. Hep aynı umursamazlık. Oyları düşene kadar da geri vites yapmamış bir adam, anca oyları biraz daha düşerse kulaklarını gözlerini açacak.

Haa bak bir şey dikkatimi çekti, oy verenler diyor ya, o sadece oy veren kesim için can ve mal güvenliği amacı güdüyor herhalde, böyle bir amacı varsa tabi.

Ya isin komik tarafi kendileri ile celisiyorlar artik. Madem magdur rolunu oynamak icin hdp o bombayi attirdi, niye hemen demirtasin danismani o tweeti attigini düsünüyorsunuz? Sonucta magdur rolu oynancaksa hersey sir gibi saklanmasi lazim degil mi? :KK14: Bunu diger topiktede yazacaktim fakat kapatilmis.

Ve burda terorist yakinlarindan konusuyorlar, he teröristler orasi bombalanacagi bildigi halde yine gidiyorlar.. Ya gercekten baze insanlarin iq seviyesini cidden merak ediyorum..

Back
X