- 30 Aralık 2009
- 22.824
- 88.908
- 1.123
O kendini biliyor sen neden sordun ki ?dünki üye derken !?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kendini biliyor sen neden sordun ki ?dünki üye derken !?
Beğenmem gerekiyor muydu ?bi beğenmemezlik havası sezdim de
Sen eski üyesinde bu seni insan yapmıyor ne yazık ki!!!Dünki üyeye de bak sen :) fazla atarlisin annem dikkat et hakaret ederken katmer katmer banlamasinlar seni :)
Melek yapıyor :)Sen eski üyesinde bu seni insan yapmıyor ne yazık ki!!!
Verdiğin cevaptan kaliten ortada sen git sokakta ip atla tatlım hadi kalabalık yapma...Melek yapıyor :)
:)) tamam balimVerdiğin cevaptan kaliten ortada sen git sokakta ip atla tatlım hadi kalabalık yapma...
Bende hepinizi seviyorum kk çok renkli bir aile ama geçinemiyoruz ne yazıkkielifim seviyorum seni ben. işte bu.
Bu tutum cok cirkin yahuuu cok haklisin................
yazamıyorum ama bu kadın tam bir neyse !
millet gibi düşünceni içinde tutup sonra da olayı kınarsan alkışlanırsınKonuya dönün o halde :) yazacak birseyler bulursunuz belki
Sen pro melek oldun babyyyy:)) tamam balim
Haklisin kuzummillet gibi düşünceni içinde tutup sonra da olayı kınarsan alkışlanırsın
seni anlıyorum aslında
gelip de bir şehit ailesine gelde hdp mitinginde öldüler ah vah üzüldüm derse o kadar da HÜMANİST olduysak
o zaman konuşalım diyorum
ama herkes kendini bilir kimse empati kuramıyor
Hahah evlacimSen pro melek oldun babyyyy
inşallah,Dün patlamada yaralanan bir adamın zafer işareti yaptığı fotoğrafı gördüm. Tüylerim diken diken oldu. Hangimiz bu kadar inanç doluyuz bir oluşum için?
Herkesin yüzünün gülebildiği günleri görürüz inşallah. Çok üzüldüm.
bilgecim koca yüreğinden ötürü defalarca eğilir alkışarımDiyecek tek bir söz bile bulamiyorim. Masum halkin ölmesine "uzulmedim oh olsun" diyenlere de yaziklar olsun. Azicik insanlik dilerim herkese...
Ama mümkün degil tabi çünkü INSANLIK ölmüş. .....